iva_marti 03.03.2009 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 Moze ktoś wie gdzie warto iść zapytać ? Mamy ofertę AXa, Hestia i Aplico.Wydaje mi się ,że składki są dość wysokie ,ale może wszędzie tak jest.Chętnie poczytam jakiego ubezpieczyciela polecacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MateuszRe 10.04.2009 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2009 Witam. nie wiem czy nadal zapytanie aktualneProszę napisać czy interesuje Państwa sama ochrona , czy może ubezpieczenie z planem kapitałowym. Proszę podanie czas na jaki chcecie się Państwo ubezpieczyć. Wiek ubezpieczonego i czy jest to kobieta czy mężczyzna, a ja z grubsza przedstawię jak wygląda takie ubezpieczenie w Allianz. Pozdrawiam Allianzkom. 660-410-056 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lark22617 11.04.2009 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2009 Tak ja powyżej. Jeżeli zapytanie aktualne proszę o podanie kilku danych czyli wiek płeć czy sama ochrona czy zabezpieczenie kredytu a ja prześlę zgrubsza ofertę Commercial Union 502-542-308 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edi1977 11.04.2009 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2009 Ja mam ubezpieczenie w Macif Zycie. Jest to typowe ubezpieczenie na zycie. I powiem tak - zadna inna ubezpieczalnia nie przebije go. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MateuszRe 14.04.2009 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2009 Witam. A co sprawia że Pana ubezpieczenie jest nie do przebicia ?? cena ? zakres ? to i to. Może na priv porównamy co Pan ma a co inne towarzystwo może zaproponować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edi1977 14.04.2009 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2009 Witam. A co sprawia że Pana ubezpieczenie jest nie do przebicia ?? cena ? zakres ? to i to. Może na priv porównamy co Pan ma a co inne towarzystwo może zaproponować. I to i to Ale ja nic nie oferuje Ja tylko zakupilem Jak Pan jest zainteresowany szczegolami to prosze odwiedzic http://www.macif.pl/. Tam sa zarowno ogolne warunki jak i kalkulator skladki. Z autopsji wiem, ze tak jak sie tym kalkulatorem wyliczy tak wychodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Misiek CASE 15.04.2009 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 Proponuje znaleźć doradcę finansowego firmy OVB są genialni i mają oferty wielu firm na rynku na pewno dobiorą indywidualnie do Państwa potrzeb my z nich skorzystaliśmy i wszystko zgodnie z oczekiwaniami i zapewnieniami doradcy, przyjeżdzają do domu i załatwiają wszystko na miejscu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edi1977 16.04.2009 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 Proponuje znaleźć doradcę finansowego firmy OVB są genialni i mają oferty wielu firm na rynku na pewno dobiorą indywidualnie do Państwa potrzeb my z nich skorzystaliśmy i wszystko zgodnie z oczekiwaniami i zapewnieniami doradcy, przyjeżdzają do domu i załatwiają wszystko na miejscu. Nie wiem jak OVB, ale ja wszystkie ubezpieczenia biore od brokera ubezpieczeniowego. To on mnie reprezentuje przed ubezpieczalnia, a nie ubezpieczalnie przede mna. Przygotowuja mi zawsze oferte kilku firm, cos doardza a wybieram sam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts