Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

ponowna prosba czy mozna pokazac więcej fotek łazienki górnej chodzi o ten nieszczęsny prysznic, który na wejściu jest w troche dziwnym miejscu, czy ktos miał lepszy plan, jak rozplanowac łazienkę(prysznic, wc, bidet?)

Tak na etapie budowy zrobilismy wneke na prysznic kosztem pokoju obok.

• Odpowiedzi 2,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Super ,że kolejne osoby dołączają do forum...my również budujemy Julkę III odbicie lustrzane.

Mamy stan surowy zamknięty i dalej planujemy działać pod koniec sierpnia...już nie mogę się doczekać kiedy budowa na nowo " ożyje" :)

dlatego wszystkim,którzy są na końcowych etapach lub już mieszkają bardzo dziękujemy za pomocne zdjęcia i porady....OOZDRAWIAM:)

Najchętniej i tu i tu. Mam zamiar przerobić pomieszczenie nad garażem na sypialnie plus garderobę. Tylko, że zdjęcia do mnie mało przemawiają, nie widać w nich tej wysokości i nie widać "problemu". Przeczytałem cały ten temat i wiem, że jest tylu zwolenników co przeciwników tego rozwiązania, dlatego chciałbym to obejrzeć osobiście.

Murarz po wstępnym przejrzeniu planu już sam to zaproponował :(

Jakbym patrzyła na zupełnie inną kuchnię...

zmieniliście coś w projekcie?[/quote

jest to lustrzane odbicie Julki, poza tym zlikwidowalismy okno na tej scianie co jest wykusz no i kuchnia jest szersza o 60 cm w zwiazku z poszerzeniem sciany frontowej wlasnie o te 60 cm. Na wizualizacji nie ma zaznaczonej scianki od pierwotnej spizarni i za wyspa nie ma zaznaczonej jadalni wiec moze dlatego takie mylne wrazenie ale zabudowa jest do Julki z tym ze ciut powiekszonej:)

czas wybrac kuchnie i nie wiem czy lodowka w zabudowie czy side by side wolnostojaca (biala do mebli prawdopodobnie).

Oczywiscie beda jeszcze male zmiany. Na wizualizacji brakuje scianki przy lodowce side by side.

[ATTACH=CONFIG]191661[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]191662[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]191663[/ATTACH]

witam a macie moze juz państwo łazienki , szczególnie ta na górze, jak rozplanować by prysznic nie był na wejsciu?

witam a macie moze juz państwo łazienki , szczególnie ta na górze, jak rozplanować by prysznic nie był na wejsciu?

Bardzo się chyba nie da choć czytałam że ktoś zrobił kosztem pokoju,tak jakby we wnęce ale co i jak to nie wiem.. Zle nie wygłada na wejściu na pewno lepiej niż by mial byc w tm miejscu kibelek;)

Bardzo się chyba nie da choć czytałam że ktoś zrobił kosztem pokoju,tak jakby we wnęce ale co i jak to nie wiem.. Zle nie wygłada na wejściu na pewno lepiej niż by mial byc w tm miejscu kibelek;)

U nas jest wneka prysznicowala kosztem pokoju i dzieki temu nie wystaje prysznic w lazience.

Julka góra.jpg

Właśnie o tym pisałam;) Może i my skorzystamy z takiego wariantu;) A mogli byście zamieścić jeszcze zdjęcia z tego pokoju jak to wygląda?

mam tylko takie zdjecia zrobione po elektryce.Obecnie mamy juz tynki i poddasze zabudowane plytami wiec zdjęcia pewnie bardziej czytelne. Jedno zdjecie od strony pokoju (wneka na szafe ma 154 szerokosci ale mozna zrobic szersza w zaleznosci jaka szeroka wneke na prysznic zrobicie). Dwa zdjecia od strony lazienki z wneka na prysznic (130 szerokosci jesli dobrze pamietam) i wc.

DSC_5869a.jpgDSC_5881a.jpgDSC_5883a.jpg

mam tylko takie zdjecia zrobione po elektryce.Obecnie mamy juz tynki i poddasze zabudowane plytami wiec zdjęcia pewnie bardziej czytelne. Jedno zdjecie od strony pokoju (wneka na szafe ma 154 szerokosci ale mozna zrobic szersza w zaleznosci jaka szeroka wneke na prysznic zrobicie). Dwa zdjecia od strony lazienki z wneka na prysznic (130 szerokosci jesli dobrze pamietam) i wc.

[ATTACH=CONFIG]192451[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]192452[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]192453[/ATTACH]

Bardzo Ci dziękuję za te zdjęcia.. Jeszcze projektu nie kupiliśmy ale to chyba kwestia czasu..