dode 04.03.2009 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 wygląda na to, że padła nam głowica w hp (Officejet Pro L7580). ( przy wyswietlaniu stanu głowic wskazuje na wymianę) Jestem wściekła. Drukarka ma rok z małym okładem, drukuje powiedzmy kilka stron co 2 dni i nie usmiecha mi sie kupować nowej głowicy za przeszło 200 zł. Moge tą głowice jeszcze jakoś uratować? a mówili tu, żeby hp nie kupować......., tylko za późno mówili, jak juz kupiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
raffran 04.03.2009 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 wygląda na to, że padła nam głowica w hp (Officejet Pro L7580). ( przy wyswietlaniu stanu głowic wskazuje na wymianę) ............................................................ a mówili tu, żeby hp nie kupować......., tylko za późno mówili, jak juz kupiłam Nie przejmuj sie tym, my mamy Canona z tym samym problemem. Probowalem ja ratowc,kupilem plyn do czyszczenia glowic,ale wszystko to o kant d.... rozbic. Jestesmy na etapie kupna czegos nowego do drukopwania i nie tylko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 04.03.2009 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 wygląda na to, że padła nam głowica w hp (Officejet Pro L7580). ( przy wyswietlaniu stanu głowic wskazuje na wymianę) jakiś rok temu miałam dokładnie to samo z moją HP, wierzyć mi się nie chciało, że tak szybko głowica siadła, w serwisie przeczytali komunikat i potwierdzili miałam wybór - nowa głowica lub nowa drukarka, wybrałam... innego fachowca naprawił usterkę /ten komunikat był jakimś błędem drukarki/ i wziął 50 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dode 05.03.2009 07:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 dzięki elutek już szukam jakiego magika. Tchnęłaś we mnie nadzieje I ja jestem zaskoczona, bo drukujemy niewiele, a tu głowica kaputt. Niezadowolona jestem i tak z tego hp, to jeszcze i to . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
raffran 05.03.2009 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 A moze wlasnie w tym problem,ze drukujecie za malo i glowica zaschla. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dode 05.03.2009 07:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 drukujemy róznie, ale minimum co 2 dni drukarka jest w uzyciu. Była w trakcie drukowania. Wciągnęla mi 2 razy z rzędu papier, więc musiałam ją obrócić, zeby sie dostać od tyłu ( ) i ten papier wyciągnąć. I jak już sobie poradziłam, (co łatwe nie było)i ustawiłam drukarke z powrotem jak nalezy wywaliła mi ten komunikat. Dlatego chwyciłam sie pomysłu elutka, że może wadliwie wyswietla komunikat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
raffran 05.03.2009 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 No to co innego.Faktycznie chyba trzeba poszkac innego fachowca,albo jak masz czas to poszukaj na innych forach,takich bardziej tematycznych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tedii 05.03.2009 22:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 Jak zaschnięta to się odmacza n.p. w letniej wodzie.Jak wada elektroniczna to się wyrzuca.Jak 'pampers" przepełniony to się odblokowuje kombinacją klawiszy lub specjalnym softem.Jak wywala że puste cartridge mimo że są pełne (n.p. napełniane) to się resetuje licznik specjalnym softem.Wszystko zależy jaka drukarka i jaki feler. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 08.03.2009 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2009 wygląda na to, że padła nam głowica w hp (Officejet Pro L7580). ( przy wyswietlaniu stanu głowic wskazuje na wymianę) Jestem wściekła. Drukarka ma rok z małym okładem, drukuje powiedzmy kilka stron co 2 dni i nie usmiecha mi sie kupować nowej głowicy za przeszło 200 zł. Moge tą głowice jeszcze jakoś uratować? a mówili tu, żeby hp nie kupować......., tylko za późno mówili, jak juz kupiłam Dysza jest zaschnięta lub zablokowana. Zamocz głowicę w gorącej wodzie (około 80'C) na około 10 minut. Następnie połóż pojemnik na około 30 minut na wilgotnej chusteczce tak, aby głowica dotykała chusteczki. Jak nie pomoże możesz spróbować delikatnie przemyć spirytusem. W skrajnym wypadku kup zregenerowaną głowice, koszt z 30% nowej. a HP polecam ale laserówki i to nawet wiekowe Mam HP 2100TN - nie do zdarcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts