Gość dodiddone 05.03.2009 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 Którą się łatwiej kladzie i zaciera na gładko, w akrylowej wydaje mi sie ze bedzie latwiej zatrzec po wyschnieciu na gladko i nie pyli, miał ktoś do czynienia i z gipsową i akrylową żeby porównać ?Gipsowa wymaga sporo umiejetnosci i cierpliwości żeby była gładka http://www.allegro.pl/item527071007_gladz_szpachlowa_gotowa.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 08.03.2009 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2009 Zaciekawił mnie ten paragraf z opisu: Po wyschnięciu można wyrównać wilgotną paca gąbkową lub filcową przez co unikniemy pylenia Czyli że co - po wyschnięciu i tak będzie dalej plastyczna? Jeżeli tak, to bym chyba podziękował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kris2222 08.03.2009 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2009 nie po wyschnięciu trzeba wychwycić moment w którym masa będzie już prawie zaschnięte ale jeszcze nie sucha , wtedy zwilża sie wodą , np. spryskiwaczem , i gąb kuje wtedy mleczko wyłazi , ale to jeszcze nie koniec jeszcze trzeba to zaciągnąć blachą , zaciąga sie dość prosto , bo masa już prawie twarda i nie zostają zadziory niby proste ale naprawdę trza mieć wprawę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
FlashBack 08.03.2009 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2009 Którą się łatwiej kladzie i zaciera na gładko, w akrylowej wydaje mi sie ze bedzie latwiej zatrzec po wyschnieciu na gladko i nie pyli, miał ktoś do czynienia i z gipsową i akrylową żeby porównać ? Gipsowa wymaga sporo umiejetnosci i cierpliwości żeby była gładka piiiiiip..... fajna reklama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts