ANNA1719510401 04.04.2013 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 Aguś1238 Ślicznie... kiedy my będziemy na takim etapie, na razie te koszmarne okna. Nawet ci bardziej znani producenci mają jakieś ale. Może uda się znaleźć coś w rozsądnej cenie, uchylne i z gwarancją. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konarski 04.04.2013 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 wiesz co nudny jestes , nie masz chyba zajecia Będę mądrzejszy i udam, że tego nie widziałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aguś1238 04.04.2013 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 (edytowane) Aguś1238 Ślicznie... kiedy my będziemy na takim etapie, na razie te koszmarne okna. Nawet ci bardziej znani producenci mają jakieś ale. Może uda się znaleźć coś w rozsądnej cenie, uchylne i z gwarancją. to dopiero wizualizacje, ekipa wchodzi za miesiac ale do wykonczenia daleko. Nie spieszy nam sie. Jesli chodzi o okna napewno cos znajdziecie , cos ze wzmocnieniami (np slupek na strale po srodku,) moze wam przedstawiciel doradzi jakies rozwiazanie . Widzialam takie okna ze np luk jest odzielnie na stale. My mamy np luki bardziej plaskie bo okna sa nieco szersze niz w projekcie. powodzenia Edytowane 4 Kwietnia 2013 przez Aguś1238 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aguś1238 04.04.2013 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 Będę mądrzejszy i udam, że tego nie widziałem. poprostu nie czytaj moich komentarzy jak cie denerwuja , dodaj mnie do ukrytych ,forum skorzysta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelka_ 04.04.2013 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 Witam po wielu poszukiwaniach i zmianach zdecydowaliśmy się z mężem na projekt Julka (z czterospadowym dachem i 2-stanowiskowym garażem) czy jest ktoś w woj. dolnośląskim lub w okolicach kto wybudował lub buduje wg tego projektu i pozwoliłby zobaczyć domek? Projektu jeszcze nie kupiliśmy wciąż myślimy nad zmianami jakie chcielibyśmy wprowadzić i nie ukrywam, że dlatego tez chcielibyśmy zobaczyć dom na żywo aby przekonać się, jakie zmiany są nam potrzebne. Budowę planujemy rozpocząć latem. Prosiłabym o kontakt osoby które zgodziłyby się pokazać dom. Mój mail: [email protected] lub proszę pisać na forum będę zaglądać (zamierzam je przeczytać od początku ) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika21 05.04.2013 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 moje wizualizacje , pozdrawiam do Aguś1238 , świetne wizualizacje, jestem nowa na forum ale też na etapie robót wykończeniowych w "Julce", aktualnie robione są u nas instalacje w posadzkach. Jeśli masz pomysły lub projekt/wizualizacje kuchni to chętnie zobaczę lub pogadam bo od samego początku jest ona dla mnie największym problemem. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Julkowiczka 05.04.2013 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 Aguś-piękne wizualizacje. My z mężem jesteśmy na etapie kładzenia tynków, więc chętnie podpatrujemy efekty wykończeniowe.Czy dysponujesz wizualizacją kuchni? byłabym wdzięczna za przesłanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aguś1238 05.04.2013 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 Aguś-piękne wizualizacje. My z mężem jesteśmy na etapie kładzenia tynków, więc chętnie podpatrujemy efekty wykończeniowe. Czy dysponujesz wizualizacją kuchni? byłabym wdzięczna za przesłanie. niestety kuchni nie mam, nie w tym roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kicur 05.04.2013 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 Aguś, bardzo ładna wizualizacja salonu i jadalni. Wrzucam nasza wizualizację kuchni, chociaż na pewno wprowadzimy jeszcze parę zmian przed jej realizacją, bo to ostatni etap jaki zrobimy w domu. Oprócz tego odwróciliśmy schody, może komuś spodoba się ten pomysł . Pod schodami można zrobić schowek, wc lub spiżarkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barber 05.04.2013 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 Witam po wielu poszukiwaniach i zmianach zdecydowaliśmy się z mężem na projekt Julka (z czterospadowym dachem i 2-stanowiskowym garażem) czy jest ktoś w woj. dolnośląskim lub w okolicach kto wybudował lub buduje wg tego projektu i pozwoliłby zobaczyć domek? Projektu jeszcze nie kupiliśmy wciąż myślimy nad zmianami jakie chcielibyśmy wprowadzić i nie ukrywam, że dlatego tez chcielibyśmy zobaczyć dom na żywo aby przekonać się, jakie zmiany są nam potrzebne. Budowę planujemy rozpocząć latem. Prosiłabym o kontakt osoby które zgodziłyby się pokazać dom. Mój mail: [email protected] lub proszę pisać na forum będę zaglądać (zamierzam je przeczytać od początku ) Pozdrawiam odp. na e-maila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiaprzem 07.04.2013 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2013 Witam A my bliżej niż dalej, za 3 tygodnie się przeprowadzamy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiaprzem 07.04.2013 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiaprzem 07.04.2013 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aguś1238 07.04.2013 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2013 Witam A my bliżej niż dalej, za 3 tygodnie się przeprowadzamy! super, domek robi sie przytulny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aguś1238 07.04.2013 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2013 do asiaprzem:super juz macie:-) czy możesz mi powiedziec jakie kolory wybraliście na dół? to co jest na kominku to co to za kolor? my też jesteśmy na etapie malowania ścian i oczywiście kolejne dylematy:-) masz moze fotki z tego pom gosp z ktorego robisz pralnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aguś1238 07.04.2013 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2013 czy ktos bedzie robil solary ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiaprzem 08.04.2013 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 Dzięki za miłe słowa. Kolory to faktycznie trudna sprawa, dół malowaliśmy 3 razy. Fachowiec był załamany Na dole mamy złmany biały a na kominku capucino. Trudno podać nazwy, bo były barwione w mieszalniku. Hol na dole to grafit, a na schodach farba strukturalna z Alpiny. Taka z połyskiem, bo przy schodach ściany się dość brudzą. Pralnia: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiachnuna 10.04.2013 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2013 Witajcie.Jeszcze raz ponawiam pytanie czy ktos buduje w woj mazowieckim lub lubelskim. Już mi Sidoraki odpisał i będę się wybierać ale może ktoś jeszcze;) ozdrawiam Kasia i Konrad:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barth55 10.04.2013 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2013 Witajcie.Jeszcze raz ponawiam pytanie czy ktos buduje w woj mazowieckim lub lubelskim. Już mi Sidoraki odpisał i będę się wybierać ale może ktoś jeszcze;) ozdrawiam Kasia i Konrad:) Witam!! My budujemy Julkę w woj. lubelskim niedaleko Chełma. Zapraszamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiachnuna 10.04.2013 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2013 Do Chełma mamy 160 km. Zapytam się męża i będę pisać A jaką julkę budujecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts