konarski 22.03.2011 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2011 Witam. Lał ktoś z Was już w tym roku fundamenty pod Julkę I? Interesuje mnie orientacyjny koszt betonu (gruszka + beton). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sidoraki 22.03.2011 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2011 Witam. Lał ktoś z Was już w tym roku fundamenty pod Julkę I? Interesuje mnie orientacyjny koszt betonu (gruszka + beton). Hej, My zalalismy lawy fundamentowe w tamtym tygodniu i za gruche zaplacilismy 6200zl. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konarski 22.03.2011 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2011 Hej, My zalalismy lawy fundamentowe w tamtym tygodniu i za gruche zaplacilismy 6200zl. Dziękuję za info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kicur 22.03.2011 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2011 BARDZO PILNE!!!!!!! czy ktoś może ma juz zakupiony projekt Julki III z mg projekt i moglby podać mi DOKLADNA ilość materiałów na dach? Zamowilismy projekt przeszło miesiąc temu, dzwonimy tam niemal codziennie juz od 2 tyg a projektu nadal nie ma (chociaz oni twierdzą ze wysłali kurierem!!!). Bardzo PROSZĘ o informacje dotyczace materiałów na dach Tylko jeszcze jutro mozemy kupic materialy po nizszej cenie dlatego BARDZO nam zalezy na konkretnych ilościach. Bedziemy naprawdę wdzięczni za SZYBKĄ ODPOWIEDŹ Pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konarski 23.03.2011 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2011 Zamowilismy projekt przeszło miesiąc temu, dzwonimy tam niemal codziennie juz od 2 tyg a projektu nadal nie ma (chociaz oni twierdzą ze wysłali kurierem!!!). Niech podadzą Ci nr listu przewozowego i na jego podstawie sprawdzisz co się dzieję z przesyłką na stronie firmy kurierskiej lub telefonicznie na infolinii. Skoro od 2 tygodni nic nie doszło tzn. że przesyłka zaginęła, po to wysyła się kurierem aby przesyłka szła jeden dzień a nie pół miesiąca. M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kicek26 23.03.2011 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2011 Siemka wszystkim , mam takie pytanie do osób które mają już po montowane okna w domq, chciałem podpytac ile Was wyszło za okna i jaki jest ich rodzaj?Mam kilka wycen i zastanawiam się czy inwestować w droższe 3-szybowe czy wystarczą 2-szybowe? Z góry dziękuje za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zygi72 24.03.2011 05:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2011 Do KICUR. zestawienie materiałowe, identyczne jak przy projekcie masz na stronie z projektem http://www.mgprojekt.com.pl/files/zm_julka3.pdfwszystkie potrzebne Ci dane tam uzyskasz. zakładka nazywa sie zestawienie materiałowe.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GraziaK 25.03.2011 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2011 Do siwymiki O tym MATYSIAKU od drzwi czytałam niepochlebną opinię z tego roku. Podobno chciało sie płakać co za taką cenę (drzwi około 6000 tys., bo sama dzwoniłam) przywieźli facetowi. Dostałam jakąś ofertę od faceta z allegro (KALISZ) nr aukcji 1510716984, drzwi takie jak w JULCE w dębie około 6500 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GraziaK 25.03.2011 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2011 I jeszcze do MARTA7 Dzieki bardzo za namiar na drzwi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GraziaK 25.03.2011 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2011 Do MARTA 7 Marta. pomocy nie mogę znaleźć tego DOMU i LASU w necie. Może jakiś link albo telefon? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
7marta 25.03.2011 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2011 domilas.com.pl/out_door_main.php .My mamy dzwi pełne DZ7 plus dwa doświetla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
7marta 25.03.2011 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2011 Graziak przepraszam za błąd i utrudnienie domilas pisane oczywiście razem.Firma jest z Tomaszowa robią drzwi z własnego katalogu jak i z projektu klienta.My wybraliśmy drzwi pełne DZ7z dwoma doświetlami z lustrzaną powłoką . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
7marta 25.03.2011 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2011 Graziak przepraszam za błąd domilas oczywiście pisane razem .Firma jest z Tomaszowa drzwi można zamawiać z katalogu lub własny projekt.Nasze drzwi są pełne z katalogu Dz7ale z dwoma bocznymi doświetlami z lustrzaną powłoką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nonika 28.03.2011 05:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2011 Strasznie podoba mi sie ten dom, ale boje sie że jest mały (szczególnie ta toaleta na dole) ...jak to wszystko wyszło, moze ktos wrzuci fotki pokoi...szkoda że niuśki juz nie ma na forum...a moze ktos buduje Julkę w starym woj. konińskim, chętnie umówiłabym sie na spotkanie i cenne uwagi...Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DrDan 28.03.2011 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2011 Witam wszystkich, Miesiąc temu rozpocząłem budowę Julki z pełnym podpiwniczeniem. Właśnie murarze kończą ściany piwnic. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konarski 28.03.2011 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2011 Strasznie podoba mi sie ten dom, ale boje sie że jest mały (szczególnie ta toaleta na dole) ...jak to wszystko wyszło, moze ktos wrzuci fotki pokoi...szkoda że niuśki juz nie ma na forum...a moze ktos buduje Julkę w starym woj. konińskim, chętnie umówiłabym sie na spotkanie i cenne uwagi...Pozdrawiam Zrób tak jak my: zamiast pomieszczenia gospodarczego 6,39m/kw będzie łazienka (bez drzwi do garażu), a WC (2.0m/kw) będzie pomieszczeniem gospodarczym z przejściem do garażu. M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
7marta 28.03.2011 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2011 wc pod schodami po przesunięciu ściany w stronę garażu ma wymiary 135/200,można jeszcze dodać kolejne ok 30 cm popychając ściankę pod schodami i uzyskać fajną wnękę do zagospodarowania dekoracyjno-użytkowego oceń sama czy to mało jak na toaletę.łazienka na dole ,gdy sypialnie są na górze czy to będzie wygodne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
7marta 29.03.2011 05:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2011 Aguś masz racje "każdemu według potrzeb"Nasza druga łazienka ma powstać nad garażem,natomiast pom gosp.na dole zostało połączone z wiatrołapem co pozwoliło powiększyć spiżarkę i wydzielić dużą garderobę(,Nie lubię wieszaków i kurtek na wierzchu ),Pralnia będzie w kotłowni.Jeżeli chodzi o przejście z garażu do domu pod schodami,czy nie obawiacie się zapachu spalin,stygnącego silnika itp.które bezpośrednio będą wchodzić do domu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kicek26 29.03.2011 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2011 (edytowane) mam pytanie czy ktos robil moze wycene okien z Oknoplastu? Ja robiłem 2 wariantów ale do Julki IV 1) Orion Plus, w pełnym kolorze 17890zł brutto 2) Thermic, w pełnym kolorze 23590zł brutto Oczywiście okna bez łuków w balkonach Edytowane 29 Marca 2011 przez Kicek26 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
siwymiki 29.03.2011 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2011 mam pytanie czy ktos robil moze wycene okien z Oknoplastu? hej my robiliśmy na evolution plus. jak chceszzz to moge podesłać Ci wycene na meila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts