Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Witam!

Przejrzeliśmy setki projektów i jak na razie Z70 jest nie do przebicia. W naszym domu musi znajdować się pracownia dla żony, która zajmuje się fotografią .W Z70 pracownią będzie pomieszczenie nad garażem. Poza tym poszukiwaliśmy domu o prostej konstrukcji dla 5 osobowej rodziny i z pokojem dla gości. Jestem bardzo ciekawy czy ktoś jeszcze jest zainteresowany tym projektem. Proszę o opinie - czy podoba się Wam sie Z70?

http://www.z500.pl/projekt/z70/elewacje.html

Lech

Przyjrzałam się projektowi i muszę przyznać że bardzo mi się podoba. Przestronne wnętrza, pokoje słusznych rozmiarów, dużo pomieszczeń gospodarczych- domek na pewno będzie super wygodny, a wszyscy i wszystko znajdzie w nim swoje miejsce. Jest trochę duży, ale gdy przeznaczony jest dla 5 osób, potrzebna jest pracownia i pokój gościnny, nie rezygnujemy z pomieszczeń typu spiżarnia i garderoby, no to nie da rady tego upchnąć na 100m. Jeżeli miałabym się do czegoś przyczepić to do elewacji- zrezygnowałabym z tych udziwnień i wyprostowała te wystające ściano-wypustki czy co to tam jest.

Czesc,

Dzieki za komentarze.

Pralnia i suszarnia mam nadzieje zmieszcza sie w pom. gospodarczym na dole.

Moja malzonka chce koniecznie usunac spizarnie aby calkowiecie otworzyc salon na kuchnie - ja nie jestem do tego przekonany. Moim zdaniem parter nie wymaga korekty. Swietny jest schowek z tylu garazu z wejsciem od ogrodu - w sam raz na narzedzia. Pomieszczenie nad garazem bedzie pozbawione wszelkich scianek dzialowych aby pracownia byla przestronna.

Ta wypustka z przodu jest OK - troche urozmaica w sumie bardzo standardowa bryle tego domu.

Pozdrawiam

Lech

• 1 month później...