Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Z14? J&M&W

Recommended Posts

Tak, rzeka Pasłęka i jezioro Pierzchalskie - rozlewisko rzeki przed elektrownia wodną. Na jeziorze - częściowo rezerwacie jest ostoja bobrów. Ode mnie z działki to 3 km z górki i już jeziorko.

A konkrety..........czy tam są ryby? :wink: :roll:

podobno są... spytam się leśnika, to mi powie jakie; wiem, że bobry trochę je wyżerają

a tak wygląda jesienią to jezioro:

http://img26.imageshack.us/img26/9087/jpierzchalskierx3.jpg

Jak wędkarz wyposzczony to i bobra zje :wink:

• Odpowiedzi 63
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Kate a na jakim etapie budowy jesteście? Mnia baaardzo interesują koszty tego wszystkiego :roll: eh...

my trochę dalej niż Wy, a konkretnie robimy ostatnie uzgodnienia i adaptację i myślę, że za jakiś tydzień - dwa złożymy wniosek o pnb. Jesli chodzi o koszty, to liczę je razem z podziałem działki i przepisaniem na nas ( dostaliśmy nasze włości od rodziców ;) ) - jak narazie papierologia zamyka się w kwocie nieco ponad 5,5 tys.

Z chęcią użytkowników Z-14 bym nawiedziła, ale większość mieszka w innej połowie Polski niż ja

po prostu zróbcie sobie wycieczkę "szlakiem z14" :lol: :lol: :lol:

• 2 weeks później...

Witam

My też budujemy prosty, mały domek. Braliśmy pod uwagę kilka projektów z Z-500, między innymi z14, ale w końcu wybraliśmy domek Portowy z biura domek. Na ich stronie http://www.domek.net.pl jest kilka prostych domków i niektóre mają właśnie pięć pokoi - co prawda te z pięcioma pokojami wszystkie są z poddaszem, ale zawsze można jakiś pomysł podpatrzeć, gdybyście się jednak zdecydowali na poddasze... :D

Zobaczyłam i zajrzałam. Nie mogłam się oprzeć :lol: W końcu tak mało można poczytać dzienniki budowy z Warmii. Czy działkę macie w okolicach Braniewa? Zgadłam? Pozdrawiam i życzę powodzenia w papierologii.

Aktualnie mieszkamy w Braniewie, a domek będzie w Chruścielu :) Zobaczymy co z tego wyniknie 8)

Witam

My też budujemy prosty, mały domek. Braliśmy pod uwagę kilka projektów z Z-500, między innymi z14, ale w końcu wybraliśmy domek Portowy z biura domek. Na ich stronie http://www.domek.net.pl jest kilka prostych domków i niektóre mają właśnie pięć pokoi - co prawda te z pięcioma pokojami wszystkie są z poddaszem, ale zawsze można jakiś pomysł podpatrzeć, gdybyście się jednak zdecydowali na poddasze... :D

Dziękuję za podpowiedź :)

Będziecie budować drewniany??? co się pytam, wskakuję na Wass dziennik:)

Zobaczyłam i zajrzałam. Nie mogłam się oprzeć :lol: W końcu tak mało można poczytać dzienniki budowy z Warmii. Czy działkę macie w okolicach Braniewa? Zgadłam? Pozdrawiam i życzę powodzenia w papierologii.

Aktualnie mieszkamy w Braniewie, a domek będzie w Chruścielu :) Zobaczymy co z tego wyniknie 8)

My mieszkaliśmy w Elblągu :lol: , a więc niedaleko

My mieszkaliśmy w Elblągu :lol: , a więc niedaleko

A zatem polecam - jeśli jeszcze nie trafiłaś:

http://forum.muratordom.pl/grupa-elblag-i-okolice,t64995-480.htm

• 3 weeks później...