JMW 03.03.2009 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 Zapraszam do komentarzy, choć tak właściwie, to nie ma jeszcze czego komentować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 03.03.2009 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 POZDRAWIAM BĘDĘ ZAGLĄDAĆ I KOMENTOWAĆ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JMW 03.03.2009 20:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 Teraz to całkowicie, zanim papierologia pójdzie, wsiąknę w FM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 03.03.2009 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 A ja będe też zaglądał i krytykował pozytywnie! I obiecuje żadko wklejać gołe baby................ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 03.03.2009 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 Zapraszam do komentarzy, choć tak właściwie, to nie ma jeszcze czego komentować Jak to nie ma czego? 33 ary?????????? No ładnie!!!!!!!!! Posiadaczka ziemska!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JMW 03.03.2009 20:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 Jaka ziemska - te 33 ary to pastwisko, które nawet dla rudej się nie nadaje Jak sobie pomyślę, że trzeba te 33 ary ogrodzić, i zagospodarować to już mnie ręce bolą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 03.03.2009 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 Jaka ziemska - te 33 ary to pastwisko, które nawet dla rudej się nie nadaje Jak sobie pomyślę, że trzeba te 33 ary ogrodzić, i zagospodarować to już mnie ręce bolą To się zamień na moje 9 arów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JMW 03.03.2009 20:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 Nie będziesz potrzebował sprzętu ciężkiego na koszenie trawnika, bo ja to chyba kozy wpuszczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 03.03.2009 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 Nie będziesz potrzebował sprzętu ciężkiego na koszenie trawnika, bo ja to chyba kozy wpuszczę To ja pożycze koze od ciotki!!!!!!!! A czym chcesz grodzić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JMW 03.03.2009 20:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 Sąsiad na prawo o leśniczy i na dobry początek chyba taka siatka o dużych okach, drewno na paliki z lasu; poza tym niedaleko jest tartak, więc z drewnem nie będzie kłopotu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 03.03.2009 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 Sąsiad na prawo o leśniczy i na dobry początek chyba taka siatka o dużych okach, drewno na paliki z lasu; poza tym niedaleko jest tartak, więc z drewnem nie będzie kłopotu Siatka leśna to chyba faktycznie najtaniej wyjdzie i zwykłe sosnowe/świerkowe stęple. Ja tak ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JMW 03.03.2009 20:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 Leśnik chce urobić lepsze drzewo na stemple ale co z tego wyniknie? nie wiadomo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 03.03.2009 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 Leśnik chce urobić lepsze drzewo na stemple ale co z tego wyniknie? nie wiadomo. No, na stęple budowlane to wiadomo,że lepsze potrzeba, ale na ogrodzenie mogą być troszke gorsze Koniecznie musisz wlepić fotki z działki! Tylko unikaj fotosika!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JMW 03.03.2009 20:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 Leśnik chce urobić lepsze drzewo na stemple ale co z tego wyniknie? nie wiadomo. No, na stęple budowlane to wiadomo,że lepsze potrzeba, ale na ogrodzenie mogą być troszke gorsze Koniecznie musisz wlepić fotki z działki! Tylko unikaj fotosika!!!!! ja z żaby korzystałam ale mam też na picassie, to może się uda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 03.03.2009 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 Leśnik chce urobić lepsze drzewo na stemple ale co z tego wyniknie? nie wiadomo. No, na stęple budowlane to wiadomo,że lepsze potrzeba, ale na ogrodzenie mogą być troszke gorsze Koniecznie musisz wlepić fotki z działki! Tylko unikaj fotosika!!!!! ja z żaby korzystałam ale mam też na picassie, to może się uda I nic mnie nie ostrzegłaś przed fotosikiem? A tam na zdjęciach to z prawej strony to rzeka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JMW 03.03.2009 21:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 Tak, rzeka Pasłęka i jezioro Pierzchalskie - rozlewisko rzeki przed elektrownia wodną. Na jeziorze - częściowo rezerwacie jest ostoja bobrów. Ode mnie z działki to 3 km z górki i już jeziorko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 03.03.2009 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 Tak, rzeka Pasłęka i jezioro Pierzchalskie - rozlewisko rzeki przed elektrownia wodną. Na jeziorze - częściowo rezerwacie jest ostoja bobrów. Ode mnie z działki to 3 km z górki i już jeziorko. A konkrety..........czy tam są ryby? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona Sudol 03.03.2009 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 Witam Widzę, że też gustujesz w prostych bryłach Mnie się ten projekt bardzo podoba. Okolica jak dla mnie pociągająca i tak troszkę zazdroszczę, bo ja wędkarz jestem Również jestem na etapie oczekiwania na warunki zabudowy i też będę dopiero starać się o kredyt, więc będę Ci kibicować Pozdrawiam Iwona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JMW 03.03.2009 21:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 Tak, rzeka Pasłęka i jezioro Pierzchalskie - rozlewisko rzeki przed elektrownia wodną. Na jeziorze - częściowo rezerwacie jest ostoja bobrów. Ode mnie z działki to 3 km z górki i już jeziorko. A konkrety..........czy tam są ryby? podobno są... spytam się leśnika, to mi powie jakie; wiem, że bobry trochę je wyżerają a tak wygląda jesienią to jezioro: http://img26.imageshack.us/img26/9087/jpierzchalskierx3.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JMW 03.03.2009 21:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 Witam Widzę, że też gustujesz w prostych bryłach Mnie się ten projekt bardzo podoba. Okolica jak dla mnie pociągająca i tak troszkę zazdroszczę, bo ja wędkarz jestem Również jestem na etapie oczekiwania na warunki zabudowy i też będę dopiero starać się o kredyt, więc będę Ci kibicować Pozdrawiam Iwona Dziękuję za wpis - ciekawa jestem jak nam pójdzie to budowanie. Trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts