Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Wiadmość w poczcie prywatnej

Skony71

Recommended Posts

Mam takie małe pytanko. Dostałem dzisiaj mailem informacje, że mam wiadomośc w poczcie prywatnej ale jak wchodzę to nic nowego nie ma.

To normalne zjawisko czy po prostu od czasu do czasu tak się coś psuje.

Czasem powiadomienie na pocztę przychodzi z dużym opóźnieniem i mogło dotyczyć wcześniejszej wiadomości na priv.

Albo też ktoś napisał do Ciebie priv. i wysłał a potem się rozmyślił i zanim zdążyłeś odebrać usunął ze swojej skrzynki "wysłane".

Inne przyczyny nie przychodzą mi do głowy.

pozdrawiam

Edzia

• 8 months później...

dobra .... zawsze jestem szczera , więc i tym razem też będę ....

do Ciebie elutek, i do Ciebie labas1 i jeszcze do 12 innych osób które mi się nawinęły wysłałam dziś na priv wiadomość z linkiem do wątku z ankietą który dziś założyłam z prośbą o zagłosowanie według swoich własnych poglądów ...... wysłałam do ludzi którzy udzielali się ostatnio na wątku o najlepszych doradcach ....

ale- po chwili pomyślałam sobie że nie mam prawa nikomu narzucać co kto ma czytać i gdzie głosować :oops: ... i skasowałam te wiadomości :roll:

nie wzięłam pod uwagę, ze przyjdą Wam powiadomienia i będzie to problem :oops:

Przepraszam za zamieszanie ....

P.S. Do Skony71 nie wysyłałam , u Ciebie pewnie jest inny problem ...

Korci mnie żeby się wybrać, ale z nartami.

ależ proszę bardzo ... nikt nie broni .... ja chyba się wybiorę już w piątek i zostanę do niedzielnego wieczora .... na nartach nie jeżdżam - ewentualnie dupolot wchodzi w grę :oops: :lol:

no i połażę po sklepach za koniakowskimi stringami :wink: :D

w razie czego - zapraszam do wewontku o kuligu .... coby tu nie zaśmiecać :wink: