Ciechanka 06.01.2004 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2004 Co do materiału na budowę naszego domku to decydował mój mąż - on właśnie wybrał 30 Porotherm i 12cm styropianu (w orygnialnym planie było 25 porotherm +12cm wełny). Uznał, że tak będzie dobrze i ja mu wierzę (jak grzeczna żona - do mnie należy urządzanie wnętrza). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ciechanka 29.03.2004 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2004 Mój mąż po naleganiach z mojej strony umieścił kilka zdjęć robionego obecnie wnętrza na albumie w onecie, którego adres jest powyżej w "MOIM WĄTKU". Zapraszam do oglądania - co prawda jeszcze wszystko w proszku ale już co nieco widać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ara 29.03.2004 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2004 Chyba mamy zbliżone wnętrza. Interesuje mnie ta mała, drobna ceramika na murku w łazience,czy to jasba ? Ciechanko, jaką terakotę masz w przedpokoju ? Jesteś zadowolona? Widzę,że starasz się rozjaśnić korytarz jaśniejszym kolorem. pozdrawiam.ara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 29.03.2004 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2004 Gratuluję! Domek bardzo ładny, a szczególnie podoba mi się ogrodzenie czy to Wiśniowski? A poza tym to dach skomplikowany!! Ale do blachy to chyba akurat?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ciechanka 30.03.2004 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2004 Ara - mozaika w łazience to nasz polski Tubądzin. Wyszło naprawdę ładnie. Taka sama mozaika będzie na dole brodzika i na obudowie wanny.Didi - ogrodzenie zrobione z klinkieru kolor Cosmo i kute elementy - robiła wszystko ekipa z okolic Łodzi.Co do holu to gres z Końskich (chyba) zakupione w Castoramie. Wyszły bardzo ładnie - bałam się trochę, że będą za ciemne i stąd pomysł ułożenia dużego rombu w przejściu z wiatrołapu do salonu (na parterze drzwi też mają szybki w takim ksztacie wiec pomyślałam, że dobrze to będzie wyglądało).Reszta jeszcze w proszku - ale domek coraz bardziej nabiera wyrazu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
groszek 3 30.03.2004 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2004 Ciechanko - dziękuję za zdjęcia. Obejrzałam również twój album i widzę sporo zmian na parterze, w ogóle nie poznaję swojego domku od środka . Ładnie macie wszystko zrobione, prac już bardzo mało wam zostało....nic tylko mieszkać! Duża wyszła wam łazienka - u nas ci ona malutka, a saloooon.... noooo oj będzie miał mały gdzie jeździć samochodami (takimi dużżżżymi na pedały ). Bardzo ładnie! PA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ara 30.03.2004 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2004 Ciechanko, dalej wałkuję sprawę łazienki.One w projektach Archonu są często małe.Stwarzają za to duże problemy w aranżacji, zwłaszcza te ze skosami. Powiedz,czy decydujesz się wprowadzić inny kolor lub dekory , czy może bazujesz tylko na zróżnicowanej wielkości (białych?) płytek- tak je widzę na zdjęciu. odpowiedz,proszę, (pilne). pozdrawiamara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ciechanka 31.03.2004 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2004 Jak widzę zdjecie górnej łazienki trochę przekłamuje ponieważ kafle są bardzo jasno błękitne i zółte (seria Tubądzina - Laponia) dałam trochę mozaiki no i kafle w poziomie. Faktycznie łazienka byłaby mała gdybyśmy nie podnieśli ścianki kolankowej. Trudno by było ustawić tam wszystkie sprzęty. Po podłodze jest tam około 11 m2 (są dwa okna jedno w lukarnie i jedno połaciowe). Zmieściły się kabina prysznicowa 1m na 1m półokrągła, wanna 90 na 160 również półokrągła oraz sedes, bidet i jedna duża umywalka 93cm. Zostało wrażenie dość przestronnego wnętrza.Dekory dałam tylko w kabinie prysznicowej i przy umywalce. Jak chcesz wyślę Ci jeszcze kilka zdjęć samej łązienki (jeszcze nadal nie do końca zrobionej) - moze da Ci to jakiś lepszy wgląd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 02.04.2004 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2004 ładny domek i wnętrza tak szybko wykańczaneżyczę rychłego zamieszkania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ciechanka 06.05.2004 06:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2004 Wkleiliśmy nowe zdjęcia w albumiku na onecie. Zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ciechanka 06.05.2004 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2004 http://www.foto.onet.pl/albumy/album.html?id=13772&grupa=0&kat=28&=ciechan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szeryf 06.05.2004 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2004 Ciechanko mam do Ciebie takie pytanko:Schody są betonowe, ale nie mogę zobaczyć na djęciach jak wyglądaokno na klatce schodowej. Wydaje mi się że jest chyba zamurowane.Jak rozwiązałaś problem schodów i okna. Jeżeli okno jest zamurowane to jak to wygląda od frontu budynku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ciechanka 06.05.2004 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2004 Okno faktycznie zamurowane (zrobiliśmy spiżarnię pod schodami ). Z zewnątrz wygląda na razie trochę dziwnie, ponieważ drzwi są niesymetrycznie ale docelowo chcę tam postawić dwa drzwka w pojemnikach i bedzie (tak myślę) - ładnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 06.05.2004 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2004 Ciechanko- wielkie gratulacje, domek bardzo ładny, nie mówiąc oczywiście o wnętrzu. Mam pytanie- nad wykuszą masz balkon- napisz jak go zabezpieczyłaś, żeby woda nie lała się do pokoju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
groszek 3 06.05.2004 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2004 Ciechanko - jestem pod wrażeniem. Dawno nie pisałaś i nie wiedziałam że jesteście tak daleko z pracami.Teraz widać że to już prawdziwy dom. Gratuluję. Wszystko wygląda b. ładnie.Chyba popadnę w melancholię, bo ja tak daleko jeszcze jestem...buuu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 07.05.2004 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2004 Bardzo ładny domek... Ciechanko - a co planujesz w tym ryzalicie na przedłużeniu salonu... ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luśka 07.05.2004 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2004 No nie..... w przyszłym tygodniu jadę do Ciebie!!!!! Muszę w końcu obejrzeć wszystko na żywo, toż to wstyd i hańba z mojej strony PS. A Misiaczek jak zwykle z kompletem narzędzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ciechanka 10.05.2004 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2004 Krystian - wwykuszu (bo chyba o to chodzi) - będzie jadalnia.Gorgu 77 - co do tego tarasiku to położony jest na stropie syropian zalany jakąś specjalną wylewką - na to pójdą kafle - na szczęście nic nie cieknie.LUŚKA - no mam nadzieję, że w końcu się skusisz na oglądanie mojego domku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ARi. 10.05.2004 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2004 Fajny domek nic dodać nic ująć podoba mi sie dach troche podobny do mojego też było troche roboty przy nim co POZDRAWIAM ARi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ciechanka 01.06.2004 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2004 Dom nabrał kolorów więc zapraszam do oglądania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts