gosja 04.03.2009 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 Postanowiłam w końcu wyjść z ukrycia Ponieważ zarejestrowałam się jeszcze w 2007 roku, ale jakoś tak tylko w sferze planów o domku pozostawałam. Nie było o czym pisać, za to aktywnie przeglądałam forum :)Nadszedł czas czynów Oczywiście nie mogę się niczym w kwestii budowy jeszcze pochwalić, poza tym, że jutro jadę z mężem klepnąć działeczkę ) A plany mamy wielkie- chcemy wyjść z 31 metrowego mieszkania i wybudować dla naszej rodzinki (2+1) niewielki domek, choć w porównaniu z tą klitką w której się teraz gnieździmy będzie to chata że ho ho !!! Całe 117 m użytkowych !!!! To LMP 51 od Lipińskich. http://projekty.dom.pl/lp_lmp_51.htm?gclid=CKzJmujMiZkCFQNOtAod8h1nmg Jestem z Rzeszowa, a jeśli wszystko pójdzie zgodnie z planem, budowa będzie w bliskiej odległości od granic miasta, czyli zwyczajnie na wsi Pozdrawiam wszystkich budujących i marzycieli o budowie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 04.03.2009 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 witamy fajnie, że w końcu się ujawniłaś......powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 04.03.2009 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 Bry Powodzenia, buduj się szybko i sprawnie no ii zgodnie ze sztuka budowlana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 05.03.2009 05:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 witaj, gosja bardzo fajny domek, chociaż osobiście /jeśli można poradzić/ zrobiłabym drzwi między garażem a wiatrołapem, żeby np. z zakupami "naokoło" nie latać to tyle pozdrawiam i powodzenia życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosja 05.03.2009 11:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 drzwi między garażem a wejściem oczywiście będą, żeby nie latać z zakupami na około a poza tym chcemy kilka zmian zrobić, małych ale mam nadzieję, że usprawniających nam życie w tym domu. Dzisiaj wstępnie zaklepałam działkę, jutro spisujemy przedwstępną umowę i dajemy zaliczkę właścicielowi- fajnie się czuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgosia0023 06.03.2009 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 Życzę wiecej takich fajnych chwil.Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosja 07.03.2009 14:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2009 witam ponownie! właśnie wróciliśmy od faceta- podpisaliśmy umowę przedwstępną na zakup działki !! a więc wieś działka ma 6 arów- w pełni uzbrojona, z drogą dojazdową, z pełnym uzbrojeniem. mierzyłam dzisiaj wszelakie potrzebne odległości do niej- i tak z bloku, gdzie teraz mieszkamy- 4 km, do szkoły, gdzie będzie od września chodziła nasza córka- 6,5 km, i tyle samo do teściów, a do moich rodziców- 8 km cieszymy się bardzo, euforia jest niemała, a chcemy się nacieszyć tym etapem, zanim przejdziemy do kolejnego- papierologiczno- budowlanego, który pewnie nie będzie taki beztroski jak dzisiejsze odczucia weekendowe pozdrowienia!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts