siwymiki 12.11.2011 23:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2011 Na szczęście forum udostępnia coś takiego jak "lista ignorowanych", gdzie można dodać takich frajerów jak ty. Głupcze nie chodzi mi o piętnowanie Ciebie tylko twoich głupot, oraz uchronienie innych użytkowników przed ich powtarzaniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gefrag 13.11.2011 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2011 Witam.Proszę o pomoc.Chciałem się dowiedzieć ile kubików drzewa pójdzie na więźbę nie licząc łat i kontrłat (będą z desek)???Ile kubików deski jest potrzebne i ile stempli?Proszę o odpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiula25 13.11.2011 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2011 Witam. Proszę o pomoc. Chciałem się dowiedzieć ile kubików drzewa pójdzie na więźbę nie licząc łat i kontrłat (będą z desek)??? Ile kubików deski jest potrzebne i ile stempli? Proszę o odpowiedzi. Nam poszło 13 m3 drzewa krokwie były zmniejszone do rozmiaru 8x16 koszowe 20x12 murłaty 14x14 płatwie 18x14 słupów mieliśmy 5 na każdej scianie a nie tak jak w prokjekcie 4 w srodku i byly wszystkie zalewane w scianach wystaja 15 cm z scian (zeby juz byly na wieki;) wiec drzewo na słupy odeszło. łaty i kontrłaty tez beda robione z desek wiec nie zostały liczone pozdrawiam a no i jętki mamy dawane podwójnie nad garażem nie mamy słupów tylko mamy rame zrobiona pozdrawiam w przyszlym tyg wrzuce fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiula25 13.11.2011 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2011 Witam. Proszę o pomoc. Chciałem się dowiedzieć ile kubików drzewa pójdzie na więźbę nie licząc łat i kontrłat (będą z desek)??? Ile kubików deski jest potrzebne i ile stempli? Proszę o odpowiedzi. Nam poszło 13 m3 drzewa krokwie były zmniejszone do rozmiaru 8x16 koszowe 20x12 murłaty 14x14 płatwie 18x14 słupów mieliśmy 5 na każdej scianie a nie tak jak w prokjekcie 4 w srodku i byly wszystkie zalewane w scianach wystaja 15 cm z scian (zeby juz byly na wieki;) wiec drzewo na słupy odeszło. łaty i kontrłaty tez beda robione z desek wiec nie zostały liczone pozdrawiam a no i jętki mamy dawane podwójnie nad garażem nie mamy słupów tylko mamy rame zrobiona pozdrawiam w przyszlym tyg wrzuce fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiula25 13.11.2011 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2011 Nam poszło 13 m3 drzewa krokwie były zmniejszone do rozmiaru 8x16 koszowe 20x12 murłaty 14x14 płatwie 18x14 słupów mieliśmy 5 na każdej scianie a nie tak jak w prokjekcie 4 w srodku i byly wszystkie zalewane w scianach wystaja 15 cm z scian (zeby juz byly na wieki wiec drzewo na słupy odeszło.łaty i kontrłaty tez beda robione z desek wiec nie zostały liczone pozdrawiam a no i jętki mamy dawane podwójnie nad garażem nie mamy słupów tylko mamy rame zrobiona pozdrawiam w przyszlym tyg wrzuce fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiula25 13.11.2011 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2011 Nam poszło 13 m3 drzewa krokwie były zmniejszone do rozmiaru 8x16 koszowe 20x12 murłaty 14x14 płatwie 18x14 słupów mieliśmy 5 na każdej scianie a nie tak jak w prokjekcie 4 w srodku i byly wszystkie zalewane w scianach wystaja 15 cm z scian (zeby juz byly na wieki wiec drzewo na słupy odeszło.łaty i kontrłaty tez beda robione z desek wiec nie zostały liczone pozdrawiam a no i jętki mamy dawane podwójnie nad garażem nie mamy słupów tylko mamy rame zrobiona pozdrawiam w przyszlym tyg wrzuce fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiula25 13.11.2011 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2011 przepraszam ze tyle razy sie pojawilo ale miałam jakis problem z serwerem i cały czas pojawial mi sie blad pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gefrag 13.11.2011 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2011 Kasiula 13 m3 samej więźby?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiula25 14.11.2011 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 tak samej więźby ale tak jak mówie jętki były dawane podwójnie -poszło troszeczkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolski21 14.11.2011 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 Jak nie znajdziesz kogoś bliżej to zapraszamy do nas ( 110 km od Wawy) Witam, Bardzo dziękujęza zaproszenie - chętnie skorzystam. Proszę o kontakt e-mailowy [email protected], aby ustalić termin spotkania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiula25 14.11.2011 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 Witam czy ktos robil podbitke drewniana jeżeli tak to ile wam wyszło metrów ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kicek26 14.11.2011 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 My również jesteśmy na etapie poszukiwań okien do Julki IV, dach się powoli robi więc pora okien poszukać.Tak samo jak kilku forumowiczów zastanawiam się między oknami 3 a 2 szybowymi. Mam wycenę na oba rodzaje okien firmy Vetrex na profilu Veka. Dla okien Alphaline 90+ wyszło 22500tyś (2xzloty dąb,okucia WK2) a dla okien Swingline cena na poziomie 16500zł. 6tyś złotych różnicy czy to się zwróci? Czekam na wycenę jeszcze z oknoplastu ale już obejdzie się bez WK2 które jedna podnoszą znacznie cenę a nie są aż tak potrzebne. Na coś trzeba będzie się zdecydować, zwłaszcza że dom mamy z Ytonga, 20cm ocieplenia ścian, 20 podłoga i itp plus went. mech z reku więc może zainwestowanie w 3 szyby może mieć sens. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kombinatorka 15.11.2011 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2011 Od dziś w oknoplast jest promocja zimowa, kibitka ma dziś zadzwonić i powiedzieć wycenę wszystkich okien. Mieliśmy kupić w dobroplast, ale naczytaliśmy się bardzo negatywnych opinii na ich temat. W końcu podjęliśmy decyzję oknoplast, czy to będzie dobra decyzja, zobaczymy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konarski 15.11.2011 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2011 Hej, chodzi o tą promocję? http://www.oknoplast.com.pl/promocje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kombinatorka 15.11.2011 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2011 Tak o to chodzi, mi babeczka wyceniła okna na 11 300zł (bez dachowych) obustronny kolor, dwuszybowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiula25 15.11.2011 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2011 Tak o to chodzi, mi babeczka wyceniła okna na 11 300zł (bez dachowych) obustronny kolor, dwuszybowe Witam a jest możliwosc zebys mi wysłała ta wycene na maila zapoznam sie z nia bo tez jestem zainteresowana [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kombinatorka 15.11.2011 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2011 nie mam jej ze sobą , ponieważ zostawiłam w salonie okien a potem pani do mnie oddzwoniła. Może jutro jak będę w salonie to poproszę o wydruk tej wyceny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kombinatorka 15.11.2011 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2011 tzn zostawiłam ksero potrzebnych okien w salonie i pani oddzwoniła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiula25 16.11.2011 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2011 Mam pytanie jakie okna dachowe wstawialiscie do swoich julek i jaka byla ich cena ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiula25 16.11.2011 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2011 zdisiaj dostałam wycene okien dachowych fakro z nawiewnikiem zwykłe 1100 a łazienkowe 1200 ceny z kołnierzami ???czy to jest duzo ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts