czupurek 01.06.2004 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2004 oglądałam nowe zdjątka - faktycznie dom nabrał kolorów i już tak ładnie, coraz mniej "budowlano" pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 01.06.2004 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2004 Ciechanka - super! życzę samych szczęsliwych chwil w bajkowym domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 01.06.2004 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2004 Bardzo ładnie...aż żal patrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewusia 01.06.2004 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2004 Piekny domek Ciechanka życzę samych słodkich i szczęśliwych chwil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 02.06.2004 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2004 Ciechanko- ślicznie już masz- gratuluję tak szybkich prac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 16.06.2004 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2004 Ciechanko domek juz piszałm wczesniej,piękniasty:) ale mam pytanko odnosnie przęseł płotu- czy to sią przesła wisniowskiego??? hmm...i czy mogłabys podac przyblizony koszt?? bo ja własnie zabieram sie za temat ogrodzenie, chce klinkier taki jakie mam kominy tzn burgund ryflowany Robena, i przęsła i bramę od wisniowskiego... Ogrodzenie super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzikus 25.08.2004 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2004 Teska:Ogrodzenie to nie Wiśniowski - ale firma z Opoczna robiła nam zarówno klinkier jak i elementy kute na wymiar i dokładnie takie jakie chcieliśmyPozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia Łódź 27.08.2004 04:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2004 Hmmm, a ja tam byłam, herbatkę z nimi piłam....... Dom jest na 6+ domowy, ciepły dopieszczony ..... mniam mniam, apetyczny domek.....Śmieszne - zabawne pokoiki dla dzieci, piekna sypialnia iiii przejrzyjsty obszerny "saluuuuuun".A kuchnia niczego sobie - jak w filmach.GRATULACJE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
UKF 27.08.2004 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2004 Ach, Ciechanko i Dzikusie (?), ależ tam u Was ładnie...Proszę o więcej zdjęć, zwłaszcza wnętrz (akurat jestem na tym etapie).Jaki jest kolor Waszej elewacji, bo taki ładnie cieplutki...Maria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ciechanka 16.12.2004 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2004 Więcej zdjęć w naszym alumie na onecie. Zapraszam.Teraz jestem na etapie firanek i karniszy do salonu. Jak tylko będą to się pochwalę.Generalnie jednak zastój w pracach. Może dopiero przybędzie coś wiosną (na pewno w ogrodzie). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Delaware 24.02.2005 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2005 Hej Ciechanko, piekny ten wasz dom! Az milo patrzec tym bardziej, ze gusta mamy chyba podobne. Jestem obecnie na etapie planowania wystroju mojego malego gniazdka i mam w zwiazku z tym do Ciebie prosbe - mozesz zdradzic jakiej firmy masz kuchnie (ja wlasnie tez wymyslilam sobie pomaranczowa!). Czy kafle w lazience na podlodze to tez tubadzin? I czy podloga to merbau? Sorry, ze tak wypytuje, ale jak wspomnialam to co mam na razie w glowie jako wizje jakos dziwnym trafem przypomina to co widzialam w Twoim albumie Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ciechanka 24.02.2005 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2005 Bardzo się cieszę że domek Ci się podoba.Kuchnia robiona w studio mebli kuchennych w Łodzi - jestem bardzo zadowolona- zwłaszcza z koloru. Co do łazienki kafle w całości Tubądzin. Podłoga też - z tej samej serii- Laponia. Podłoga w górnym holu to nie merbau tylko panele w kolorze kempas - bardzo ładny kolor - tylko szkoda że panele. Tylko w salonie zrobiliśmy parkiet dębowy. Na górze panele w części właśnie kempas a w części buk.Jesli jeszcze coś Cię zainteresuje to służę - na odp czasem trzeba poczekać - bo mam teraz bardzo mało czasu. Ale zaglądam na forum jak tylko mogę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 25.02.2005 01:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2005 Ciechanka gratuluje domku pozwoliłam sobie pokazać Twoje łazienki także w moim wątku,gdyż wybrałśmy Tulipanki z Malinką do jej domu,a o mozaikach akurat dzisiaj pisałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AAgnieszk 31.05.2006 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2006 WITAJ CIECHANKO!!! Będę miała indywidualny ale bardzo podobny do Twojego tylko mniejszy metraż i garaż w bryle...mam do Ciebie pytanie odnośnie kolumn przy wejściu: jaki rozstaw jest między nimi oraz jakie masz wymiary okien w wykuszu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oliwier 18.07.2006 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2006 Jestem ciekawy, jakie są poszczególne metraże pomieszczeń-kuchni, salonu, sypialni, itp. Jeśli mogłabyś wkleić rzuty "po zmianach" chciałbym zobaczyć jakie zmiany zastosowałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martynka1 31.07.2006 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2006 Bardzo ładnie, elegancko i gustownie . Śliczne masz balustrady. Czy są montowane na stalowych profilach i czy montowałaś je po płytkach czy przed ? Ale mi się podoba!!!! SUPER ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts