Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dachówka - Renesansowa L15 Naturalna Czerwień (firma Koramic winenberger ) płaciłem po 22 zł m2 , gąsiory po 22 zł sztuka

około 300 m2 - tyle co w projekcie - koszt dachówki i wszystkie pierdoły do niej bez więźby około 30000 i bez robocizny

okna plastikowe

wymiary jak w projekcie

okno w salonie to wielkie nie jest otwierane - nikt nie chciał się podjąć bo sie opuszczają podczas eksploatacji

pozdro

Bardzo dziękuję za odpowiedz:) Napisz tylko jeszcze o oknach na górze, jak masz otwierane i z jakiej firmy. Z góry dziękuję.

U mnie niestety kolejne "schody". Tym razem z projektem. Projekt więźby dachowej jest błędny i cieśla zdążył przyciąć niewłaściwie parę elementów nim się zorientowałem że jest coś nie tak. Tylko czemu to ja wyłapałem??? gdzie biuro projektowe ze swoimi projektantami, gdzie adaptujący projekt, gdzie kierownik budowy i wreszcie gdzie wykonawca????? nie ja laik musiałem to wyłapać. już mi ręce opadają. Dla tych ca budują Julkę IV. Więźba ma błędy!!!

Kurczę znowu pod górkę. Kupiłem na allegro impregnat do drewna duluxa - super cena 46 zł za 4l. sklep to bezpieczny zakup ale zadzwoniłem aby się upewnic i sprzedawca powiedział że dulux zmienia nazwę i dlatego promocja. zacząłem malować a okazało się że sprzedawca pozaklejał puszki nowymi naklejkami a data używalności to 07.2010. dalej to sprzedaje na allegro-UWAGA.