xxxpawel 03.03.2009 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 Witam! Od pewnego czasu wykańczam dom i nurtuje mnie jedna sprawa. Wszystkie pomieszczenia mam już bardzo ładnie zaszpachlowane i wyczyszczone, pozostało mi już tylko wejście do salonu w kształcie łuku. Czy ma ktoś jakiś pomysł jak dokładnie zaszpachlować ten łuk żeby wyglądał dobrze? Czy robi się na zasadzie prób i błędów czy istnieją może jakieś gotowe szablony, kątowniki w formie łuku itp.? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 03.03.2009 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 kawałek płyty, gwóźdź, parę metrów sznurka, młotek i ołowek.I MASZ ŁUKI JAK ZŁOTO. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
xxxpawel 03.03.2009 11:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 ale jak to zrobić żeby ładnie wyszły krawędzie? bo nie wiem czy da się to ładnie dotrzeć raz z jednej raz z drugiej strony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1 03.03.2009 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 ale jak to zrobić żeby ładnie wyszły krawędzie? bo nie wiem czy da się to ładnie dotrzeć raz z jednej raz z drugiej strony? Do łuków sa specjane listwy plastykowe mozna je kupic w kazdym składzie budowlanym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
remx 03.03.2009 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 U mnie robili to tynkarze (tj tynk gipsowy), dając po obu stronach otworu listwy plastikowe. Wiedzieli jakie, mnie nie pytali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts