Aguś1238 07.01.2013 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 a co planujecie zrobic w pokoju nad garazem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barber 08.01.2013 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2013 lodowka jest po prawej stronie miedzy fototapeta a oknem. Pomieszczenie nad garazem jest zmienione i zamiast jednych drzwi ze schodkow bedzie zrobiona scianka na szerokosc klatki schodowej i cofnieta wgłąb pomieszczenia, tym samym na prawo bedzie wejscie do pralnio-suszarni a na lewo wychodzi bardzo fajny pokoj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiaprzem 08.01.2013 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2013 Ja tak samo jak Barber, mam wykorzystaną przestrzeń nad garażem. Po lewej będzie pralnio-suszarnia, a po prawej pokój - 27 m2. To ja się pochwalę projektem łazienki na dole (na górną czekam i na kuchnie z salonem i jadalnią też). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marzena16061987 08.01.2013 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2013 czy ktoś z was myślał o tym żeby zrobić garderobę w pokoju nad garażem,ale z wejściem od sypialni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marzena16061987 08.01.2013 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2013 czy ktoś budował Julkę według projektu i wie na ile pustaków jest podniesiona góra?czy uważacie że jest za duży spad? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barber 08.01.2013 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2013 My chyba wkoncu nie podnosilismy góry i uważam że skosy nie są tragiczne i mocno ograniczające. Nie sądzę żęby dało się zrobić przejscie z sypialni do garderoby bo to jest ściana nośna.Asiaprzem wklejajcie kolejne wizualizacje, sama jestem ciekawa jak to będzie na górze wyglądać chociaż ja mam zmieniony układ łazienki na górze. Prysznic będzie jakby w pokoju dzięki zlicowaniu ściany z drzwiami od prysznica od strony łazienki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aguś1238 08.01.2013 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2013 (edytowane) czy ktoś z was myślał o tym żeby zrobić garderobę w pokoju nad garażem,ale z wejściem od sypialni? tak ja myslalam ale zrezygnowalam , waskie wydawaly mi sie drzwi do garderoby bo tam jest sciana z kominem z tego co pamietam, ale poniewaz u mnie z pokoju nad garazem jest wydzielony metr2 na korytarz i w ten sposob przy okazji zrobily sie wneki na dwie szafy ,i tak zostanie Edytowane 8 Stycznia 2013 przez Aguś1238 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
siwymiki 08.01.2013 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2013 czy ktoś z was myślał o tym żeby zrobić garderobę w pokoju nad garażem,ale z wejściem od sypialni? Ten pomysł jest niewykonalny ! Po pierwsze pomiędzy sypialnią nad salonem a pokojem nad garażem jest komin, a pomiędzy sypialnią nad wiatrołapem a pokojem nad garażem ściana jest za mała i za niska. Poza tym jest jeszcze problem z różnicą poziomów podłogi, ale z tym można się uporać. Proponuję dać sobie spokój z tym pomysłem. pozdrawiam i życzę miłej budowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aguś1238 08.01.2013 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2013 (edytowane) u mnie sie daloby to zrobic bo nie ma roznicy poziomow i sciana kolankowa podniesiona ale zzrezygnowalam , jak budujecie zgodnie z projektem to nie da rady Edytowane 8 Stycznia 2013 przez Aguś1238 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marzena16061987 13.01.2013 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2013 wrzucajcie proszę jakieś zdjęcia waszych wnętrz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiaprzem 14.01.2013 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2013 (edytowane) Troche zdjęć z naszego domku. Wszystkie sufity zrobione. I drzwi wejściowe wstawione. Pierwsze zdjęcie to nasza pralnia. A to z dwoma wejściami to sypialnia i garderoba do sypialni. I zdjęcie przejścia do pomieszczeń nad garażem , czyli do pralni i pokoju. Edytowane 14 Stycznia 2013 przez asiaprzem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marzena16061987 14.01.2013 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2013 A mogę wiedzieć gdzie jest ta pralnia zrobiona? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marzena16061987 14.01.2013 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2013 Dziękuje bardzo za zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiaprzem 14.01.2013 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2013 Pralnia jest nad garażem. Podzieliliśmy ten strych na dwie części, według słupów od dachu. Pralnia ma ok 14 m2, a pokój wyszedł bardzo duży ok.27 m2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konarski 15.01.2013 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2013 A u nas prace nad podłogami na parterze i kuchnią.http://konarski.eu/dom/galeria/dom_15012013.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barber 16.01.2013 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2013 Witajcie, elektryka mnie przerasta.Projekt elektryki, który był w zestawie jest troche okrojony. Czy Wy wprowadziliście dużo zmian, albo teraz z perspektywy używania włączników coś byście jeszcze dodali czy też zmienili tak żeby ułatwić sobie życie?. Mam nadzieję, że coś mi jeszcze podpowiecie odnoście włączników co warto zrobić zanim będzie za późno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ataa 16.01.2013 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2013 U nas temat rynien...Jakie rynny wybraliście...Na jakim etapie montowaliście...I ile za to płaciliście Proszę o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konarski 16.01.2013 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2013 U nas temat rynien... Jakie rynny wybraliście... Na jakim etapie montowaliście... I ile za to płaciliście Proszę o pomoc Stalowe z http://www.galeco.pl Montowane podczas układania dachówki z tym, że bez pionowych części, te dopiero po zakończeniu elewacji. Ceny już nie pamiętam bo była wkalkulowana w ogólna wycenę za dach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jankes 70 16.01.2013 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2013 [ATTACH=CONFIG]161120[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]161121[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]161123[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]161124[/ATTACH] CZY MA PANI PROJEKT Z DWUSTANOWISKOWYM GARAŻEM, CZY POJEDYŃCZYM, MOGE POPROSIĆ DOKŁADNIE JAK TE PRALNIĘ PANI WYDZIELIŁA, TAM SA PRZECIEŻ KOMINY, CHYBA ŻE ODWROTNIE NA TO PATRZĘ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiaprzem 17.01.2013 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2013 Witam Dodam rzut piętra, poprawiony samodzielnie, więc jako tako - ale myślę że rozjaśni sytuację. Kominy są w pokoju obok pralni. Pralnia wyszła b.przyzwoita i jestem z niej zadowolona - widać już efekty bo mamy już zrobione sufity. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts