Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Z14? J&M&W

Recommended Posts

• Odpowiedzi 63
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Leśnik chce urobić lepsze drzewo na stemple ale co z tego wyniknie? nie wiadomo.

No, na stęple budowlane to wiadomo,że lepsze potrzeba, ale na ogrodzenie mogą być troszke gorsze :roll:

Koniecznie musisz wlepić fotki z działki! Tylko unikaj fotosika!!!!!

ja z żaby korzystałam 8)

ale mam też na picassie, to może się uda :roll:

Leśnik chce urobić lepsze drzewo na stemple ale co z tego wyniknie? nie wiadomo.

No, na stęple budowlane to wiadomo,że lepsze potrzeba, ale na ogrodzenie mogą być troszke gorsze :roll:

Koniecznie musisz wlepić fotki z działki! Tylko unikaj fotosika!!!!!

ja z żaby korzystałam 8)

ale mam też na picassie, to może się uda :roll:

I nic mnie nie ostrzegłaś przed fotosikiem? :o :cry:

A tam na zdjęciach to z prawej strony to rzeka? :o :wink: :roll:

Witam :)

Widzę, że też gustujesz w prostych bryłach :) Mnie się ten projekt bardzo podoba. Okolica jak dla mnie pociągająca i tak troszkę zazdroszczę, bo ja wędkarz jestem :D

Również jestem na etapie oczekiwania na warunki zabudowy i też będę dopiero starać się o kredyt, więc będę Ci kibicować :D

Pozdrawiam

Iwona

Tak, rzeka Pasłęka i jezioro Pierzchalskie - rozlewisko rzeki przed elektrownia wodną. Na jeziorze - częściowo rezerwacie jest ostoja bobrów. Ode mnie z działki to 3 km z górki i już jeziorko.

A konkrety..........czy tam są ryby? :wink: :roll:

podobno są... spytam się leśnika, to mi powie jakie; wiem, że bobry trochę je wyżerają

a tak wygląda jesienią to jezioro:

http://img26.imageshack.us/img26/9087/jpierzchalskierx3.jpg

Witam :)

Widzę, że też gustujesz w prostych bryłach :) Mnie się ten projekt bardzo podoba. Okolica jak dla mnie pociągająca i tak troszkę zazdroszczę, bo ja wędkarz jestem :D

Również jestem na etapie oczekiwania na warunki zabudowy i też będę dopiero starać się o kredyt, więc będę Ci kibicować :D

Pozdrawiam

Iwona

Dziękuję za wpis - ciekawa jestem jak nam pójdzie to budowanie. Trzymam kciuki