e-Mandzia 09.03.2009 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 Avater będzie.Może moja chata. Chata odpada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PaniGdżi1719504772 09.03.2009 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 Co do piwa, to nie wiem, nigdy nie stosowałem donosowo Ja katar leczę cierpliwością, a jak już jej braknie, to dzwonię do kumpeli i pytam się, co w tym sezonie poleca. Ostatnio było to wapno (calcium, podkreślam, że chodzi o lekarstwo, bo to w końcu forum budowlane). Miało go być dużo. No więc nie kupiłem i katar przeszedł No widzisz,obeszło się bez wapnia(wapń to calcium,wapno na budowie ) piwko wyleczyło,ale za to teraz mam załatwione gardło(zimny browar).Tylko nie pisz mi proszę, o znanym balsamie na tę dolegliwość,bo skuteczność jego nie została potwierdzona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PaniGdżi1719504772 09.03.2009 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 Avater będzie.Może moja chata. Chata odpada Ale to teżtaka lekko pochyła sylwetka z profilu ,bo przez ten wypięty tyłek miałam niepotrzebne "starcia" z Forumowiczkami(takie to już te baby są),a na tym mi nie zależy.Raczej jakiś obrazek-paszkwil ,pasujący do mojej "osobowości",w ostateczności ja,ale odziana w kolor czystości i niewinności, nie pasujący do mnie kompletnie. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-Mandzia 09.03.2009 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 bo przez ten wypięty tyłek miałam niepotrzebne "starcia" z Forumowiczkami(takie to już te baby są) jakbyś miała celulitis, to problemów by nie było , a jak nie masz, to masz za swoje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PaniGdżi1719504772 09.03.2009 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 e-Mandzia gdyby nie ta odległość(tak zakładam)...to my bratnie dusze. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-Mandzia 09.03.2009 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 Byłam kiedyś w Łebie, lody jadłam na stacji PKP - były pyszne A jak nie masz celulitisu, to ja nie wiem, nie wiem no i te 70 C Pozdrawiam PS Jestem z sąsiedniej wioski ( ze stolycom) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PaniGdżi1719504772 09.03.2009 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 Oj to dawno byłaś,bo pyszne były ale to dawno temu,tam już ich nima.A do kompletu to jeszcze ...najbardziej opalona i to przez cały rok.PS.Twoja też fajna wiocha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
m.k.k 09.03.2009 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 (wapń to calcium,wapno na budowie) Toc pisałem, że miało go być dużo. W składach budowlanych wyjdzie taniej. Tylko nie pisz mi proszę, o znanym balsamie na tę dolegliwość,bo skuteczność jego nie została potwierdzona Sorki, nie załapałem. Babcia Szamanka nie przekazała A może to jakaś nowość? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
m.k.k 09.03.2009 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 ...bo przez ten wypięty tyłek miałam niepotrzebne "starcia" z Forumowiczkami(takie to już te baby są),a na tym mi nie zależy. Przyczyny starć doszukiwałbym się raczej w innych częściach ciała (tradycyjnie nazywa się to niewyparzonym językiem, choć w tym przypadku raczej o niewyparzone paluszki chodzi). Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PaniGdżi1719504772 09.03.2009 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 No co Ty?!Moje wypowiedzi są bardzo neutralne. A ten balsam to nie żadna nowość,znany od czasów wykopania z Edenu Adama i Ewy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
m.k.k 09.03.2009 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 jak Babcię Szamankę kocham, Babcia Szamanka Adama i Ewy nie wspominała. Czy chodzi o narciarza i jego rodzinę? A wracając do wypowiedzi No co Ty?!Moje wypowiedzi są bardzo neutralne. A ponadto zdecydowane, inteligentne, umiarkonanie złośliwe i z humorem. Naprawdę, na tym tle nie podejrzewam Forumowiczek o zainteresowanie Twoim tyłkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PaniGdżi1719504772 10.03.2009 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 A Adam narciarz ma Ewę ?(taki sport mnie nie interesi,ino taki połączony z przyjemnością ) Co do drugiej części Twojej wypowiedzi, to owszem bardzo miła,ale obawiam się,że w tym twierdzeniu jesteś osamotniony(pomijam kwestię tyłka ) Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
m.k.k 10.03.2009 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 My tu gadu, gadu, a awatara jak nie ma, tak nie ma . A jeśli chodzi o narciarza, to tak się mnie wydaje, ale nie wiem. Lenistwo mnie ogarnie i nie chce mi się sprawdzać, szkoda przerwy śniadaniowej na takie dyrdymałki. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 10.03.2009 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 A toć ja od końca lutego do początku marca byłem (łaziłem) w okolicach Łeby i nie wiedziałem , że tam się ukrywasz PaniDżi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 10.03.2009 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 Naprawdę, na tym tle nie podejrzewam Forumowiczek o zainteresowanie Twoim tyłkiem. słusznie, bo jest i przodek. No i przodkowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PaniGdżi1719504772 10.03.2009 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 retrofood skąd Ty to bierzesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
m.k.k 10.03.2009 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 retrofood skąd Ty to bierzesz? Chodzi Ci o antenatów?. Nie wiem, jak w przypadku Retrofooda, ale ja Babcię Szamankę i jeszcze kilkoro nie mniej przebojowych miałem od urodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 10.03.2009 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 retrofood skąd Ty to bierzesz? przodki??? Z historii!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PaniGdżi1719504772 11.03.2009 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 Moje przodki nie są jeszcze historyczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PaniGdżi1719504772 11.03.2009 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 A toć ja od końca lutego do początku marca byłem (łaziłem) w okolicach Łeby i nie wiedziałem , że tam się ukrywasz PaniDżi? Oj Krasnoludku!Trzeba było wcześniej dać znać,bo żeby wyjść,muszę najpierw trochę pobrodzić w pustych butelkach...no i może byś nie wyjechał(przynajmniej tak szybko) P. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts