Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Indywidualne ubezpieczenie na zycie 200-300tyś gdzie?

Recommended Posts

• 1 month później...

Witam. nie wiem czy nadal zapytanie aktualne

Proszę napisać czy interesuje Państwa sama ochrona , czy może ubezpieczenie z planem kapitałowym. Proszę podanie czas na jaki chcecie się Państwo ubezpieczyć. Wiek ubezpieczonego i czy jest to kobieta czy mężczyzna, a ja z grubsza przedstawię jak wygląda takie ubezpieczenie w Allianz.

Pozdrawiam

Allianz

kom. 660-410-056

Witam.

A co sprawia że Pana ubezpieczenie jest nie do przebicia ?? cena ? zakres ? to i to.

Może na priv porównamy co Pan ma a co inne towarzystwo może zaproponować.

I to i to :) Ale ja nic nie oferuje :) Ja tylko zakupilem :) Jak Pan jest zainteresowany szczegolami to prosze odwiedzic http://www.macif.pl/. Tam sa zarowno ogolne warunki jak i kalkulator skladki. Z autopsji wiem, ze tak jak sie tym kalkulatorem wyliczy tak wychodzi.

Proponuje znaleźć doradcę finansowego firmy OVB są genialni i mają oferty wielu firm na rynku na pewno dobiorą indywidualnie do Państwa potrzeb my z nich skorzystaliśmy i wszystko zgodnie z oczekiwaniami i zapewnieniami doradcy, przyjeżdzają do domu i załatwiają wszystko na miejscu.

Proponuje znaleźć doradcę finansowego firmy OVB są genialni i mają oferty wielu firm na rynku na pewno dobiorą indywidualnie do Państwa potrzeb my z nich skorzystaliśmy i wszystko zgodnie z oczekiwaniami i zapewnieniami doradcy, przyjeżdzają do domu i załatwiają wszystko na miejscu.

Nie wiem jak OVB, ale ja wszystkie ubezpieczenia biore od brokera ubezpieczeniowego. To on mnie reprezentuje przed ubezpieczalnia, a nie ubezpieczalnie przede mna. Przygotowuja mi zawsze oferte kilku firm, cos doardza a wybieram sam.