Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Wgregor,troll i TB

Recommended Posts

• Odpowiedzi 120
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Co do piwa, to nie wiem, nigdy nie stosowałem donosowo :D Ja katar leczę cierpliwością, a jak już jej braknie, to dzwonię do kumpeli i pytam się, co w tym sezonie poleca. Ostatnio było to wapno (calcium, podkreślam, że chodzi o lekarstwo, bo to w końcu forum budowlane). Miało go być dużo. No więc nie kupiłem i katar przeszedł :D

No widzisz,obeszło się bez wapnia(wapń to calcium,wapno na budowie 8) :wink: )

piwko wyleczyło,ale za to teraz mam załatwione gardło(zimny browar).Tylko nie pisz mi proszę, o znanym balsamie na tę dolegliwość,bo skuteczność jego nie została potwierdzona :D

Avater będzie.Może moja chata.

Chata odpada :wink: :D

Ale to też

taka lekko pochyła sylwetka z profilu
,bo przez ten wypięty tyłek miałam niepotrzebne "starcia" z Forumowiczkami(takie to już te baby są),a na tym mi nie zależy.Raczej jakiś obrazek-paszkwil ,pasujący do mojej "osobowości",w ostateczności ja,ale odziana w kolor czystości i niewinności, nie pasujący do mnie kompletnie. :wink:

Pozdrawiam. :wink: :D

(wapń to calcium,wapno na budowie)

Toc pisałem, że miało go być dużo. W składach budowlanych wyjdzie taniej.

Tylko nie pisz mi proszę, o znanym balsamie na tę dolegliwość,bo skuteczność jego nie została potwierdzona :D

Sorki, nie załapałem. :oops:

Babcia Szamanka nie przekazała :(

A może to jakaś nowość?

...bo przez ten wypięty tyłek miałam niepotrzebne "starcia" z Forumowiczkami(takie to już te baby są),a na tym mi nie zależy.

Przyczyny starć doszukiwałbym się raczej w innych częściach ciała (tradycyjnie nazywa się to niewyparzonym językiem, choć w tym przypadku raczej o niewyparzone paluszki chodzi). :D :wink:

Pozdrawiam.

jak Babcię Szamankę kocham, Babcia Szamanka Adama i Ewy nie wspominała. Czy chodzi o narciarza i jego rodzinę?

A wracając do wypowiedzi

No co Ty?!Moje wypowiedzi są bardzo neutralne. :-? :wink:

A ponadto zdecydowane, inteligentne, umiarkonanie złośliwe i z humorem. Naprawdę, na tym tle nie podejrzewam Forumowiczek o zainteresowanie Twoim tyłkiem.

A toć ja od końca lutego do początku marca byłem (łaziłem) w okolicach Łeby i nie wiedziałem , że tam się ukrywasz PaniDżi?

Oj Krasnoludku!Trzeba było wcześniej dać znać,bo żeby wyjść,muszę najpierw trochę pobrodzić w pustych butelkach...no i może byś nie wyjechał(przynajmniej tak szybko) :wink:

P. :D