r.tyrman 20.03.2009 23:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 Dzięki Dezerterze. Poddałeś mi dobry pomysł jak ustrzec się przed podziurawieniem folii w ścianach zewn. budynku. Chcę dać paro i termoizolację ''POLYNUM''. Jest dość droga i obawiałem się że przy byle okazji (zawieszenie obrazka, kinkietu itp.) byłaby uszkadzana. Mianowicie : folię przypnę do kantówek a na nią przykręce profile blaszane pod K-G. Oczywiście w powstałej przestrzeni poprowadzę inst. elektryczną. Jestem przed konsultacją z elektrykiem i zobaczymy co on wymyśli. A spodziewam się wiele. Poznałem go parę lat temu gdy studiował na polibudzie w moim mieście. Z tego co wiem to zajmuje się instalacjami automatyki i elektryką w dużej sieci hipermarketów. Napewno podzielę się zdobytym doświadczeniem w tej dziedzinie. Pozdrawiam! P.S. Co to są i do czego służą wieszaki ESy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admin1719498882 13.10.2010 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2010 Zapraszamy do kontaktu z Ekpertem Forum. Na pytania - jeszcze tylko przez kilka dni - odpowiada URSA Porady Eksperta: http://forum.muratordom.pl/forumdisp...łna-mineralna URSA Polska jest producentem szerokiej gamy materiałów izolacyjnych. Podstawowe produkty firmy to wełna mineralna URSA GLASSWOOL oraz polistyren ekstrudowany URSA XPS, a także nowość w ofercie - biała wełna mineralna PURE ONE. Dzięki nim producent zapewnia wiele rozwiązań w zakresie izolacji termicznej i wyciszenia pomieszczeń. Materiały izolacyjne, ocieplenie dachu, ocieplenie poddasza, izolacje techniczne, izolacja ścian, sufitów i podłóg – URSA oferuje rozwiązania dla wszystkich. Czekamy na Państwa pytania Pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts