mikana 27.10.2013 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2013 Pocieszająca odpowiedź Od której strony macie jadalnię? Z tego co widzę z Twoich zdjęć, my mamy odbicie lustrzane czyli jadalnia od zachodu. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KaśkaP1719511656 28.10.2013 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2013 Witam Mieszkam w Lubaniu, co prawda jeszcze nie w "JULCE" ale niebawem to się stanie. Jeżeli mieszkacie Państwo gdzieś w pobliżu zapraszam. Witam, mieszkam w okolicy Lwówka Śląskiego, czy było by możliwe obejrzenie Państwa "Julki"? Zastanawiamy się z mężem nad budową Julki III, zobaczenie na żywo wybudowanego domu z pewnością ułatwiło by nam wybór. Z góry dziękuję. Mój mail: [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikana 29.10.2013 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2013 witajcie! my rownież budujemy domek:-)) co mi się w nim najbardziej podoba to te wszystkie duże okna:-))na razie mamy stan surowy. nasze zmiany w projekcie to: - powiększony garaż do 48m2 - likwidacja spiżarki obok kuchni, powiększone wejście do domu (sień) - przeniesione do garażu łazienka (9m2) i spiżarnia Jeżeli możecie to proszę wrzucajcie zdjęcia Waszych domków, naprawdę miło oglądać że ktoś już sobie tam mieszka:-)) Mam jeszcze pytanie czy ktoś może wrzucić zdjęcie gotowego strychu w julce 3 lu 4 (dwuspadowy dach)?? Z góry dziękuję i pozdrawiam wszystkich budujących!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karo80 04.11.2013 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2013 (edytowane) Witajcie!!!Pomimo małych problemów z możliwością uczestniczenia w forum wreszcie dzięki pomocy kochanej redakcji mogę brać udział w dyskusji. ja z mężem również budujemy Julkę 3 i dzięki siwymiki i tubapl mogliśmy obejrzeć go w dwóch wersjach "dachowych" i stworzyć coś na własne potrzeby m.in. powiększyć sypialnię o długość balkonu. Dzięki pipio_ zdecydowaliśmy się na dole zmienić spiżarkę w łazienkę, zmniejszyć wiatrołap i zrobić mały gabinecik, (post 1485) a spiżarkę zostawić za schodami. ]Dziękujemy Wam[/color], bo dzięki temu nasza Julka będzie taka jak chcemy. jesteśmy dopiero na etapie wylewania stropu. Mam pytanie czy ktoś ma jeszcze zdjęcie z etapu jak miał wstawiony komin tam gdzie ma być kominek i mógłby je wkleić. Pozdrawiam karo80 Edytowane 5 Listopada 2013 przez karo80 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
promyk11 06.11.2013 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2013 a to moja Julka! jeszcze duzo pracy ale juz mieszkam! drugie święta Bozego Narodzenia przede mną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barber 07.11.2013 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2013 a to moja Julka! jeszcze duzo pracy ale juz mieszkam! drugie święta Bozego Narodzenia przede mną [ATTACH=CONFIG]222825[/ATTACH] slicznie się prezentuje zimą Może jakieś fotki z wewnątrz domu. U nas powoli wykańczanie w środku więc niebawem coś wrzucę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karo80 07.11.2013 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2013 a to moja Julka! jeszcze duzo pracy ale juz mieszkam! drugie święta Bozego Narodzenia przede mną [ATTACH=CONFIG]222825[/ATTACH] Julka cudowna, można wiedzieć jakie macie okna bo bardzo mi się podobają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barber 11.11.2013 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2013 Nowinki na budowie, ale jeszcze w proszku więc wizualnie to jeszcze nie to jeśli chodzi o efekt końcowy...kuchnia, lazienka na gorze, pralnio-suszarnia i sypialnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malazuzka 11.11.2013 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2013 Witam, projekt Julka 3 to wymarzony przeze mnie projekt domu. Na razie jesteśmy na etapie szukania odpowiedniej działki.Jeśli ktoś z woj. śląskiego buduje ten dom i byłaby możliwość zobaczenia go na żywo byłabym wdzięczna. Mamy pomysły na kilka zmian, ale wolałabym go najpierw zobaczyć w realu.Mój e-mail: [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EdwardMariola 12.11.2013 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2013 Witam wszystkich. 5 października zacząłem budowę Julki 3 i jestem na etapie zbrojenia stropu nad piwnicą ponieważ jest żelbetonowy. Gdyby nie ta cała biurokracja może by już był stan SSO a tak to chyba zakończę w tym roku na piwnicach. jak na 3 osoby czyli ja mój tata i teściu uważam że i tak dużo daliśmy rade4 zrobić jak na ten czas. Powiem szczerze nadal zastanawiam się z czego budować chciałem budować z poro term drifix na zaprawie piankowej na szerokość 44 ale strasznie dużo ludzi to odradza okazuje się że i tak później to ludzie ocieplają a marzyła mi się ściana jednowarstwowa. Tata i teściu proponują pustaka żużlobetonowego 30cm i 15 cm styropianu. I co tu zrobić żeby nie żałować ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karo80 12.11.2013 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2013 Witam, projekt Julka 3 to wymarzony przeze mnie projekt domu. Na razie jesteśmy na etapie szukania odpowiedniej działki.Jeśli ktoś z woj. śląskiego buduje ten dom i byłaby możliwość zobaczenia go na żywo byłabym wdzięczna. Mamy pomysły na kilka zmian, ale wolałabym go najpierw zobaczyć w realu. Mój e-mail: [email protected] My mieszkamy w opolskim - Kedzierzyn i w poniedziałek wylewają nam strop. Jeśli odległość Wam przypasuje i chcecie zobaczyć jak wygląda cały parter to zapraszamy. Jakby co to proszę pisać na wiadomość prywatną. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karo80 12.11.2013 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2013 Nowinki na budowie, ale jeszcze w proszku więc wizualnie to jeszcze nie to jeśli chodzi o efekt końcowy...kuchnia, lazienka na gorze, pralnio-suszarnia i sypialnia [ATTACH=CONFIG]223786[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]223787[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]223788[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]223789[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]223790[/ATTACH] Kuchnia prześliczna, jak możesz to wstaw jak wygląda z dalszej perspektywy. Mi się spodobała kuchnia z budowy Joasi, też z "ala wysepką'. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barber 12.11.2013 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2013 (edytowane) Kuchnia prześliczna, jak możesz to wstaw jak wygląda z dalszej perspektywy. Mi się spodobała kuchnia z budowy Joasi, też z "ala wysepką'. mam tylko takie jeszcze zdjecie, oczywiście nie ma blatu wiec efekt marny.. Edytowane 12 Listopada 2013 przez Barber Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karo80 14.11.2013 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2013 [ATTACH=CONFIG]224072[/ATTACH] O kurcze! Nigdy nie podobały mi się całe białe kuchnie ale Wasza jest prześliczna, jestem ciekawa efektu końcowego. Z czego macie je zrobione? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barber 14.11.2013 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2013 [ATTACH=CONFIG]224072[/ATTACH] O kurcze! Nigdy nie podobały mi się całe białe kuchnie ale Wasza jest prześliczna, jestem ciekawa efektu końcowego. Z czego macie je zrobione? Dziękuję...to jest biały lakier połysk. Blat prawdopodobnie będzie w kolorze szarym (bardziej ciemny niż jasny). No i teraz zastanawiam się czy okap dać biały czy czarny:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANNA1719510401 14.11.2013 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2013 (edytowane) Dziękuję...to jest biały lakier połysk. Blat prawdopodobnie będzie w kolorze szarym (bardziej ciemny niż jasny). No i teraz zastanawiam się czy okap dać biały czy czarny:) Jak mogę się wtrącić to okap raczej biały lub inox. Czarny za bardzo by się wyróżniał. Czarne ewentualnie dodatki. Kuchnia super. Pozdrawiam:bye: Edytowane 14 Listopada 2013 przez ANNA:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karo80 16.11.2013 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2013 (edytowane) No i teraz zastanawiam się czy okap dać biały czy czarny:) A może coś zupełnie innego i jednak kolor srebrny jak piec i reszta sprzętu?? Pasowałby do szarego blatu i koloru ścian, bo chyba są szare, jak dobrze widzę. Edytowane 16 Listopada 2013 przez karo80 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
serduszkoo 19.11.2013 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2013 , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
serduszkoo 19.11.2013 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2013 Buduje ktoś Julke 3 w woj lubuskim?Ewentualnie w zachodniopomorskim?Chcielibyśmy z mężem zobaczyć jak Julka wygląda w rzeczywistości. Budowe zaczynamy na wiosne nie udało się w tym roku...[email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotras82 19.11.2013 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2013 serduszko, ja buduję w lubuskim. Wysłałem info na pw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts