Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

dom Ciechanki

Recommended Posts

• Odpowiedzi 55
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• 2 weeks później...

Ciechanko

domek juz piszałm wczesniej,piękniasty:)

ale mam pytanko odnosnie przęseł płotu- czy to sią przesła wisniowskiego??? hmm...i czy mogłabys podac przyblizony koszt?? bo ja własnie zabieram sie za temat ogrodzenie, chce klinkier taki jakie mam kominy tzn burgund ryflowany Robena, i przęsła i bramę od wisniowskiego...

Ogrodzenie super :D

• 2 months później...
  • 3 months później...
  • 2 months później...

Hej Ciechanko, piekny ten wasz dom! Az milo patrzec tym bardziej, ze gusta mamy chyba podobne. Jestem obecnie na etapie planowania wystroju mojego malego gniazdka i mam w zwiazku z tym do Ciebie prosbe - mozesz zdradzic jakiej firmy masz kuchnie (ja wlasnie tez wymyslilam sobie pomaranczowa!). Czy kafle w lazience na podlodze to tez tubadzin? I czy podloga to merbau? Sorry, ze tak wypytuje, ale jak wspomnialam to co mam na razie w glowie jako wizje jakos dziwnym trafem przypomina to co widzialam w Twoim albumie :o

Pozdrawiam

Bardzo się cieszę że domek Ci się podoba.

Kuchnia robiona w studio mebli kuchennych w Łodzi - jestem bardzo zadowolona- zwłaszcza z koloru. Co do łazienki kafle w całości Tubądzin. Podłoga też - z tej samej serii- Laponia. Podłoga w górnym holu to nie merbau tylko panele w kolorze kempas - bardzo ładny kolor - tylko szkoda że panele. Tylko w salonie zrobiliśmy parkiet dębowy. Na górze panele w części właśnie kempas a w części buk.

Jesli jeszcze coś Cię zainteresuje to służę - na odp czasem trzeba poczekać - bo mam teraz bardzo mało czasu. Ale zaglądam na forum jak tylko mogę.

• 1 year później...
  • 1 month później...
  • 2 weeks później...