konarski 25.06.2009 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 Czekamy z niecierpliwoscia na nowe zdjecia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adibu 27.06.2009 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2009 My również przymierzamy się do zakupu projektu Julki.Podoba nam się ten projekt ze względu na swoją przestronność,dlatego też w przeciwności chyba do wszystich uczestników nie będziemy stawiać żadnych dodatkowych ścianek. Nasze zmiany:POKOIK/POM.GOSP-zostanie naszym korytarzem z garderobą,strych przeznaczymy na pralnie i garderobę, oczywiście pom.gosp od strony ogrodu zamiast okna-drzwi.Z niecierpliwością czekamy na dalsze zdjęcia-szczególnie tych z poddasza.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krzch119 19.07.2009 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2009 Witam wszystkich!My też jesteśmy pod ogromnym wrażeniem Julki, jest tylko jedna sprawa: koszty. Jak możecie to piszcie ile wyniosła Was budowa / lub na jaką kwotę ją oszacowaliście z wykonawcą, to napewno ułatwi podjęcie wyboru nie tylko nam.W prawdzie Aguś napisała cosik o kosztach ale dobrze mieć kilka głosów w tej sprawie. Pozdrawiam,Krzych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niuśka 21.07.2009 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2009 http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/c7d43b0eba0ca0a6.html. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niuśka 21.07.2009 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2009 mam dylemat co do okna w kuchni dla mnie jest troszkę za duże, tak to niestety jest jak fizycznie nie można byc na budowie i zobaczyc jak to wygląda. Efekt zobaczyłam dopiero jak wróciłam z pracy i były nadproża.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niuśka 22.07.2009 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 Witaj. Co do przydomowej oczyszczalni ścieków również jestem ZA, ale zobacz jak masz w projekcie napisane czy to ma byc szambo czy zbiornik na scieki... Ponieważ w garazu nie ma zadnych okien dom przesunelismy w lewo do granicy 3 m. Koszt budowy tak na szybko: wszelkie poniesione wydatki na JULKĘ (materiały ,paliwo!, robocizna, zmiana ekipy itd.) do stropu wyniosły ok. 70 000,0 zł (w tym drzewo na dach ok. 30m3 – więźba + deskowanie). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
simran 22.07.2009 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 Witam wszystkich. Zdecydowaliśmy się na projekt Julka spośród miliona innych. Bardzo proszę o wysłanie zdjęć Julki, bo nie mogę doczekać sie już swojej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niuśka 23.07.2009 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2009 http://niuska1.fotosik.pl/zdjecia/1.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adibu 23.07.2009 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2009 Droga Niusiu WIELKIE DZIĘKI ZA FOTKI.Twoja Julka jest dla nas wszystkich wielkim wzorem też chciałabym być na takim etapie.Okno w kuchni jest piękne mam nadzieje że w przyszłym roku też będe takie miała .Niestety moje papierki wciąż leżą w urzędach dlatego dziękuje że dajesz pocieszyć oko twoją Julką.Będe wdzięczna jeśli uda Ci się dodać fotki z wewnątrz.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
simran 23.07.2009 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2009 Bardzo dziękuje za zdjęcia. Piękny domek ale wygląda na taki malutki. My postanowiliśmy zmienić to duże oko w salonie na drzwi przesuwne, a to długie okno w salonie wogóle chyba zlikwidujemy. Łazienka na dole pozostanie tam gdzie była (pod schodami), ale spróbujemy ją cofnąć w strone garażu (wg projektu jest 35 cm ząb w garażu, który można wyrównać. A wogóle to gdzie ja mogę zobaczyć julkę zbudowaną na żywo??? Proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aguś1238 23.07.2009 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2009 mam pyanie do wszystkich czym bedziecie , kryć dach ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niuśka 24.07.2009 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2009 Nad zlikwidowaniem długiego okna to i ja sie zastanawiam, ale murarze mi przetłumaczyli ze na zamurowanie okna jest zawsze czas, prosili abym zaczekala z decyzją do wylania stropu. Powiedzieli ze jak będzie strop to ten pokoj bedzie inaczej wyglądac i mieli rację. Niby się wydaje że jest duzo swiatła ze wzgledu na duze okna a jest ciemno. Łazienka pod schodami jest naprawdę mała, chyba sama mialabym problem z wyprostowaniem się w niej, a mam 173 cm wzrostu i jest bardzo wąska. W mimi przypadku zmiana decyzji co do lazienki byla trafiona. Buduje się w woj. mazowieckim narazie tylko tyle mogę powiedziec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niuśka 24.07.2009 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2009 dachówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnie-cha 24.07.2009 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2009 Buduje się w woj. mazowieckim narazie tylko tyle mogę powiedziec [/quote Witaj w klubie woj. mazowieckiego ja co prawda inny domek, ale też z mgprojekt, mój to edyta lecz będzie front taki jak w julce, żałuję tylko , że dałam się przekonać i nie dorobiłam wykusza w jadalni już za póżno bo fundamenty stoją............... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niuśka 27.07.2009 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2009 http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/6c27a249d65f1cf1.html" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aguś1238 27.07.2009 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2009 Niusia dzieki za fotki , sa super, widze ze wyrównałaś poziom podłogi domu z poziomem podłogi na strychu, masz wieksze mozlwosci zaadaptowania poddasza , pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ariowist 04.08.2009 06:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 Witam! Nam też bardzo się podoba projekt Julki, ale mam ograniczony budżet moge wydać na dom do 450 tys. , czy za taką kwotę jest możliwe wykończenie domu pod klucz. Najbardziej jestem ciekawa kosztu dach z dachówki ceramicznej. Jak to u Państwa wygląda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bozpod 10.08.2009 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 My już zakupiliśmy projekt domku Julka z MGProjekt Teraz załatwiamy wszystkie papierkowe sprawy i w przyszłym roku zaczynamy budowę bardzo chcielibyśmy obejrzeć postawiony już dom ponieważ chcemy wprowadzić kilka zmian. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alkatar 10.08.2009 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 Witam, my z żoną zastanawiamy się nad zakupieniem tego projektu. Czy ktoś z państwa w woj mazowieckim, byłby skłonny z nammi się umówic i pokazać nam swoj dom lub budowę? bylibysmy wdzięczni. Tomek i Wanda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aguś1238 15.08.2009 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2009 witam serdecznie,cos cicho na naszym forum , co u wszystkich słychac kochani , piszcze na jakim etapie jesteescie i jak wam idzie budowa .Mam nadzieje ze jak zobacze niedługo architekta to bede cos mogla wiecej napisac. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts