Agduś 04.03.2009 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 Taką informację podaje nam, gdy włożymy niektóre oryginalnie nagrane płyty (najczęściej takie "z gazety", ale też i niektóre inne). Płyty przegrywane i niektóre oryginalne czyta normalnie. Oczywiście opcję "zniszczona/podrapana płyta" sprawdziliśmy i nie o to chodzi. To o co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 04.03.2009 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 Mój odtwarzacz też to ma - jakaś infekcja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
raffran 04.03.2009 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 I pewnie oba odtwarzacze sa firmowe,znaczy S..y, albo P.......c ,albo........... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 04.03.2009 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 I pewnie oba odtwarzacze sa firmowe,znaczy S..y, albo P.......c ,albo........... dokładnie P.......c To nieuleczalne no nie ? jakieś blokady czy cos ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
leszeq 04.03.2009 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 A może odtwarzacz nie obsługuje takiego formatu w jakim nagrana jest płyta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 04.03.2009 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 A może odtwarzacz nie obsługuje takiego formatu w jakim nagrana jest płyta. pewnie tak, ale ja korzystam wyłącznie z oryginalnych płyt, więc niby one są w jakiś dziwnych formatach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
raffran 04.03.2009 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 No wlasnie te firmowe maja takie widzimisie,blokady,nie blokady,zwal jak zwal. Poprostu nie czytaja wszystkiego co sie do nich wlozy. Trzeba najlepiej kupic jakas M...e za 120PLN,albo i taniej i taka czyta wszystko co wciagnie.Ot taka ma zalete Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 04.03.2009 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 No wlasnie te firmowe maja takie widzimisie,blokady,nie blokady,zwal jak zwal. Poprostu nie czytaja wszystkiego co sie do nich wlozy. Trzeba najlepiej kupic jakas M...e za 120PLN,albo i taniej i taka czyta wszystko co wciagnie.Ot taka ma zalete gdybym to wiedziała nim zainwestowałam w P......, teraz wszyscy takie rady dają "kup belediwidi made for biedronka i bedzie git" .Ale ja i tak wolę do kina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
leszeq 04.03.2009 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 Mój odtwarzacz nie czyta np. płyt nagranych w formacie VCD i też wyskakuje SPRAWDZ DYSK. Muszę taką płytę wsadzać do komputera i przekonwertować na inny format. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 04.03.2009 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 Mój odtwarzacz nie czyta np. płyt nagranych w formacie VCD i też wyskakuje SPRAWDZ DYSK. Muszę taką płytę wsadzać do komputera i przekonwertować na inny format. ale jak to zrobić z płytami z wypożyczalni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
leszeq 04.03.2009 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 Mój odtwarzacz nie czyta np. płyt nagranych w formacie VCD i też wyskakuje SPRAWDZ DYSK. Muszę taką płytę wsadzać do komputera i przekonwertować na inny format. ale jak to zrobić z płytami z wypożyczalni Wsadzić do komputera, zgrać na dysk, przekonwertować, nagrać na nową płytę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 04.03.2009 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 Mój odtwarzacz nie czyta np. płyt nagranych w formacie VCD i też wyskakuje SPRAWDZ DYSK. Muszę taką płytę wsadzać do komputera i przekonwertować na inny format. ale jak to zrobić z płytami z wypożyczalni Wsadzić do komputera, zgrać na dysk, przekonwertować, nagrać na nową płytę nie, na cos takiego mnie nie namówisz, to ja juz wole kupic to tanie dividi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tedii 04.03.2009 23:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 Napędy się "wymydlają".Z czasem wyrabia się plastikowe zawieszenie "oka". Dlatego z czasem coraz gorzej czytają. Można odkurzyć oko sprężonym powietrzem,na jakiś czas pomaga. Jeżeli sprawny DVD nie czyta niektórych płyt (szczególnie nagrywanych) można spróbować wgrać nowy soft.Chodzi o to,że napęd nie rozpoznaje nowych nośników i jest wskazana aktualizacja softu (to samo dotyczy napędów w kompie,bo to są TE SAME napędy lecz opakowane w skrzynki firmy P.. S.. itd.) Wgranie softu raczej nie dla amatorów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 05.03.2009 13:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 Muszę sprawdzić, w jakich formatach są te nieczytane płyty. Co najciekawsze, on kiedyś je wszystkie odtwarzał, a pewnego pięknego dnia się zbiesił i od tego czasu wybrzydza. Nagrywanymi nie gardzi, a oryginalne dzieli na "dobre" i "złe".Nasze to LG. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel i renia 10.03.2009 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 a może i trochę się zakurzył i warto by przeczyścić oczko laseru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 13.03.2009 18:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2009 Na to też wpadliśmy. Nie pomogło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
remontM4 18.03.2009 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 mój SP. Daytek czytał wszystkie płyty, te z napisami też. Potem był Sony miał humory jak kobieta w ciązy Teraz mamy panasonica i jkaoś sobie radzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts