Skony71 04.03.2009 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 Mam takie małe pytanko. Dostałem dzisiaj mailem informacje, że mam wiadomośc w poczcie prywatnej ale jak wchodzę to nic nowego nie ma. To normalne zjawisko czy po prostu od czasu do czasu tak się coś psuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 04.03.2009 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 Mam takie małe pytanko. Dostałem dzisiaj mailem informacje, że mam wiadomośc w poczcie prywatnej ale jak wchodzę to nic nowego nie ma. To normalne zjawisko czy po prostu od czasu do czasu tak się coś psuje. Czasem powiadomienie na pocztę przychodzi z dużym opóźnieniem i mogło dotyczyć wcześniejszej wiadomości na priv. Albo też ktoś napisał do Ciebie priv. i wysłał a potem się rozmyślił i zanim zdążyłeś odebrać usunął ze swojej skrzynki "wysłane". Inne przyczyny nie przychodzą mi do głowy. pozdrawiam Edzia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 20.11.2009 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 ja też mam tak ostatnio coraz częściej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
labas1 20.11.2009 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 To zaraźliwe, ja dzisiaj też tak miałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 20.11.2009 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 dobra .... zawsze jestem szczera , więc i tym razem też będę .... do Ciebie elutek, i do Ciebie labas1 i jeszcze do 12 innych osób które mi się nawinęły wysłałam dziś na priv wiadomość z linkiem do wątku z ankietą który dziś założyłam z prośbą o zagłosowanie według swoich własnych poglądów ...... wysłałam do ludzi którzy udzielali się ostatnio na wątku o najlepszych doradcach .... ale- po chwili pomyślałam sobie że nie mam prawa nikomu narzucać co kto ma czytać i gdzie głosować ... i skasowałam te wiadomości nie wzięłam pod uwagę, ze przyjdą Wam powiadomienia i będzie to problem Przepraszam za zamieszanie .... P.S. Do Skony71 nie wysyłałam , u Ciebie pewnie jest inny problem ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
labas1 20.11.2009 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 Tak czułem, że piękna nieznajoma chce się umówić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 20.11.2009 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 Tak czułem, że piękna nieznajoma chce się umówić jeśli nadal chcesz zaryzykować, to zapraszam : http://forum.muratordom.pl/kulig-forumowiczow-w-istebnej-w-styczniu,t171230.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
labas1 20.11.2009 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 Korci mnie żeby się wybrać, ale z nartami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 20.11.2009 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 Korci mnie żeby się wybrać, ale z nartami. ależ proszę bardzo ... nikt nie broni .... ja chyba się wybiorę już w piątek i zostanę do niedzielnego wieczora .... na nartach nie jeżdżam - ewentualnie dupolot wchodzi w grę no i połażę po sklepach za koniakowskimi stringami w razie czego - zapraszam do wewontku o kuligu .... coby tu nie zaśmiecać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts