Depi 03.03.2009 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 Jak w temacie. Wykończeniówka już w toku, więć do sprzedania mam: OD ZARAZ - barak typu barak. Widział już pewnie ze 100 budów, ale trzyma się dziarsko Jest brzydki i z letka brudny, ale nie leci w nim na głowę woda Wyposażony nawet w legowiska dla 4 osób (lub więcej, jak się lubią przytulać) i coś, coś co wygląda na lodówkę i być może działa W gratisie dodaje pisma z gołymi paniami i samochodami - stemple sosnowe (chyba) - duuuużo (100, 200 - nie wiem, dużo). Długości różne - większość pewnie tak ok. 3m, ale też jest pewna ilość dłuższych (3,40 pewnie). Grubości też wszelakie - od potężnych pni, do wiotkich żerdzi - do wyboru, do koloru. - U220 - 9 palet nie tkniętych, stojących smętnie w polu. Pewien złodziej i oszust nazwiskiem Dec Jacek mi je tak długo przywoził, że musiałem kupić w składzie inne. No i wtedy mi przywiózł. Jakoś - może nie tip-top, ale dają radę. - suporex (gaziobetion) - H+H, odmiany 600, biały - tak ze 3 palety. ZA CHWILE - blaszak - typu blaszak, lekko sfatygowany, ale także funkcje swoją pełni wciąż dzielnie - erbetka - stara i zdezelowana, ale moją budowę obskoczyła, więc następną pewnie też Ma gniazda 220V i 380V, licznik, bezpieczniki - no i działa. Więcej grzechów nie pamiętam, ale pewnie też mam. Piszcie, dzwońcie, krzyczcie - a odpowiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazepa 03.03.2009 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 Witam,czy ten blaszak jest zdolny pełnić rolę magazynku na elektronarzędzia i inny sprzęt budowlany?Jeśli tak, to poproszę cenę i lokalizację tegoż.Dzięki i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Depi 03.03.2009 15:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 Pewnie, że zdolny - właśnie m. in. do tego służył. Nie ma on jednak podłogi, więc albo trzeba postawić na betonie/kostce, albo jakoś inaczej to rozwiązać. Cena do uzgodnienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Depi 06.03.2009 14:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 bump! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Depi 08.03.2009 13:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2009 Hops! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Depi 15.03.2009 19:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2009 Jupiiii! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Depi 19.03.2009 20:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 Pragnę poinformować, że barak, blaszak, stemple, erbetka jak i cegły wciąż czekają na nowych, kochających właścicieli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola 009 19.03.2009 22:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 Jestem zainteresowana garażem! Jaka cena? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Depi 20.03.2009 14:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 Cena? Dobra! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Depi 31.03.2009 10:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 Podnoszę - cześć fantów wciąż dostępna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Depi 14.04.2009 17:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2009 tumtarara - barak i stemple, barak i stemple! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts