Lidernr1 12.09.2009 05:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2009 niestety na budowie nie wiele sie dzieje kończy sie przykrywanie dachu.... a jeszcze schody, tarasy , ścianki działowe czasmi dosyć mamy tej budowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edytka121 22.12.2009 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2009 http://lh3.ggpht.com/_Q7IugVOzgWU/SzCYM7VnToI/AAAAAAAADjI/AlfBJBx0IsE/magicznych%20%283%29.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lilan 13.02.2010 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2010 Fajne kuchnie znalazłaś. Podobają mi się fronty na trzecim zdjęciu. chodzi o wzór, ale tak obserwuję i widzę, że są bardzo popularne. Kiedy planujecie wielki come back? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edytka121 24.02.2010 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 ja mam fajnego elektryka, tylko, że w zamojskim działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lidernr1 27.02.2010 09:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2010 dzięki a dużo wziął za rozprowadzenie elektryki ?Tam gdzie my budujemy jest 50 zł za punkt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lidernr1 27.02.2010 09:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2010 Fajne kuchnie znalazłaś. Podobają mi się fronty na trzecim zdjęciu. chodzi o wzór, ale tak obserwuję i widzę, że są bardzo popularne. Kiedy planujecie wielki come back? Lilian, mamy nadzieję a raczej ja ją mam że październik , to bedzie już ostatni dzwonek, ale czytając inne dzienniki wiem że czas pokaże co z tego wyjdzie W każdym razie czekamy właśnie na decyzje z PKO BP i jeśli tylko kasa pojawi się na koncie możemy startowac dalej. W tej chwili załatwiamy okna i drzwi i rozmawialiśmy już z elektrykami. Co do kuchni bardzo podobają mi się blaty z kamienia A Wy kiedy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edytka121 27.02.2010 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2010 wysłałam na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lilan 28.02.2010 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2010 Bardzo chciałabym przeprowadzić się przed końcem roku kalendarzowego, czyt. przed świętami, ale z moich obliczeń wynika, że zabraknie kasy na skończenie tarasów, tynk zewnętrzny, lampy, kuchnię, i inne meble. O podjazdach i ogrodzeniu nawet nie śmiem marzyć . Na razie kombinuję jakby tu obniżyć koszty wykończenia . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lidernr1 28.02.2010 13:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2010 Lilian doskonale Cię rozumiem Ale znam wiele osób które mieszkają pomimo braku wykończenia wszystkiego chociażby tarasów sama ich jeszcze nie mam z winy majstra który budował dom (ale to inna historia). W tym roku napewno je zalejemy ,a co do ich wykończenia to też pewnie nie damy rady. Póki co nastawiamy się na wykończenie dołu w 90/100% , a poddasze jak kasy starczy (oczywiście najwazniejsze wylewki żeby się później nie nosiło). Narazie dół nam wystarczy zważywszy na fakt że w tej chwili pokój który zajmujemy jest mniejszy od gabinetu w Alabastrze więc to już będzie luksus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lilan 28.02.2010 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2010 Nie powiedziałam "nie" w sprawie przeprowadzki do niewykończonego domu, ale moja druga połówka nie chce o tym słyszeć "bo jak się czegoś nie zrobi od razu, to tak zostanie na lata" . Trochę w tym prawdy jest. Tu, gdzie obecnie mieszkam zabrakło na cztery płytki w kuchni fugi i ...już tak jest 6 lat . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lidernr1 01.03.2010 16:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 to prawda dużo osób nas przed tym przestrzega szczególnie ci co też tak postąpili , ale jeśli większość zostanie zrobiona to i strach dom zostawić sam sobie i już opłaty są z dwóch lokalizacji a tu i kredyt dojdzie więc trzeba mysleć jak ciąć koszty Wy i tak jesteście sporo do przodu przed nami więc pewnie szybciej skończycie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lilan 03.03.2010 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2010 Jest dokładnie tak, jak piszesz. Raz, że strach zostawić "prawie" skończony dom, a dwa - darmo go ogrzewać, jeśli zima za rok też tak da popalić Dlatego na bok odkładam sentymenty i bez żalu rezygnuję z rzeczy, na które mnie w tym życiu nie stać. No, może tylko trochę mi szkoda, że nie urodziłam się Rockefellerem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lilan 21.03.2010 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2010 Czyżbyś przymierzała się do wykańczania łazienek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lidernr1 24.03.2010 19:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2010 witaj Lilian, w zaszdzie to przymierzam się do wykończenia wszystkiego... ale najpierw oczywiście musimy połyżyć tynki, nie mniej jednak twardo szukam pomysłów i właśnie podpisałam umowe z bankiem A jak u Was , wybrane ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edytka121 25.03.2010 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 hej dziewczyny, przyłącze sie do waszej pogawędki. idziecie łeb w łeb. podglądam także i wasze budowy bo u nas nie do końca na zewnątrz zrobione i zagospodarownie terenu tez nikłe a raczej żadne. i trzymam kciuki, oby mniej trosk a wiecej uciech u Was było na wykończeniach. my nadal sie wdrapujemy po paletach do domu i na taras skacze z tarasówki 80 cm co by kawke wypic he he pozdrawiam Was serdecznie edyta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lidernr1 25.03.2010 19:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 edytka i Wy się doczekacie tarasów, ja co prawda też jeszcze nie mam ale liczę że w tym roku z pomocą rodzinki wylejemy a na to kostkę garnitową. My jesteśmy troszkę za Lilian , ale dzieki temu mogę zawsze coś podpatrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lilan 25.03.2010 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 Jeśli będę tak zdecydowana we wszystkim co jeszcze do wykończenia zostało, to słowo daję, że złapie nas lato 2011. Oczywiście oglądam, podglądam (nieładnie), dotykam i nadal nie wiem co wybrać . Problem w tym, że chcę aby wnętrze było spójne, a podobają mi się rzeczy, które się wzajemnie wykluczają. Na przykład z jednej strony podoba mi się prosta Travena/Mogano/Trovan, a z drugiej strony rokokowe Hanabi/Hiro . Nie wiem jak to pogodzić . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lilan 04.04.2010 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2010 Wszystkiego co najlepszena Święta Wielkiej Nocy,wiosennych nastrojów,ciepłej, radosnej atmosfery,miłych spotkań z Najbliższymioraz smacznego jajkai mokrego Lanego Poniedziałkużyczenia wielkanocne przesyła Aneta B.http://img688.imageshack.us/img688/7962/dekoracjewielkanocne.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lidernr1 04.04.2010 11:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2010 b. dziękuję za życzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edytka121 09.04.2010 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 Jezusicku, znalazłam Cię, są nasi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts