Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

POWITANKO :)

Recommended Posts

Postanowiłam w końcu wyjść z ukrycia :) Ponieważ zarejestrowałam się jeszcze w 2007 roku, ale jakoś tak tylko w sferze planów o domku pozostawałam. Nie było o czym pisać, za to aktywnie przeglądałam forum :)Nadszedł czas czynów :)

Oczywiście nie mogę się niczym w kwestii budowy jeszcze pochwalić, poza tym, że jutro jadę z mężem klepnąć działeczkę :))

A plany mamy wielkie- chcemy wyjść z 31 metrowego mieszkania i wybudować dla naszej rodzinki (2+1) niewielki domek, choć w porównaniu z tą klitką w której się teraz gnieździmy będzie to chata że ho ho !!! :) Całe 117 m użytkowych !!!!

To LMP 51 od Lipińskich.

http://projekty.dom.pl/lp_lmp_51.htm?gclid=CKzJmujMiZkCFQNOtAod8h1nmg

Jestem z Rzeszowa, a jeśli wszystko pójdzie zgodnie z planem, budowa będzie w bliskiej odległości od granic miasta, czyli zwyczajnie na wsi :)

Pozdrawiam wszystkich budujących i marzycieli o budowie!

Gość elutek

witaj, gosja :)

bardzo fajny domek, chociaż osobiście /jeśli można poradzić/

zrobiłabym drzwi między garażem a wiatrołapem, żeby np. z zakupami "naokoło" nie latać

to tyle :wink: pozdrawiam i powodzenia życzę :D

drzwi między garażem a wejściem oczywiście będą, żeby nie latać z zakupami na około :)

a poza tym chcemy kilka zmian zrobić, małych ale mam nadzieję, że usprawniających nam życie w tym domu.

Dzisiaj wstępnie zaklepałam działkę, jutro spisujemy przedwstępną umowę i dajemy zaliczkę właścicielowi- fajnie się czuję :)

witam ponownie! właśnie wróciliśmy od faceta- podpisaliśmy umowę przedwstępną na zakup działki !!

a więc wieś :-)

działka ma 6 arów- w pełni uzbrojona, z drogą dojazdową, z pełnym uzbrojeniem.

mierzyłam dzisiaj wszelakie potrzebne odległości do niej- i tak z bloku, gdzie teraz mieszkamy- 4 km, do szkoły, gdzie będzie od września chodziła nasza córka- 6,5 km, i tyle samo do teściów, a do moich rodziców- 8 km

cieszymy się bardzo, euforia jest niemała, a chcemy się nacieszyć tym etapem, zanim przejdziemy do kolejnego- papierologiczno- budowlanego, który pewnie nie będzie taki beztroski jak dzisiejsze odczucia

weekendowe pozdrowienia!! :-)