Aga - Żona Facia 04.03.2009 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 Mam pytanie odnośnie płytek/gresu na taras. Chcę żeby były bezpieczne w czasie zimy, śniegu, deszczu. Ażeby chodzenie po nich nie groziło upadkiem.Wiem, że mayland ma takie, bo chwaliła, ale niestety one są w Praktikerze a u nas tego sklepu nie ma.Czy ktoś jeszcze może swoje polecić (kolor beż, brąz). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 05.03.2009 19:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 Czyżby nikt nie miał płytek na tarasie? Zartuję. Szkoda, że nikt nic nie pisze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 07.03.2009 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2009 cześć Aga... ja mam ale to już wiesz... ze się zabić na nich można pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 07.03.2009 18:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2009 nitubaga jesteś niezawodna, na Ciebie zawsze można liczyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 07.03.2009 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2009 Schody wejściowe mam wyłożone gresem antypoślizgowym o nazwie ALFABIA, jego producentem jest włoska firma ALCALATEN.Jest chropowaty i sprawdził się tej zimy rewelacyjnie. Trochę trudniejszy w utrzymaniu czystości, bo wiadomo, że gładkie powierzchnie czyści się łatwiej, ale swoje antypoślizgowe zadanie spełnia idealnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 09.03.2009 19:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 Na tolę też zawsze można liczyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 09.03.2009 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 Ten mój jest naprawdę swietny. Śnieg leżał na schodach a nie było poślizgów. Te płytki gdy sa mokre to mam wrażenie że jeszcze bardziej tępe są jak suche Jakość znacznie przewyższa cenę choc płytki nie były zbyt równe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majkoski 09.03.2009 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 mayland, ale co to za płytki? Jesli juz podawałas nazwę to przepraszam, ale przeoczyłam. powtórz namiary, proszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 09.03.2009 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 to jakieś płytki kupione w Praktikerze firmy Star Gres. To nasz fabryka gresu. Nie są powalajace ale super sie sprawdzają. Cena juz teraz nie pamietam ale o 30zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 10.03.2009 09:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 http://www.stargres.pl o nazwie Pietra cena ok. 34 złotych za metr2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts