Gość coolibeer 04.11.2009 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 Vattenfall-zmiana taryfy po zamknięciu domu dachem. potwierdzam - wczoraj zmieniałem Ja nie miałem problemu ze zmianą. Problem był z wyborem taryf bo zaproponowali mi jakieś 3 warianty wybrałem ten normalny bez żadnych zniżek od do Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zonzi 04.11.2009 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 ZEWT Jeziorna Zmiana taryfy tylko po odebraniu budynku w PINB. Do tego nie jest od ręki tylko trzeba czekac 3-4 tygodnie !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chopinetka 04.11.2009 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 ZEWT Jeziorna Zmiana taryfy tylko po odebraniu budynku w PINB. Do tego nie jest od ręki tylko trzeba czekac 3-4 tygodnie !!!! U mnie to samo niestety Trafiłam chyba na najgorszy zakład energetyczny bo w Pruszkowie. Bez odbioru budynku nie chcieli nawet ze mną rozmawiać. Pisałam oświadczenia że już nie prowadzę robót budowlanych i takie tam, ale nic nie pomogło. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martinezio 04.11.2009 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 Z Kampinosu aż do Pruszkowa po prund? Masakra :/ To już do Sochaczewa rzut beretem wszak, a to łowicki ZEŁT... Nawet do Żyrardowa bliżej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JACUŚ1719504074 04.11.2009 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 Kolega mi mowil ze w Wejherowie mozna to zrobic w taki soposb: Wykonac pomiar powykonawczy budynku, z tym papierkiem do gminy, po nadanie numeru budynku, nastepnie meldunek i z dowodem osobistym do elektrowni , po zmiane taryfy.Za tydzien sprawdze to osobiscie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gniezniok 04.11.2009 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 Jak sie chce to wszystko można ! Trzeba troche popytać, dać do zrozumienia i tyle...Jak słysze o tych oficjalkach że trzeba juz mieszkac etc. to śmiech mnie bierze. Nam prąd podciagneli 3 miesiace temu kiedy zaczynalismy budowe, od wczoraj mam juz przekwalifikowane z pradu budowlanego na normalny...Można wszystko ...nawet bez łapówek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 25.04.2010 02:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2010 Małopolska - Enjon Nawet nie podchodź bez zameldowania. Tłumaczenie: Nie ma mieszkańców nie ma zysku. A jesli masz mieszkanie w ktorym jestes zameldowany ??? ( masz kilka nieruchomosci ) sa pewnie i tacy ! to co w takiej sytuacji ..... przemeldowac sie ???, chyba w takiej sytuacji to troche zmienia nam wymogi stawiane przez ENION Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts