serduszkoo 20.11.2013 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2013 Odpisałam Panu na pw, ale nie wiem czy dotarło coś nie moge się połapać na tym portalu.Nam pasuje w weeekendy:) A koszt jest z działką?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gefrag 21.11.2013 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2013 (edytowane) A to efekty mojej pracy nad julką Edytowane 21 Listopada 2013 przez gefrag Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jankes 70 21.11.2013 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2013 Witam czy robił ktoś podłogę deski tak jak jest na wizualizacji głównej z projektu julka, połączenie drewna z płytkami, jak to wyszło, prosze o fotki? Oraz drugie pytanie czy kładł ktos płytki duże 60x60 w jasnym ecry kolorze i czy są praktyczne- tzn nie widac śladów? Dziekuje za odpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konarski 22.11.2013 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2013 Oraz drugie pytanie czy kładł ktos płytki duże 60x60 w jasnym ecry kolorze i czy są praktyczne- tzn nie widac śladów? i Ja mam na dole polery 60x60 http://img.styloweplytki.pl/m/photos/productimage-picture-nowa-gala-concept-3774.JPEG - nie wydaje mi się żeby były jakieś trudniejsze w utrzymaniu niż inny kolor. Na tych pewnie bardziej widać ciemniejsze zabrudzenia, na ciemnych płytkach znowu jaśniejszy kurz. Na pewno bym ich nie zmieniał tylko w nadziei na łatwiejsze utrzymanie a prezentują się naprawdę godnie W salonie będę kładł bardzo ciemne panele i też już słyszę, że będzie trzeba je ciągle sprzątać. Brać to co się podoba, sprzątać i tak trzeba, po domu chyba w brudnych butach nie chodzicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zygi72 23.11.2013 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2013 ile płaciliście za położenie gresu 60x60 - chodzi o samą robociznę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zygi72 24.11.2013 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2013 (edytowane) konarski te płytki to nowa gala? ile płaciłeś za m2. też chcę takie. jeśli masz jakieś namiary na dobrego sprzedawcę to poproszę. Edytowane 24 Listopada 2013 przez zygi72 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zygi72 24.11.2013 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2013 konarski te płytki nowa gala? ile płaciłeś za m2. też chcę takie. jeśli masz jakieś namiary na dobrego sprzedawcę to poproszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barber 24.11.2013 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2013 Gefrag slicznie prezentuje się Twoja Julka. Dzisiaj zrobiłam nowe fotki łazienki na górze, jeszcze nieskończona ale ogólny zarys już widać Wklejam też zdjęcie szafy na dole w wiatrołapie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konarski 25.11.2013 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2013 Tak, to Nowa Gala. Robocizna własna natomiast płytki załatwił mi znajomy, który pracuje w tej ceramice, ale niestety bez możliwości kupienia większej ilości niż potrzebowałem, ceny nie podaje bo nieadekwatna do cen rynkowych (zniżka pracownicza). Wydaje mi się, że tutaj mają dobre ceny: http://www.e-plytki.eu/pl/p/NOWA-GALA-GRES-CONCEPT-02-jasny-bez-rekt-poler-60x60-DOSTAWA-GRATIS/3936 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aguś1238 25.11.2013 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2013 Gefrag slicznie prezentuje się Twoja Julka. Dzisiaj zrobiłam nowe fotki łazienki na górze, jeszcze nieskończona ale ogólny zarys już widać Wklejam też zdjęcie szafy na dole w wiatrołapie. [ATTACH=CONFIG]226553[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]226554[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]226555[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]226556[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]226557[/ATTACH] Bardzo podoba mi sie prysznic, czy on był wykonany kosztem pokoju? Ile wynosi długość ściany prysznica od drzwi? Szafa tez super , dziękuje pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
serduszkoo 25.11.2013 22:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2013 Jak ktoś ma zdjęcia Julki 3 bardzo prosze wstawiajcie. Głównie chodzi mi o wygląd zewnętrzny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barber 26.11.2013 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2013 Bardzo podoba mi sie prysznic, czy on był wykonany kosztem pokoju? Ile wynosi długość ściany prysznica od drzwi? Szafa tez super , dziękuje pozdrawiam Tak, ta wnęka na prysznic jest kosztem pokoju i z tego co pamiętam to połowa prysznica jest w pokoju a połowa w łazience i ta scianka jak się wchodzi do łazienki została przedłużona. Jak będę na budowie to zmierzę ale dopiero w weekend. Szerokość wnęki jest na 1,20. Tym samym w pokoju też powstała wnęka idealna na szafę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karo80 28.11.2013 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2013 Barber prześliczne są te twoje wnętrza, do wielu rzeczy się przekonałam oglądając twoje fotki i pewnie jakiś pomysł skradnę. Aguś 1238 polecam zerknąć na post #1940 tam Barber wstawiła rzut tej łazienki. My z mężem dalej utkwiliśmy na stropie bo pogoda nie dopisuje ale fajnie jest pooglądać, że inni już są daleko. Chcielibyśmy na przyszłą zimę się wprowadzić, ale ciągle coś wyskakuje i prace się przedłużają. Nasze szkraby wręcz nie mogą się doczekać i już wymyślają jak będą wyglądały ich pokoje. Jak macie zagospodarowane pokoje dzieci? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonn 30.11.2013 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2013 Witamy wszystkich Julkowiczów! Naszą Julkę budujemy w mazowieckim. Jesteśmy na etapie wyboru okien i dachówki. Postawiliśmy na OKNOPLAST i dachówkę CREATON PREMION. Chcieliśmy zorientować się w kosztach, które są przed nami a mianowicie : wylewki, tynki i ocieplenie poddasza. Czy możecie napisać ile Was to wyniosło? Będziemy wdzięczni za wszelkie informacje. Pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marvin24 02.12.2013 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2013 Witam My jesteśmy na etapie adaptacji projektu i zstanawiamy sie nad zmianami w projekcie.Czy istnieje możliwość zeby sie umówić i zobaczyć Julke w realu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zygi72 02.12.2013 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2013 Witam. Muszę podjąć decyzję odnośnie kotła co. Chcę kupić z podajnikiem ale nie bardzo wiem jaki wybrać. Nawet mocy nie bardzo wiem jakiej, jaka firma. Moja julka podpiwniczona i tam będzie kotłownia. Jeśli są tacy co mają troszkę doświadczenia to bardzo proszę o sugestie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zygi72 02.12.2013 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2013 konarski jak Ci się sprawdza piec DEFRO? chyba jeszcze nie w pełni możesz odpowiedzieć ale już coś wiesz. Ja jestem zielony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jankes 70 02.12.2013 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2013 Dzisiaj zrobiłam nowe fotki łazienki na górze, jeszcze nieskończona ale ogólny zarys już widać Wklejam też zdjęcie szafy na dole w wiatrołapie. [ATTACH=CONFIG]226553[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]226554[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]226555[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]226556[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]226557[/ATTACH] WITAM ILE MA WNĘKA NAD WANNA WYSOKOŚCI 30 CM-CZY MNIEJ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANNA1719510401 02.12.2013 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2013 Witam. Muszę podjąć decyzję odnośnie kotła co. Chcę kupić z podajnikiem ale nie bardzo wiem jaki wybrać. Nawet mocy nie bardzo wiem jakiej, jaka firma. Moja julka podpiwniczona i tam będzie kotłownia. Jeśli są tacy co mają troszkę doświadczenia to bardzo proszę o sugestie. My mamy SAS MULTI 23 kW. Dobrze się sprawuje, nie narzekamy. W dodatku prosty w obsłudze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barber 02.12.2013 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2013 WITAM ILE MA WNĘKA NAD WANNA WYSOKOŚCI 30 CM-CZY MNIEJ? chodzi o tą białą półkę przy wannie? Jutro to ustalę, ponieważ nie pamiętam na ile ją robiliśmy więc musimy zmierzyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts