lechbialasiewicz 03.03.2009 23:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 Witam!Przejrzeliśmy setki projektów i jak na razie Z70 jest nie do przebicia. W naszym domu musi znajdować się pracownia dla żony, która zajmuje się fotografią .W Z70 pracownią będzie pomieszczenie nad garażem. Poza tym poszukiwaliśmy domu o prostej konstrukcji dla 5 osobowej rodziny i z pokojem dla gości. Jestem bardzo ciekawy czy ktoś jeszcze jest zainteresowany tym projektem. Proszę o opinie - czy podoba się Wam sie Z70? http://www.z500.pl/projekt/z70/elewacje.html Lech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piwona 04.03.2009 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 Przyjrzałam się projektowi i muszę przyznać że bardzo mi się podoba. Przestronne wnętrza, pokoje słusznych rozmiarów, dużo pomieszczeń gospodarczych- domek na pewno będzie super wygodny, a wszyscy i wszystko znajdzie w nim swoje miejsce. Jest trochę duży, ale gdy przeznaczony jest dla 5 osób, potrzebna jest pracownia i pokój gościnny, nie rezygnujemy z pomieszczeń typu spiżarnia i garderoby, no to nie da rady tego upchnąć na 100m. Jeżeli miałabym się do czegoś przyczepić to do elewacji- zrezygnowałabym z tych udziwnień i wyprostowała te wystające ściano-wypustki czy co to tam jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamionkal 04.03.2009 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 Fajny. Gdybym miał odpowiednio głęboką kieszeń i dużą działkę sam chciałbym taki mieć przestronne pokoje, dwustanowiskowy garaż, garderoby, spiżarnia - wszystko jest. zastanawiałbym się nad wydzieleniem miejsca na pralnio-suszarnię, bo szkoda na to tracić łazienki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lechbialasiewicz 04.03.2009 22:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 Czesc,Dzieki za komentarze.Pralnia i suszarnia mam nadzieje zmieszcza sie w pom. gospodarczym na dole. Moja malzonka chce koniecznie usunac spizarnie aby calkowiecie otworzyc salon na kuchnie - ja nie jestem do tego przekonany. Moim zdaniem parter nie wymaga korekty. Swietny jest schowek z tylu garazu z wejsciem od ogrodu - w sam raz na narzedzia. Pomieszczenie nad garazem bedzie pozbawione wszelkich scianek dzialowych aby pracownia byla przestronna.Ta wypustka z przodu jest OK - troche urozmaica w sumie bardzo standardowa bryle tego domu. Pozdrawiam Lech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ozi1pl 28.04.2009 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 My zaczęliśmy -> http://forum.muratordom.pl/dziennik-z70-z-pracowni-z500,t145282.htm Chętnie jeszcze wymienimy się informacjami i pomysłami, bo na etapie fundamentów jeszcze możemy co nieco pozmieniać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts