7justyna2 03.03.2009 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 Mogę polecić dobrą ekipę TYNKARZY,wykonywali u mnie tynki gipsowe,Jestem bardzo zadowolona z ich usługi,panowie bez konfliktowi,a żadne drobne prace nie w ich zakresie nie stanowiły dla nich problemu,to nr.do pana Tomka 661272113 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario1976 03.03.2009 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 Mogę polecić dobrą ekipę TYNKARZY,wykonywali u mnie tynki gipsowe,Jestem bardzo zadowolona z ich usługi,panowie bez konfliktowi,a żadne drobne prace nie w ich zakresie nie stanowiły dla nich problemu,to nr.do pana Tomka 661272113 Super Panie Tomku. Tak wszystko co nie w zakresie Panie bezkonfliktowy Tomaszu Pan wykonuje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts