bogn 04.03.2009 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 Mam zaplanowany strop drewniany. Powierzchnia 100 m2. Poddasze bedzie graciarnia, od strony sufitu parteru chce zostawic gole deski; nie zakrywac ich np. k-g.Prosze o opinie - ile za robocizne takowego moge uslyszec. Dostane wycene niebawem i musze ja do czegokolwiek odniesc i wiedziec, ze mnie nie wyrolowano. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
FlashBack 04.03.2009 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 Mam zaplanowany strop drewniany. Powierzchnia 100 m2. Poddasze bedzie graciarnia, od strony sufitu parteru chce zostawic gole deski; nie zakrywac ich np. k-g. Prosze o opinie - ile za robocizne takowego moge uslyszec. Dostane wycene niebawem i musze ja do czegokolwiek odniesc i wiedziec, ze mnie nie wyrolowano. dziwny sposob. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janrenovate 05.03.2009 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 Mam zaplanowany strop drewniany. Powierzchnia 100 m2. Poddasze bedzie graciarnia, od strony sufitu parteru chce zostawic gole deski; nie zakrywac ich np. k-g. Prosze o opinie - ile za robocizne takowego moge uslyszec. Dostane wycene niebawem i musze ja do czegokolwiek odniesc i wiedziec, ze mnie nie wyrolowano. 100zł.m2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
FlashBack 05.03.2009 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 Mam zaplanowany strop drewniany. Powierzchnia 100 m2. Poddasze bedzie graciarnia, od strony sufitu parteru chce zostawic gole deski; nie zakrywac ich np. k-g. Prosze o opinie - ile za robocizne takowego moge uslyszec. Dostane wycene niebawem i musze ja do czegokolwiek odniesc i wiedziec, ze mnie nie wyrolowano. 100zł.m2 to nic tylko przybijac deski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janrenovate 05.03.2009 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 Mam zaplanowany strop drewniany. Powierzchnia 100 m2. Poddasze bedzie graciarnia, od strony sufitu parteru chce zostawic gole deski; nie zakrywac ich np. k-g. Prosze o opinie - ile za robocizne takowego moge uslyszec. Dostane wycene niebawem i musze ja do czegokolwiek odniesc i wiedziec, ze mnie nie wyrolowano. 100zł.m2 to nic tylko przybijac deski. Jesli potrafisz.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogn 05.03.2009 21:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 Mam zaplanowany strop drewniany. Powierzchnia 100 m2. Poddasze bedzie graciarnia, od strony sufitu parteru chce zostawic gole deski; nie zakrywac ich np. k-g. Prosze o opinie - ile za robocizne takowego moge uslyszec. Dostane wycene niebawem i musze ja do czegokolwiek odniesc i wiedziec, ze mnie nie wyrolowano. 100zł.m2 to nic tylko przybijac deski. Jesli potrafisz.... Dzieki, to juz chociaz mam jakies pojecie. ...a najwazniejsze, zeby fachowiec potrafil przybijac deski! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janrenovate 06.03.2009 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 Dzieki, to juz chociaz mam jakies pojecie. ...a najwazniejsze, zeby fachowiec potrafil przybijac deski! ..żeby potrafił dobijac,przybijać i ustawic odpowiednio legary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts