AVID 04.11.2003 23:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2003 http://www.gmistudio.pnet.pl/lilak.htm Zastanawiam się nad nim dość poważnie więc POMOCY bo może Wy widzicie coś czego ja nie widzę:) [/img]http://www.gmistudio.pnet.pl/lilak_p.htm[/img] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcin k. 05.11.2003 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2003 SPORY DACH.............kosztowny i konstrukcyjnie tez nie za prosty, spora powierzchnia bedzie co ogrzewac 2 lazieniki na pietrze.....?? niepotrzebne pozatym ok a z innej bajki ile osob liczy twoja rodzina ??? bo ten domek z opisu przeznaczona dla 6 os. rodz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
groszek 3 05.11.2003 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2003 Są gorsze dachy, chociażby jak w moim domku. Bardzo ładny dom, brakuje mi pokoju gościnnego na parterze, a reszta ? Jedną łazienkę zawsze możesz przenaczyć na coś innego, zwróć uwagę na sytrony świata, bo wygląda jak byś miał mieć kuchnię od południa. Po za tym OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AVID 05.11.2003 14:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2003 Mam wjazd od południa więc myślę że powinno być jego lustrzane odbicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewunia 05.11.2003 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2003 To jak by nie patrzeć, będziesz miał salon i taras od północy, a w lustrzanym jeszcze kuchnię od zachodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bilbo 06.11.2003 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2003 Dla mnie domek rewelacja! Pod względem estetycznym super, bardzo ciekawy dach i rozkład pomieszczeń... a co do tych dwóch łazienek na piętrze uważam to za bardzo dobry pomysł. Bedziecie mieli swoją prywatną łazienkę obok sypialni i pozostali domownicy lub goście nie będą mieli prawa wstępu.Justa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bilbo 06.11.2003 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2003 spora powierzchnia bedzie co ogrzewac 2 lazieniki na pietrze.....?? niepotrzebne pozatym ok a z innej bajki ile osob liczy twoja rodzina ??? bo ten domek z opisu przeznaczona dla 6 os. rodz. no ludzie trochę przestrzeni, jak ktoś chce małą klitkę to niech kupi kawalerkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AVID 06.11.2003 21:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2003 Bilbo a z czego radzisz taki dom budowac???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bilbo 07.11.2003 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2003 Avid sami się jeszcze nad tym zastanawiamy, właśnie kończymy fundamenty. Ostatnio skłaniamy się ku silikatom, chociaż były już opcje Porothermu i BK.Justa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AVID 08.11.2003 01:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2003 A co myślisz o ścianie jednowarstwowej z Prothermu 44 p+w? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bilbo 08.11.2003 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2003 Nasza architekt(inspektor budowlany) twierdzi, że jej sąsiedzi którzy mieli domki ze ścianą jednowarstową (np. z Porothermu 44) po pierwszym sezonie docieplali dom styropianem. Nas też taka ściana nie przekonuje, więc na pewno będziemy ocieplać styropianem lub wełną.Justa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rafał Kamrowski 10.11.2003 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2003 zazdroszcze takiej landary , mam nadzieję , że to nie dom na trzy osobyżyczę szczęścia . Pozdrawiam .Gdybym ja miał tyle kasy ....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 11.11.2003 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2003 Bardzo mi się podoba i pewnie masz powody, żeby taki budować. Trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts