Boss83 04.03.2009 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 Dzień dobry. Mam pytanie do forumowiczów, czy w domu z płaskim dachem wykonanym na początku lat 80tych (dach: płyta betonowa, szlaka, płyta betonowa, papa termozgrzewalna) mogę wykonać ocieplenie wewnętrzne sufitów poprzez obniżenie sufitu płytami regipsowymi i wypełnienie powierzchni między płytami a sufitem wełna mineralna 50mm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbigmor 04.03.2009 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 Dzień dobry. Mam pytanie do forumowiczów, czy w domu z płaskim dachem wykonanym na początku lat 80tych (dach: płyta betonowa, szlaka, płyta betonowa, papa termozgrzewalna) mogę wykonać ocieplenie wewnętrzne sufitów poprzez obniżenie sufitu płytami regipsowymi i wypełnienie powierzchni między płytami a sufitem wełna mineralna 50mm. Możesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Boss83 04.03.2009 12:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 Może źle zapytałem chodziło mi o to czy nie będzie zbierać się tam wilgoć, między płytą regipsową a sufitem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbigmor 05.03.2009 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 Może źle zapytałem chodziło mi o to czy nie będzie zbierać się tam wilgoć, między płytą regipsową a sufitem. Zależy od wentylacji i ilości wytwarzanej wilgoci. Ja bym dał dodatkowo folię paroszczelną nad płytami K-G. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts