nowakos 04.03.2009 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 Jestem nowym wielbiceielem domu za rogiem. Obecnie jesteśmy na etapie rozmowy z naszym architektem na temat zmian w projekcie ( termin następna sobota). Bardzo nam zależy nam na przeniesieniu komina w okolicy śniany z kuchnią. Wiem, że ktoś wypowiadał się na temet tego pomysłu i napisał, że komin wtedy wyjdzie gdzies na holu na górze. Ostatnio dostałem szczegółowe szkice tego projektu od muratora i moim zdanie można to jakos pogodzic. Jakie sa wasze opinie. Czy ktoś przenosił już w to miejsce komin?. Razem z żoną chcemy na ścianie tam gdzie jest teraz komin umieścić duży telewizor ( taka zbudowana ściana z starej poniemickiej cegły około 50 cm z półkami w srodku) bardzo efektownie to wygląda. Na tej samej ścianie telewizor i kominek może sprawić, że po pewnym czasie coś może nas denerwować. Albo kominek albo telewizor. Moim zdaniem nie mozna patrzec na te dwa obiekty jednocześnie ??? Mam gorącą prośbę do osób które budują dom, lub juz mieszkaja w "rogaczu" w okolicy Zielonej Góry ( chetnie pojedziemy nawet dalej) Razem żoną bardzo chętnie zobaczylibysmy dom na żywo. Na pewno bedzie bardzo interesujace doświadczenie. Za pomoc od razu z góry dziękuję. Mój e-mail [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts