Stulp 28.12.2012 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2012 (edytowane) Dziękuję Konarski.Może jeszcze ktoś się wypowie?Może ktoś ma samą podłogówkę?Ja chcę wszędzie podłogówkę i wychodzą mi strasznie długie pętle. Tak ok 100-120 metrów. Nie wiem czy nie za długie. Edytowane 30 Grudnia 2012 przez Stulp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jankes 70 29.12.2012 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2012 Do daimio witaj, szukałam tej własnie fotki, piszesz nie jest wiatrołap przy połaczeniu za szeroki, czemu te drzwi do garazu dałes tak blisko okna,moze fotka mi to zmniejszyła, czy mógłbys zrobić fotkę tak by ująć cały wiartołap-jak to rozwiązałeć, ja nie mam jeszcze na dole scianek działowych, ale drugie drzwi musza byc by zimno nie leciało ? [ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jankes 70 29.12.2012 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2012 Wiatrołap od strony garażu wygląda tak http://images49.fotosik.pl/1610/b67d82ca571d7bc7.jpg Nie jest zbyt szeroki, nie zmieści się tam szafa, raczej tylko półki na buty, wieszak na ubrania, coś do siedzenia i lustro. Zależało mi na tym, żeby przejście do garażu było właśnie z wiatrołapu a nie z salonu lub holu tuż przy salonie. DO DAIMIO TERAZ WKLEIŁAM Z TA FOTKĄ WITATROŁAPU, WYDAJE MI SIE JESZCZE ZE SIWYMIKI MA PODOBNE ROZWIĄZANIE, A ZA DRUGIMI DRZWIAMI OD WIATROŁAPU DAŁ Z BOKU TOALETĘ, ALE MOŻE COŚ ZLE ODCZYTUJE Z FOTEK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kicur 29.12.2012 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2012 Mam pytanie jaka jest powierzchnia ścian zewnętrznych Julki III? czym ocieplacie domy i jaki tynk robicie? ile zaplacilicie za robocizne? ja zastanawiam sie nad ociepleniem z pianki poliuretanowej lub nad wełną, oprócz tego chciałabym zrobić tynk silikonowe. Czy ktoś takiego mozę już robił i jaki był tego ewentualnie koszt? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Stulp 30.12.2012 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2012 Pytanko do użytkownika Piopio.Na 73 stronie pokazałeś swój stół.Możesz wkleić zdjęcie po rozłożeniu?Oraz czy jest on w jakiś sposób mocowany do podłogi?Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANNA1719510401 30.12.2012 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2012 Proszę o opinię na temat okna z drzwiami przesuwnymi. Czy są jakoś specjalnie awaryjne i co z ich szczelnością? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barber 04.01.2013 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2013 czy udalo się moze komuś w Julce wydzielić garderobe na górze (nie chodzi mi o możliwość zrobienia jej w pomieszczeniu nad garażem). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marzena16061987 04.01.2013 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barber 04.01.2013 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2013 [ATTACH=CONFIG]158300[/ATTACH] dzieki wielkie za szybką odpowiedz, tez ta opcje biore pod uwage tym bardziej ze ten pokoj skrajny i tak bedzie wiekszy bo bryla domu zostala poszerzona..Zastanawiam sie jeszcze czy garderoby nie zrobic za lozkiem. Rozumiem, ze to pomieszczenie w lazience to jest zrobiona pralnia, tez kosztem drugiej sypialni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marzena16061987 05.01.2013 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2013 tak dokładnie to będzie pralnia.Mam pytanieni czy masz może projekt kuchni gotowy i możesz wrzucić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barber 05.01.2013 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2013 (edytowane) tak dokładnie to będzie pralnia.Mam pytanieni czy masz może projekt kuchni gotowy i możesz wrzucić? Mam tylko wizualizacje i jest zrobiona do kuchni poszerzonej o 60 cm. zdjecia te juz byly kiedys tu dodane...w zaleznosci od wariantu Julki nalezy sobie to poodwracac. U mnie czesc zabudowana w slupkach ma byc na scianie gdzie jest wykusz (tam gdzie bylo okno boczne w kuchni) Edytowane 5 Stycznia 2013 przez Barber Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marzena16061987 05.01.2013 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2013 Bardzo podoba mi się Twój projekt i mam pytanie czy zamiast fototapety jest wystarczająca ilość miejsca na szafki z pułkami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barber 05.01.2013 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2013 Bardzo podoba mi się Twój projekt i mam pytanie czy zamiast fototapety jest wystarczająca ilość miejsca na szafki z pułkami? Myslę, że można to zrobic, pod warunkiem, ze zabudowa w slupkach (tam gdzie jest kuchenka, ekspres do kawy) bedzie krotsza i polwysep zacznie sie od sciany a nie od mebli i skrocisz ta wyspe. Wtedy mozna pomyslec o zabudowie z kazdej strony. Z racji tego ze mi zalezalo na wyspie jedna sciane bede musiala zostawic bez zabudowy zeby bylo przejscie. Jeszcze nie wiem czy tak bedzie wygladac moja kuchnia bo moze skroce zabudowe w slupkach i uda sie zrobic wyspe wolnostającą ale nie wiem czy tyle miejsce będzie żeby tak swobodnie przechodzić. Mozesz mi napisać jakich wymiarów jest Twoja garderoba na gorze? Tak naprawde przez wydzielenie garderoby w tym drugim pokoju nie ma za bardzo miejsca na jakas szafe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marzena16061987 05.01.2013 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2013 to jest projekt ktory sama wykonałam, budowę dopiero rozpoczynam,więc sama nie wiem czy to jest do wykonania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kris i kasia 06.01.2013 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2013 (edytowane) Witamy, jesteśmy nowi na forum wytrwale śledzimy wasze poczynania, pozdrawiamy i prezentujemy własną julkę. Edytowane 6 Stycznia 2013 przez kris i kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kris i kasia 06.01.2013 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2013 Oto nasza Julka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konarski 07.01.2013 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 Witamy, jesteśmy nowi na forum wytrwale śledzimy wasze poczynania, pozdrawiamy i prezentujemy własną julkę. Witamy na Julkowym forum. Na Waszym zdjęciu zauważyłem, że macie bardzo gruby balkon. Doliczając minimum po 3cm styropianu od spodu i góry + ~5cm wylewka nie wyjdzie Wam za gruby? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiaprzem 07.01.2013 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 WitamJa do tematu garderoby: u mnie garderoba jest w każdym pokoju na piętrze, bo nie lubię szaf. Garderobę mam też w wiatropłapie. Też nie chcę tam szafy. Spróbuję potem wkleić jak to wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiaprzem 07.01.2013 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aguś1238 07.01.2013 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 Mam tylko wizualizacje i jest zrobiona do kuchni poszerzonej o 60 cm.[ATTACH=CONFIG]158368[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]158369[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]158370[/ATTACH] zdjecia te juz byly kiedys tu dodane...w zaleznosci od wariantu Julki nalezy sobie to poodwracac. U mnie czesc zabudowana w slupkach ma byc na scianie gdzie jest wykusz (tam gdzie bylo okno boczne w kuchni) ladnie to wyglada a gdzie bedzie lodowka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts