konarski 21.06.2012 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2012 Nie rozumiem w ogóle co ma piernik do wiatraka, jeśli coś jest fajne to przecież piszę, że mi się podoba. Przykładem niech będą moje ostatnie posty do piopio_ gdzie widzę, że projekt realizowany jest z głową i nie natknąłem się u niego na takie stwierdzenia jak: "Dach z blacho dachówki jest tak samo dobry co z dachówki". To mniej więcej tak jakbym ja napisał do piopio_, że moja cementówka jest lepsza od ceramiki - proszę was, nie ośmieszajmy się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konarski 21.06.2012 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2012 (edytowane) Wiesz co, nie mam siły odpowiadać na Twoje domysły czy ktoś się będzie próbował od czegoś wymigiwać, szkoda mi czasu na takie lanie wody. Wiem z grubsza jak jest produkowana cementówka i to, że jest barwiona w masie a nie tylko malowana z wierzchu jak blacha(pewnie skontrujesz, że blacha jest ocynkowana, ale poczytaj jak się utlenia ocynk, czy to z dachu czy też np. z siatki ogrodzeniowej) i to mi wystarczy żeby spać spokojnie i nie martwic się o to, że zwykła rysa lub zła obróbka spowoduje korozję i przykładowo łuszczenie się farby. Materiały z których wykonują Julkowicze swoje dachy można prosto podzielić ze względu na jakość i cenę, która idzie w nimi w parze: blacha/cement/ceramika - i nie odkryłem tu żadnej ameryki, za to Wy na siłę próbujecie wepchnąć blachę na 2 pozycję. Jeśli poprawi Wam to humory to niech tak będzie. Edytowane 21 Czerwca 2012 przez konarski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika-o2 21.06.2012 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2012 zaplaciles 3 tysiace mniej niz sidorki za ceramike , obie sa pewniepodobnej jakosci Moja blachodachowka ma 25lat gwarancji, nie jest to może dachówki, ale to nie znaczy ze jest gorsza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konarski 21.06.2012 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2012 pytanie na forum bylo: na to pytanie odpisalam ile mnie kosztowalo 15 tys , natomiast ty napisales U nas dachówka cementowa wyszła taniej niż blacha, za wszystkie materiały (jedynie bez podprzybitki) zapłaciłem 21tys + 9tys robocizna. co za brednie, Czy ja napisałem, że taniej niż twoja blacho dachówka? Za samą dachówkę zapłaciłem 17tys, reszta kwoty to rynny itd. Sorry, ale widzę, ze nie mam szans z takimi fachowcami jak wy więc pasuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konarski 21.06.2012 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2012 mi zalezalo na piekej widokowej dzialce w super dzielnicy na obrzezach miasta i nowoczesnym wnetrzu domu takim jak u mojej rodzinki (najgozej jak sie cos pieknego zobaczy i potem sie nie chce nic gorszego ), a niektorym moze zalezec na innych czynnikach, Z tego co widziałem na forum to nikt nie ma się czego wstydzić jeśli chodzi o swoje działki i realizacje i ma to co napisałaś a nawet i więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aguś1238 21.06.2012 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2012 Czy ja napisałem, że taniej niż twoja blacho dachówka? Za samą dachówkę zapłaciłem 17tys, reszta kwoty to rynny itd. Sorry, ale widzę, ze nie mam szans z takimi fachowcami jak wy więc pasuję. 15tys to cena za wszystko , caly material o cene calkowita pytal sie pierniczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konarski 21.06.2012 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2012 pewnie ze nie ma , a czy ja napisalam ze ma ? Z twojego opisu można odnieść takie wrażenie, że masz wszystko a "innym zależy na innych czynnikach" i nie zwracali na to uwagi. Obstawiam, że wszystkim zależy na jak najlepszym całokształcie realizacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aguś1238 21.06.2012 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2012 Czy ja napisałem, że taniej niż twoja blacho dachówka? Za samą dachówkę zapłaciłem 17tys, reszta kwoty to rynny itd. Sorry, ale widzę, ze nie mam szans z takimi fachowcami jak wy więc pasuję. nie jestesmy fachowcami, raczej ich nie spotkasz na forum, no chyba zee ktos ma firme budowlana z dlugim doswiadczeniem i potrafil wypowiedziec sie na na wszystkie tematy to czekamy, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konarski 21.06.2012 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2012 OK, dla mnie temat zamknięty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barber 21.06.2012 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2012 zagądam tu od czasu do czasu....i widzę, że zrobiło się mega poważnie. Zwalmy to na pogodę, zdecydowanie wolę jak tu panuje miła atmosfera... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konarski 21.06.2012 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2012 Pogodę mamy ładną więc chyba to nie to, hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konarski 22.06.2012 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 z czego budujecie taras? macie jakies fajne fotki ? pozdrawiam U nas w planie jakaś ładna kostka brukowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konarski 22.06.2012 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 U nas jest połączona, ale planowaliśmy dać taką szafę na tej ścianie od salonu. Tak jak na zdjęciu chyba się nie da bo tam jest okno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konarski 22.06.2012 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 http://www.vescom.com/pl#/408 - fajne okleiny, bardzo dużo wzorów, widziałem dzisiaj ekipę, która tym oklejała ścianę, bardzo fajny efekt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jankes 70 23.06.2012 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2012 http://img19.imageshack.us/img19/7831/p1040724m.jpg http://desmond.imageshack.us/Himg266/scaled.php?server=266&filename=p1040723a.jpg&res=landing DO PIOPIO- PROSZE JAKBYS MIAŁ CZAS DAJ WIĘCEJ FOTEK TWOJEGO WNĘTRZA- MASZ STYL WYKOŃCZENIA WNETRZA KTÓRY ODPOWIADA MI :yes:BARDZO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piopio_ 23.06.2012 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2012 (edytowane) DO PIOPIO- PROSZE JAKBYS MIAŁ CZAS DAJ WIĘCEJ FOTEK TWOJEGO WNĘTRZA- MASZ STYL WYKOŃCZENIA WNETRZA KTÓRY ODPOWIADA MI :yes:BARDZO Jak będe miała chwilę to porobię trochę zdjęć i coś wstawię PS. Wy też wstawiajcie zdjęcia wnętrz waszych Julek. Edytowane 23 Czerwca 2012 przez piopio_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piopio_ 23.06.2012 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2012 z czego budujecie taras? macie jakies fajne fotki ? pozdrawiam Ja mam taras wylany z betonu, i na razie czeka na jakieś płytki, ale na razie szukam płytek "idealnych" (jeśli takowe istnieją) pod względem wizualnym jak i praktycznym. Na balkonach mam grafitowe klinkierowe płytki z Opoczna, ale na taras wolę coś jaśniejszego. Ale szczerze mówiąc gdybym miała jeszcze raz robić tarasy to wybrałabym kostkę brukową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piopio_ 23.06.2012 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2012 jak ktos chce pare fotek wykonczenia to moge przeslac na maila, oczywiscie nie kazdemu musi sie podobac Aguś1238 dawaj zdjęcia na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piopio_ 24.06.2012 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2012 no musze ci powiedziec Agus1238 ze narazie masz mnostwo czasu:-)!! wiem cos o tym bo jestem mama miesiecznej coreczki!! no i czasu brak zdjec wnetrza Julki nie mam bo dopiero jest po tynkach i wylewkach wiec nie ma sie czym bardzo chwalic... No to jeszcze nic, bo ja mam 1,5 roczną córcię, która na miejscu nie usiedzi dłużej niż 5 minut i w dodatku buzia jej się nie zamyka.Ale wieczorem i czasem w pracy mam chwilę na nadrobienie zaległości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konarski 24.06.2012 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2012 Wstępnie wybrane płytki na dół (kolor na 2 zdjęciu od góry): http://www.nowa-gala.pl/pl/index/html/id:3/collection:3237/CONCEPT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts