Barber 15.05.2013 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2013 ponowna prosba czy mozna pokazac więcej fotek łazienki górnej chodzi o ten nieszczęsny prysznic, który na wejściu jest w troche dziwnym miejscu, czy ktos miał lepszy plan, jak rozplanowac łazienkę(prysznic, wc, bidet?) Tak na etapie budowy zrobilismy wneke na prysznic kosztem pokoju obok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiachnuna 15.05.2013 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2013 Wklejam bardzo niewyrazne zdjęcie.. mam nadzieję że coś zobaczycie:-) u nas prysznic tak jak w projekcie [ATTACH=CONFIG]189606[/ATTACH] Bardzo fajne rozwiązanie z tą ścianką między brodzikiem a wc. Mężowi się bardzo spodobało to rozwiązanie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adibu 17.05.2013 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2013 Sidoraki mimo niewyraźnego zdjęcia ja widzę że pięknie u was.Może wrzucicie więcej fotek.Też mam taką ściankę i polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zygi72 19.05.2013 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2013 Czy mogę prosić o zdjęcia schodów wejściowych i tarasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
halcik1 21.05.2013 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2013 (edytowane) Witam, również ja z małżonką planujemy budowę Julki 3 odbicie lustrzane. W tym roku w planach mamy fundamenty, a ciąg dalszy w przyszłym Edytowane 23 Maja 2013 przez halcik1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaMichu 22.05.2013 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2013 Witamy wszystkich Julkowiczów:) My też budujemy julkę tylko wersje III-odbicie lustrzane w okolicy Bydgoszczy.Jesteśmy na etapie zalewania fundamentów.Pozdrawiamy:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniapaweł1719511224 22.05.2013 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2013 Super ,że kolejne osoby dołączają do forum...my również budujemy Julkę III odbicie lustrzane. Mamy stan surowy zamknięty i dalej planujemy działać pod koniec sierpnia...już nie mogę się doczekać kiedy budowa na nowo " ożyje" dlatego wszystkim,którzy są na końcowych etapach lub już mieszkają bardzo dziękujemy za pomocne zdjęcia i porady....OOZDRAWIAM:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniapaweł1719511224 22.05.2013 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2013 Sorki za pomyłkę- STAN SUROWY OTWARTY... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
halcik1 23.05.2013 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2013 Chciałbym zobaczyć ściankę kolankową w oryginale i podwyższoną. Może ktoś z okolic Płocka lub Łodzi mógłby mi pokazać swoją Julkę. Byłbym wdzięczny za możliwość obejrzenia i wszystkie sugestie - proszę o wiadomość na PW lub mail [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiachnuna 23.05.2013 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2013 Jak sie nie myle to ktos w okolicach łodzi buduje ale to poszukaj na stronach. Ja miałam okazję zobaczyc bez podwyższania ścianki powiem że jest akuratnie,podwyższenie odebrało by chyba urok zewnetrzny domku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konarski 23.05.2013 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2013 Chciałbym zobaczyć ściankę kolankową w oryginale i podwyższoną. W sypialniach czy w pomieszczeniu nad garażem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
halcik1 23.05.2013 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2013 Najchętniej i tu i tu. Mam zamiar przerobić pomieszczenie nad garażem na sypialnie plus garderobę. Tylko, że zdjęcia do mnie mało przemawiają, nie widać w nich tej wysokości i nie widać "problemu". Przeczytałem cały ten temat i wiem, że jest tylu zwolenników co przeciwników tego rozwiązania, dlatego chciałbym to obejrzeć osobiście. Murarz po wstępnym przejrzeniu planu już sam to zaproponował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barber 25.05.2013 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2013 czas wybrac kuchnie i nie wiem czy lodowka w zabudowie czy side by side wolnostojaca (biala do mebli prawdopodobnie). Oczywiscie beda jeszcze male zmiany. Na wizualizacji brakuje scianki przy lodowce side by side. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barber 26.05.2013 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2013 Jakbym patrzyła na zupełnie inną kuchnię... zmieniliście coś w projekcie?[/quote jest to lustrzane odbicie Julki, poza tym zlikwidowalismy okno na tej scianie co jest wykusz no i kuchnia jest szersza o 60 cm w zwiazku z poszerzeniem sciany frontowej wlasnie o te 60 cm. Na wizualizacji nie ma zaznaczonej scianki od pierwotnej spizarni i za wyspa nie ma zaznaczonej jadalni wiec moze dlatego takie mylne wrazenie ale zabudowa jest do Julki z tym ze ciut powiekszonej:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jankes 70 27.05.2013 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2013 czas wybrac kuchnie i nie wiem czy lodowka w zabudowie czy side by side wolnostojaca (biala do mebli prawdopodobnie). Oczywiscie beda jeszcze male zmiany. Na wizualizacji brakuje scianki przy lodowce side by side. [ATTACH=CONFIG]191661[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]191662[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]191663[/ATTACH] witam a macie moze juz państwo łazienki , szczególnie ta na górze, jak rozplanować by prysznic nie był na wejsciu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiachnuna 28.05.2013 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2013 witam a macie moze juz państwo łazienki , szczególnie ta na górze, jak rozplanować by prysznic nie był na wejsciu? Bardzo się chyba nie da choć czytałam że ktoś zrobił kosztem pokoju,tak jakby we wnęce ale co i jak to nie wiem.. Zle nie wygłada na wejściu na pewno lepiej niż by mial byc w tm miejscu kibelek;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barber 29.05.2013 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2013 Bardzo się chyba nie da choć czytałam że ktoś zrobił kosztem pokoju,tak jakby we wnęce ale co i jak to nie wiem.. Zle nie wygłada na wejściu na pewno lepiej niż by mial byc w tm miejscu kibelek;) U nas jest wneka prysznicowala kosztem pokoju i dzieki temu nie wystaje prysznic w lazience. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiachnuna 29.05.2013 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2013 Właśnie o tym pisałam;) Może i my skorzystamy z takiego wariantu;) A mogli byście zamieścić jeszcze zdjęcia z tego pokoju jak to wygląda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barber 29.05.2013 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2013 Właśnie o tym pisałam;) Może i my skorzystamy z takiego wariantu;) A mogli byście zamieścić jeszcze zdjęcia z tego pokoju jak to wygląda? mam tylko takie zdjecia zrobione po elektryce.Obecnie mamy juz tynki i poddasze zabudowane plytami wiec zdjęcia pewnie bardziej czytelne. Jedno zdjecie od strony pokoju (wneka na szafe ma 154 szerokosci ale mozna zrobic szersza w zaleznosci jaka szeroka wneke na prysznic zrobicie). Dwa zdjecia od strony lazienki z wneka na prysznic (130 szerokosci jesli dobrze pamietam) i wc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiachnuna 29.05.2013 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2013 mam tylko takie zdjecia zrobione po elektryce.Obecnie mamy juz tynki i poddasze zabudowane plytami wiec zdjęcia pewnie bardziej czytelne. Jedno zdjecie od strony pokoju (wneka na szafe ma 154 szerokosci ale mozna zrobic szersza w zaleznosci jaka szeroka wneke na prysznic zrobicie). Dwa zdjecia od strony lazienki z wneka na prysznic (130 szerokosci jesli dobrze pamietam) i wc. [ATTACH=CONFIG]192451[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]192452[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]192453[/ATTACH] Bardzo Ci dziękuję za te zdjęcia.. Jeszcze projektu nie kupiliśmy ale to chyba kwestia czasu.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts