ELKA08 05.03.2009 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 Czy ma ktoś sprawdzony kocioł na drewno i węgiel bo jest duży wybór ale niewiem czym się sugerować przy zakupie bo to co drogie nie zawsze się sprawdza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 06.03.2009 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 Ja kupiłem Kostrzewę Warmet Ceramik. Jeszcze nie palę, ale przeczytałem pół internetu o piecach i Kostrzewa ma dobrą opinię. Jest wątek o tym piecu na forum, juz kilka użytkowników ma doświadczenia z nim. pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piterazim 06.03.2009 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 rodzice i jak mamy piece z pleszewa uniwersalne starsi mają piec z rusztami wodnymi a ja kopertowy (chyba tak się na nie mówi)oni palą od około 10 lat, albo i więcej. działa bez awariija palę od 2 miesięcy i jestem zadowolony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goniec_kram 06.03.2009 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 Seko Eko II N 10 lat gwarancji na szczelność połączeń spawanych kotła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekaqua 06.03.2009 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 Czy ma ktoś sprawdzony kocioł na drewno i węgiel bo jest duży wybór ale niewiem czym się sugerować przy zakupie bo to co drogie nie zawsze się sprawdza spokojnie moge polecić firme sas - kotły bardzo solidnej konstrukcji ,montowałem u sporej grupy klientów -bardzo dobrze pracują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fil 2871 08.03.2009 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2009 Czy ma ktoś sprawdzony kocioł na drewno i węgiel bo jest duży wybór ale niewiem czym się sugerować przy zakupie bo to co drogie nie zawsze się sprawdza Witam Polecam piec herz http://www.kotly-piece.eu/product_info.php?products_id=29 jest to kocioł cały zeliwny a najważniejsze jest to że ma duży i wygodny wkład załadunkowy wchodzi pożądna porcja drewna lub węgla pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mysweetbabys 08.03.2009 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2009 a ja polecam enka- dobre solidne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts