Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

TANIO SPRZEDAM - barak, stemple, blaszak itp

Recommended Posts

Jak w temacie. Wykończeniówka już w toku, więć do sprzedania mam:

OD ZARAZ

- barak typu barak. Widział już pewnie ze 100 budów, ale trzyma się dziarsko :) Jest brzydki i z letka brudny, ale nie leci w nim na głowę woda :) Wyposażony nawet w legowiska dla 4 osób (lub więcej, jak się lubią przytulać) i coś, coś co wygląda na lodówkę i być może działa :) W gratisie dodaje pisma z gołymi paniami i samochodami ;)

- stemple sosnowe (chyba) - duuuużo (100, 200 - nie wiem, dużo). Długości różne - większość pewnie tak ok. 3m, ale też jest pewna ilość dłuższych (3,40 pewnie). Grubości też wszelakie - od potężnych pni, do wiotkich żerdzi - do wyboru, do koloru.

- U220 - 9 palet nie tkniętych, stojących smętnie w polu. Pewien złodziej i oszust nazwiskiem Dec Jacek mi je tak długo przywoził, że musiałem kupić w składzie inne. No i wtedy mi przywiózł. Jakoś - może nie tip-top, ale dają radę.

- suporex (gaziobetion) - H+H, odmiany 600, biały - tak ze 3 palety.

ZA CHWILE

- blaszak - typu blaszak, lekko sfatygowany, ale także funkcje swoją pełni wciąż dzielnie

- erbetka - stara i zdezelowana, ale moją budowę obskoczyła, więc następną pewnie też :) Ma gniazda 220V i 380V, licznik, bezpieczniki - no i działa.

Więcej grzechów nie pamiętam, ale pewnie też mam. :)

Piszcie, dzwońcie, krzyczcie - a odpowiem.

• 2 weeks później...
  • 2 weeks później...