anetik 03.03.2009 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 Jak w temacie.... zastanawiam sie czy w okolicach Krakowa mozna gdzies kupic juz podrosniete sadzonki na pomidorów czy innych warzywek? Szukam w necie, ale bez skutku... a Wy pewnie wiecie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 03.03.2009 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 Jak w temacie.... zastanawiam sie czy w okolicach Krakowa mozna gdzies kupic juz podrosniete sadzonki na pomidorów czy innych warzywek? Szukam w necie, ale bez skutku... a Wy pewnie wiecie..Za dawnych czasów jak jeszcze jeździłem z rodzicami na działki pracownicze, to wszelkie flance sprzedawali w okolicach działek właśnie. Masz w okolicy jakieś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetik 03.03.2009 15:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 działki się znajdą... sama jeździałm z rodzinką często na działki, ale nie pamiętam by ktoś tam sprzedawał cokolwiek, Jest giełda na balicach, ale tam są raczej kwiatki i rosliny ozdobne... chyba że się mylę, bo fakt faktem do tej pory nigdy nie szukałam.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grizzli 04.03.2009 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 a moze to jest tak, ze te flance pojawiaja sie tylko okresowo, czyli teraz jeszcze ich nie ma, bo pogoda nie pozwala na sadzenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mymyk_KSK 04.03.2009 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 początkiem / w połowie maja pojawi się rozsada na placach - na kleparzu i na placu na stawach (tam widziałam w zeszłym roku). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetik 05.03.2009 09:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 Mymyk_KSKWidzę że wszysko wiesz ... Dzieki za informację!!! Juz sie cieszę na wiosnę i na powolne powstawanie mojego ogrodu, a co! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mymyk_KSK 05.03.2009 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 Mymyk_KSK Widzę że wszysko wiesz ... pozwól, że się zarumienię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts