valdis70 04.03.2009 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 potrzebuje cene robocizny za mb wymiany rynny oraz parapetów zewnętrznych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KonradJot 06.03.2009 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 potrzebuje cene robocizny za mb wymiany rynny oraz parapetów zewnętrznych ja płaciłem 70 zł/m2 za klejenie styropianem klej siatka i elewacja na gotowo,wstawienie parapetu to chyba 80-zł mb , rynny nie wiem. KOnrad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
valdis70 06.03.2009 14:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 dzięki za innformacje. a cena za ocieplenie obejmowała rusztowanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 06.03.2009 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 potrzebuje cene robocizny za mb wymiany rynny oraz parapetów zewnętrznych ja płaciłem 70 zł/m2 za klejenie styropianem klej siatka i elewacja na gotowo,wstawienie parapetu to chyba 80-zł mb , rynny nie wiem. KOnrad to jakas polowa ceny marmurowych parapetow wewnetrznych i sporo wiecej niz przyzwoite zewnetrzne parapety z metra no niezle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts