piotrek.w89 19.12.2016 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2016 My zdecydowaliśmy się zarówno na schody jaki taras wyłożony z kostki, niestety zdjęcia mam wykonane zaraz po ułożeniu kostki także pozostawiają trochę do życzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konarski 28.12.2016 01:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2016 My zdecydowaliśmy się zarówno na schody jaki taras wyłożony z kostki... Ta obróbka balkonu to chyba komuś nie wyszła patrząc po zaciekach od spodu i na ścianach. Miałem podobnie ale udało mi się to naprawić dając większą listwę okapnikową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrek.w89 28.12.2016 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2016 W momencie robienia zdjęcia nie były zamontowane rynny spustowe, cała woda z rynien bezpośrednio lala sie na ściany i dlatego taki efekt. Listwa okapnikowa wysunięta jest o Ok. 5 cm i zdecydowanie jest wystarczająca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawel.30 08.01.2017 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2017 Jakie macie wymiary więźby dachowej w Julce z dachem kopertowym? Jakie wymiary krokwi, murłat itp pod dachówkę ceramiczną lub betonową? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtekw28 23.02.2017 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2017 Witam .Jesteśmy na etapie wyboru okien. Mam pytanie zastanawiam się nad dużym oknem w salonie - czy można zrobić choć jedno skrzydło uchylne - bo przedstawiciele handlowi twierdzą że tylko witryna dzielona na dwa. I jeszcze okno nad wejściem z łukiem czy udało wam się zrobić uchylne czy tylko otwierane. Do użytkowników -jakiej firmy okna polecacie które u Was się sprawdzają i pracują bez zarzutów. My zastanawiamy się nad oknoplastem , ale może są na rynku firmy które mają dobre okna za dobrą cenę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zygi72 20.04.2017 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2017 Wojtekw28. Cześć. nie wiem na ile pomogę. Okno w salonie chyba tylko jako tzw. witryna - nie otwierane. Miałem propozycję na dzielone i bez podziału - wybrałem dzielone. Takie duże uchylne to chyba nie ma sensu. Co do łukowych to mi nie udało się dostać uchylnych ale na forum jest użytkownik który takie ma. oknoplast chyba takich nie zrobi. pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
literka 29.04.2017 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2017 Witam . Jesteśmy na etapie wyboru okien. Mam pytanie zastanawiam się nad dużym oknem w salonie - czy można zrobić choć jedno skrzydło uchylne - bo przedstawiciele handlowi twierdzą że tylko witryna dzielona na dwa. I jeszcze okno nad wejściem z łukiem czy udało wam się zrobić uchylne czy tylko otwierane. Do użytkowników -jakiej firmy okna polecacie które u Was się sprawdzają i pracują bez zarzutów. My zastanawiamy się nad oknoplastem , ale może są na rynku firmy które mają dobre okna za dobrą cenę.am witam ,nam się udało zamontować uchył w drzwiach balkonowych z łukami ,kosztem słupka stałego .. z ruchomym słupkiem powiedzieli że moga być problemy w eksploatacji . a w salonie zamieniliśmy okno na duże drzwi tarasowe z jedną stałą witryną a druga uchylno- przesuwna i jak dla nas zupełności wytarczy My mamy okna dako 2 szyby jak dotąd jesteśmy bardzo zadowoleni. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniaa1802 06.06.2017 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2017 Witam, jestem nowa na forum i chciałabym zapytać czy jest ktoś na forum z województwa dolnośląskiego lub ościennych kto budował lub buduje Julkę 3 i podnosił ściankę kolankową tylko nad garażem? Z góry serdecznie dziękuję za odpowiedź Pozdrawiam Ania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrek.w89 28.12.2017 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2017 Kilka fotek z naszej Julki: Kuchnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrek.w89 28.12.2017 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrek.w89 28.12.2017 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2017 Łazienka na dole - zmiana co do projektu, łazienka umieszczona jest w miejscu gdzie pierwotnie było pomieszczenie gospodarcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrek.w89 28.12.2017 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2017 łazienka na górze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrek.w89 28.12.2017 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2017 schody oraz drzwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrek.w89 28.12.2017 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrek.w89 28.12.2017 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2017 Przed nami jeszcze dość dużo do zrobienia ale niestety projekt Julka do najtańszych nie należy, przyznam szczerzę, że nawet się nie spodziewaliśmy, ale cóż ważne, że na swoim i cały czas do przodu co do zmian które zrobiliśmy w porównaniu do projektu to tak jak napisałem wcześniej, łazienkę na dole zrobiliśmy w miejscu pom. gospodarczego, w pierwotnym miejscu toalety mamy przejście do garażu które służy jako mały składzik na różne rzeczy, przesunięte zostały nieco ścianki działowe spiżarki oraz wiatrołapu, w kotłowni mamy dodatkowe drzwi zamiast okna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafalek8511 17.04.2023 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2023 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts