Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Witam wszystkich,

Trojmiasto - mam do sprzedania okna kolankowe 3 sztuki

firmy FAKRO

o symbolu BDL

Okna kupilem dla siebie, ale przez roztargnienie zapomnialem w zamowieniu zmienic wymiary ( wysokosc okien ), gdyz podnioslem sciane kolankowa i teraz te nie beda pasowac.

Niestety bylo juz za pozno, aby zmienic zamowienie i okna przyjechaly do mnie takie jak wczesniej planowalem.

Dlatego tez okna te (do sprzedania) sa NOWE, nie uzywane, nie montowane, rozpakowane kartony w celu sprawdenia zawartosci i zaklejone spowrotem, gotowe do bezpiecznej przesylki.

Jest to okno otwierane rozwiernie i uchylnie. Rozwarcie skrzydla do 90 stopni, uchylenie skrzydla do 12cm niezaleznie od rozmiaru. Obslugiwane za pomoca jednej klamki!!! Okno mozna zamknac na kluczyk, ktory znajduje sie w standardowym wyposazeniu. Jednokomorowy pakiet szybowy 4H-14-33.1T, o wspolczynniku U szyby = 1,1 W/m2K, z zewnetrzna szyba hartowana i wewnetrzna zze szkla laminowanego. Nowe okucia obwiedniowe.

Wymiary okien:

2 okna 78 cm szerokosci x 75 cm wysokosci

1 okno 94cm szerokosci x 75 cm wysokosci

Cena do uzgodnienia ( ja placilem juz po rabattach po 1600 za mniejsze okna i 1800 za to wieksze ).

Do odebrania w Gdyni, lub wysyka kurierska ( okolo 60zlotych za okno)

Ostatecznie moge sie zgodzic na zaplate za przesylke.

Kontakt: [email protected] , 0-501027549 , 0-58 7182774

Pozdrawiam