Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

lodowka jest po prawej stronie miedzy fototapeta a oknem. Pomieszczenie nad garazem jest zmienione i zamiast jednych drzwi ze schodkow bedzie zrobiona scianka na szerokosc klatki schodowej i cofnieta wgłąb pomieszczenia, tym samym na prawo bedzie wejscie do pralnio-suszarni a na lewo wychodzi bardzo fajny pokoj.

My chyba wkoncu nie podnosilismy góry i uważam że skosy nie są tragiczne i mocno ograniczające. Nie sądzę żęby dało się zrobić przejscie z sypialni do garderoby bo to jest ściana nośna.Asiaprzem wklejajcie kolejne wizualizacje, sama jestem ciekawa jak to będzie na górze wyglądać chociaż ja mam zmieniony układ łazienki na górze. Prysznic będzie jakby w pokoju dzięki zlicowaniu ściany z drzwiami od prysznica od strony łazienki.

czy ktoś z was myślał o tym żeby zrobić garderobę w pokoju nad garażem,ale z wejściem od sypialni?

tak ja myslalam ale zrezygnowalam , waskie wydawaly mi sie drzwi do garderoby bo tam jest sciana z kominem z tego co pamietam,

ale poniewaz u mnie z pokoju nad garazem jest wydzielony metr2 na korytarz i w ten sposob przy okazji zrobily sie wneki na dwie szafy ,i tak zostanie

Edytowane przez Aguś1238

czy ktoś z was myślał o tym żeby zrobić garderobę w pokoju nad garażem,ale z wejściem od sypialni?

Ten pomysł jest niewykonalny !

Po pierwsze pomiędzy sypialnią nad salonem a pokojem nad garażem jest komin, a pomiędzy sypialnią nad wiatrołapem a pokojem nad garażem ściana jest za mała i za niska. Poza tym jest jeszcze problem z różnicą poziomów podłogi, ale z tym można się uporać.

Proponuję dać sobie spokój z tym pomysłem.

pozdrawiam i życzę miłej budowy

2013-01-14-793.jpg 2013-01-14-801.jpg 2013-01-14-797.jpg 2013-01-14-802.jpg

Troche zdjęć z naszego domku. Wszystkie sufity zrobione. I drzwi wejściowe wstawione. Pierwsze zdjęcie to nasza pralnia. A to z dwoma wejściami to sypialnia i garderoba do sypialni. I zdjęcie przejścia do pomieszczeń nad garażem , czyli do pralni i pokoju.

Edytowane przez asiaprzem

Witajcie, elektryka mnie przerasta.Projekt elektryki, który był w zestawie jest troche okrojony. Czy Wy wprowadziliście dużo zmian, albo teraz z perspektywy używania włączników coś byście jeszcze dodali czy też zmienili tak żeby ułatwić sobie życie?. Mam nadzieję, że coś mi jeszcze podpowiecie odnoście włączników co warto zrobić zanim będzie za późno.

U nas temat rynien...

Jakie rynny wybraliście...

Na jakim etapie montowaliście...

I ile za to płaciliście

Proszę o pomoc

Stalowe z http://www.galeco.pl

Montowane podczas układania dachówki z tym, że bez pionowych części, te dopiero po zakończeniu elewacji.

Ceny już nie pamiętam bo była wkalkulowana w ogólna wycenę za dach.

[ATTACH=CONFIG]161120[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]161121[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]161123[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]161124[/ATTACH]

CZY MA PANI PROJEKT Z DWUSTANOWISKOWYM GARAŻEM, CZY POJEDYŃCZYM, MOGE POPROSIĆ DOKŁADNIE JAK TE PRALNIĘ PANI WYDZIELIŁA, TAM SA PRZECIEŻ KOMINY, CHYBA ŻE ODWROTNIE NA TO PATRZĘ