stukpuk 03.03.2009 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 Tak, rzeka Pasłęka i jezioro Pierzchalskie - rozlewisko rzeki przed elektrownia wodną. Na jeziorze - częściowo rezerwacie jest ostoja bobrów. Ode mnie z działki to 3 km z górki i już jeziorko. A konkrety..........czy tam są ryby? podobno są... spytam się leśnika, to mi powie jakie; wiem, że bobry trochę je wyżerają a tak wygląda jesienią to jezioro: http://img26.imageshack.us/img26/9087/jpierzchalskierx3.jpg Jak wędkarz wyposzczony to i bobra zje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dragasia 04.03.2009 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 JMW gratuluje dziennika. I na pocieszenie. Ja mam prawie 50a i nie bede tego calego grodzic. Po prostu czesc zostanie za ogrodzniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aguu 04.03.2009 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 J&M&W, witam w gronie Zetów Czternastych! Trzeba Cię pochwalić za trafny wybór projektu Buduj wytrwale, bo warto! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JMW 04.03.2009 20:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 J&M&W, witam w gronie Zetów Czternastych! Trzeba Cię pochwalić za trafny wybór projektu Buduj wytrwale, bo warto! Z chęcią użytkowników Z-14 bym nawiedziła, ale większość mieszka w innej połowie Polski niż ja No zobaczymy, co z tego wyniknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kate_Sz 05.03.2009 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 witaj! będę kolejną czytelniczką Twojego dziennika z14- trafny wybór u mnie powstanie z14 wbl powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 05.03.2009 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 J&M&W, witam w gronie Zetów Czternastych! Trzeba Cię pochwalić za trafny wybór projektu Buduj wytrwale, bo warto! Z chęcią użytkowników Z-14 bym nawiedziła, ale większość mieszka w innej połowie Polski niż ja No zobaczymy, co z tego wyniknie U mnie było to samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JMW 06.03.2009 14:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 witaj! będę kolejną czytelniczką Twojego dziennika z14- trafny wybór u mnie powstanie z14 wbl powodzenia! Kate a na jakim etapie budowy jesteście? Mnia baaardzo interesują koszty tego wszystkiego eh... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona Sudol 06.03.2009 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 Witam Mój projekt w oryginale wpasował sie idealnie w działkę. Też będe miała salon i taras na południowy-zachód. Gdzies wyczytałam, że to bardzo dobre rozwiązanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kate_Sz 07.03.2009 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2009 Kate a na jakim etapie budowy jesteście? Mnia baaardzo interesują koszty tego wszystkiego eh... my trochę dalej niż Wy, a konkretnie robimy ostatnie uzgodnienia i adaptację i myślę, że za jakiś tydzień - dwa złożymy wniosek o pnb. Jesli chodzi o koszty, to liczę je razem z podziałem działki i przepisaniem na nas ( dostaliśmy nasze włości od rodziców ) - jak narazie papierologia zamyka się w kwocie nieco ponad 5,5 tys. Z chęcią użytkowników Z-14 bym nawiedziła, ale większość mieszka w innej połowie Polski niż ja po prostu zróbcie sobie wycieczkę "szlakiem z14" :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JMW 07.03.2009 21:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2009 Kate - chyba zaplanujemy ten szlak z-14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kate_Sz 08.03.2009 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2009 Kate - chyba zaplanujemy ten szlak z-14 i słusznie ja sama też skorzystałam z uprzejmości "zetowca" i na własne oczy zobaczyłam z14 w całej okazałości no i utwierdziło mnie to w wyborze projektu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JMW 09.03.2009 20:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 Oprócz zetowców przydałoby się mi nawiedzić kogoś, kto ma pompę ciepła. rozważamy różne rzeczy, ale ta pompa kosztowna, choć gdyby ktoś racjonalnie przekonał??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 23.03.2009 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 Zobaczyłam i zajrzałam. Nie mogłam się oprzeć W końcu tak mało można poczytać dzienniki budowy z Warmii. Czy działkę macie w okolicach Braniewa? Zgadłam? Pozdrawiam i życzę powodzenia w papierologii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agatka77 23.03.2009 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 Witam My też budujemy prosty, mały domek. Braliśmy pod uwagę kilka projektów z Z-500, między innymi z14, ale w końcu wybraliśmy domek Portowy z biura domek. Na ich stronie http://www.domek.net.pl jest kilka prostych domków i niektóre mają właśnie pięć pokoi - co prawda te z pięcioma pokojami wszystkie są z poddaszem, ale zawsze można jakiś pomysł podpatrzeć, gdybyście się jednak zdecydowali na poddasze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JMW 24.03.2009 08:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 Zobaczyłam i zajrzałam. Nie mogłam się oprzeć W końcu tak mało można poczytać dzienniki budowy z Warmii. Czy działkę macie w okolicach Braniewa? Zgadłam? Pozdrawiam i życzę powodzenia w papierologii. Aktualnie mieszkamy w Braniewie, a domek będzie w Chruścielu Zobaczymy co z tego wyniknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JMW 24.03.2009 08:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 Witam My też budujemy prosty, mały domek. Braliśmy pod uwagę kilka projektów z Z-500, między innymi z14, ale w końcu wybraliśmy domek Portowy z biura domek. Na ich stronie http://www.domek.net.pl jest kilka prostych domków i niektóre mają właśnie pięć pokoi - co prawda te z pięcioma pokojami wszystkie są z poddaszem, ale zawsze można jakiś pomysł podpatrzeć, gdybyście się jednak zdecydowali na poddasze... Dziękuję za podpowiedź Będziecie budować drewniany??? co się pytam, wskakuję na Wass dziennik:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 24.03.2009 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 Zobaczyłam i zajrzałam. Nie mogłam się oprzeć W końcu tak mało można poczytać dzienniki budowy z Warmii. Czy działkę macie w okolicach Braniewa? Zgadłam? Pozdrawiam i życzę powodzenia w papierologii. Aktualnie mieszkamy w Braniewie, a domek będzie w Chruścielu Zobaczymy co z tego wyniknie My mieszkaliśmy w Elblągu , a więc niedaleko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JMW 24.03.2009 19:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 Zobaczyłam i zajrzałam. Nie mogłam się oprzeć W końcu tak mało można poczytać dzienniki budowy z Warmii. Czy działkę macie w okolicach Braniewa? Zgadłam? Pozdrawiam i życzę powodzenia w papierologii. Aktualnie mieszkamy w Braniewie, a domek będzie w Chruścielu Zobaczymy co z tego wyniknie My mieszkaliśmy w Elblągu , a więc niedaleko A zatem polecam - jeśli jeszcze nie trafiłaś: http://forum.muratordom.pl/grupa-elblag-i-okolice,t64995-480.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kate_Sz 09.04.2009 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 Żeby Wielkanoc w tym roku przyszła z sukcesem u bokuAby żyło się Wam zdrowoprywatnie i zawodowo Wielu, wielu chwil radosnych i cudownej, ciepłej wiosny !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 09.04.2009 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 Wielkiej Nocy czas nadchodzi, Cały dzień się każdy głodzi. By móc jutro o poranku Siąść za stołem przy śniadanku. Zjeść kosz cały z jajeczkami, Zającami i kaczkami. A już następnego ranka Wiadrem wody zlać baranka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts