Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

BARDZO PILNE!!!!!!! czy ktoś może ma juz zakupiony projekt Julki III z mg projekt i moglby podać mi DOKLADNA ilość materiałów na dach? Zamowilismy projekt przeszło miesiąc temu, dzwonimy tam niemal codziennie juz od 2 tyg a projektu nadal nie ma (chociaz oni twierdzą ze wysłali kurierem!!!). Bardzo PROSZĘ o informacje dotyczace materiałów na dach Tylko jeszcze jutro mozemy kupic materialy po nizszej cenie dlatego BARDZO nam zalezy na konkretnych ilościach. Bedziemy naprawdę wdzięczni za SZYBKĄ ODPOWIEDŹ Pozdrawiamy

Zamowilismy projekt przeszło miesiąc temu, dzwonimy tam niemal codziennie juz od 2 tyg a projektu nadal nie ma (chociaz oni twierdzą ze wysłali kurierem!!!).

Niech podadzą Ci nr listu przewozowego i na jego podstawie sprawdzisz co się dzieję z przesyłką na stronie firmy kurierskiej lub telefonicznie na infolinii. Skoro od 2 tygodni nic nie doszło tzn. że przesyłka zaginęła, po to wysyła się kurierem aby przesyłka szła jeden dzień a nie pół miesiąca.

M.

Do siwymiki

O tym MATYSIAKU od drzwi czytałam niepochlebną opinię z tego roku. Podobno chciało sie płakać co za taką cenę (drzwi około 6000 tys., bo sama dzwoniłam) przywieźli facetowi. Dostałam jakąś ofertę od faceta z allegro (KALISZ) nr aukcji 1510716984, drzwi takie jak w JULCE w dębie około 6500 zł.

Strasznie podoba mi sie ten dom, ale boje sie że jest mały (szczególnie ta toaleta na dole) ...jak to wszystko wyszło, moze ktos wrzuci fotki pokoi...szkoda że niuśki juz nie ma na forum...a moze ktos buduje Julkę w starym woj. konińskim, chętnie umówiłabym sie na spotkanie i cenne uwagi...Pozdrawiam

Strasznie podoba mi sie ten dom, ale boje sie że jest mały (szczególnie ta toaleta na dole) ...jak to wszystko wyszło, moze ktos wrzuci fotki pokoi...szkoda że niuśki juz nie ma na forum...a moze ktos buduje Julkę w starym woj. konińskim, chętnie umówiłabym sie na spotkanie i cenne uwagi...Pozdrawiam

Zrób tak jak my: zamiast pomieszczenia gospodarczego 6,39m/kw będzie łazienka (bez drzwi do garażu), a WC (2.0m/kw) będzie pomieszczeniem gospodarczym z przejściem do garażu.

M.

wc pod schodami po przesunięciu ściany w stronę garażu ma wymiary 135/200,można jeszcze dodać kolejne ok 30 cm popychając ściankę pod schodami i uzyskać fajną wnękę do zagospodarowania dekoracyjno-użytkowego oceń sama czy to mało jak na toaletę.łazienka na dole ,gdy sypialnie są na górze czy to będzie wygodne?

Aguś masz racje "każdemu według potrzeb"Nasza druga łazienka ma powstać nad garażem,natomiast pom gosp.na dole zostało połączone z wiatrołapem co pozwoliło powiększyć spiżarkę i wydzielić dużą garderobę(,Nie lubię wieszaków i kurtek na wierzchu ),Pralnia będzie w kotłowni.Jeżeli chodzi o przejście z garażu do domu pod schodami,czy nie obawiacie się zapachu spalin,stygnącego silnika itp.które bezpośrednio będą wchodzić do domu?