Erol 1 05.03.2009 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 Mam komin wybudowany z czarnej cegły klinkierowej w październiku. Fugi były robione z cementu zmieszanego z czarną farbą (jakąś specjalną do tego) ale teraz widzę, że mi wyblakły.Jest coś czym można fugi pomalować?I druga sprawa - czy jest jakiś preparat do impregnacji cegły klinkierowej na kominie? Gdzieś mi woda chyba obok komina przecieka a dachowcy mówią, że to woda dostaje się przez cegły i trzeba je zaimpregnować. Jest to możliwe??Chyba, że między tymi fugami śmiga.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 06.03.2009 06:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 ... Gdzieś mi woda chyba obok komina przecieka a dachowcy mówią, że to woda dostaje się przez cegły i trzeba je zaimpregnować. Jest to możliwe??.... jeśli to dziurawka ... ... Chyba, że między tymi fugami śmiga.... tez mozliwe ... ... Jest coś czym można fugi pomalować?.... np. czarna farba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts