Karollinka 03.03.2009 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 stoimy właśnie przed dylematem czy zrobić strop lany czy terrive? co jest tańsze? co lepsze? wymiary 10m X 10m. w projekcie jest strop żelbetowy ale terriva też może być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kólewicze 03.03.2009 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 miałem to samo...popytaj na składach o wycenę stropu z Terivy.....u mnie taniej wyjdzie właśnie z Terivy niż tradycyjny strop......zbrojenie jest drogie, a sporo tam tego idzie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwests 03.03.2009 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 u mnie tańszy okazał się strop monolityczny. wszystko zależy co i za ile można kupić. fakt, że ja sam jestem zwolennikiem stropu monlitycznego niż terrivy. gdzieś tu na forum już były opisane zalety i wady obu stropów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts