JoannaMariusz 27.04.2010 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2010 Ojej, ja jakoś nie mogę się odnaleźć w tej nowej wersji! POZDRAWIAM WSZYSTKICH ALABASTROWICZÓW BARDZO SERDECZNIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lilan 03.05.2010 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2010 Mam nadzieję, że z córcią wszystko w porządku. Pierwszy wybór musi być udany, więc jednak pozostaję przy płytkach Hanabi/Hiro. Rozumiem, że teraz suszycie tynki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lidernr1 06.05.2010 20:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2010 a dziękuje Lilan odpukać póki co od momentu operacji oddycha noskiem i śpi cichutko jak myszka:) oby choroby zaczęły ją wreszcie omijać a co do tynków to i owszem suszą się ,a i hydraulika się robi po malutku pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lilan 07.05.2010 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2010 Moja Oliwia prawie nie chorowała, ale odkąd w tym roku poszła do przedszkola, to chorowanie zaczęło się na dobre - już pięć razy od lipca miała przepisywany antybiotyk. Teraz walczymy z efektami nadużywania tych leków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lidernr1 07.05.2010 12:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2010 u nas też to się zaczęło od żłobka zeszłego roku , podobno ten pierwszy rok dla większości maluchów jest najgorszy mam nadzieję że choroby mamy za sobą Wam równiez życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lilan 20.06.2010 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2010 Widzę, że szukasz pomysłu na kuchnię i zabudowę z k-g. Moi fachowcy załatwili ten etap za mnie - bez mojej wiedzy obniżyli obydwie kondygnacje o jeden pustak i tym samym wykluczyli potencjalne podwieszanie sufitów. Tak więc, niestety - żadnych wymyślnych k-g nie będzie ani w kuchni, ani nigdzie indziej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoannaMariusz 21.06.2010 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2010 Jak pięknie, budowa idzie szybko, milo popatrzec... Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lidernr1 22.06.2010 17:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2010 lilan - przynajmniej nie masz dylematów w tym temacie bo wybór jest trudny chciałoby się ładnie ale nie drogo Joanna&Mariusz - dziękuję , wykończeniówka jest najgorsza ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edytka121 07.07.2010 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2010 hej Kochana, postepy u Ciebie wielkie, ale masz czadowe schody. świetne teraz i ja bym takie robiła - mniej miejsca zajmują.i kacik po dnimi łatwiej zagospodarować mozna.drzwi wejsciowe śliczne i kolor dachu urzeka. pięknie bedzie. buzka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lidernr1 08.07.2010 08:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2010 dzięki edytka, już się martwiłam co z Tobą że się nie odzywasz ) fajnie że wróciłaś na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lidernr1 21.07.2010 11:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2010 (edytowane) dziś wybieramy się oglądać płytki , może trafimy na coś zachwycającego co nas urzeknie ........ Edytowane 22 Lipca 2010 przez Lidernr1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lidernr1 22.07.2010 06:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2010 dziś wybieramy się oglądać płytki , może trafimy na coś zachwycającego co nas urzeknie ........ i co ? nie urzekło ...... Arkesia była ale grafitowa więc znów nie zobaczyliśmy brązowej (, napewno kupimy beż , ale chcieliśmy oddzielić kuchnię od salonu innym kolorem, będzie ciężko po pracy dotrzeć na Bartycką ale za to widzieliśmy ułożoną Alabastrino i jest naprawdę piękna , u nas prawdopodobnie zostanie położona w dolnej łazience Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoannaMariusz 22.07.2010 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2010 Też tak sobie myślę cichutko, że będzie nas stac na Alabastrino chociaż do małej łazienki, ale to odległe czasy, może mnie urzeknie coś tańszego :-/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lidernr1 23.07.2010 06:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2010 Też tak sobie myślę cichutko, że będzie nas stac na Alabastrino chociaż do małej łazienki, ale to odległe czasy, może mnie urzeknie coś tańszego :-/ też tak myślę , szczerze to nawet nie patrzyłam na jej cenę ...ha ha , ale dolna łazienka jest malutka więc mysle że damy radę. Na żywo wygląda przepięknie, co prawda od razu po wejściu na forum http://forum.muratordom.pl/showthread.php?95439-Alabastrino-Tub%C4%85dzin mnie urzekła , ale na żywo ma to coś tym bardziej że do małych łazienek lepiej się sprawdzają jasne płytki aby ją optymalnie powiększyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoannaMariusz 23.07.2010 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2010 ...o tak i z jasną listwą... Patrzyłam na cenę, chyba ceny trochę spadły i nawet są promocje, w porównaniu z innymi ładnymi kaflami to może nie jest tak drogo. Już chyba wspomniałam, że mamy podobny gust PS Oglądałaś dom Toli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lidernr1 27.07.2010 07:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2010 a wiesz że mnie się też podoba ten ciemny dekor , co prawda jest za żywy do tak jasnej łazienki ale ma to coś w sobie , a ceny rzeczywiście w internecie wciąż promocje i przeceny . Co do gustu to ciesze się że podobny , a daj namiar na Tole bo szczerze nie zaglądałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoannaMariusz 30.07.2010 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2010 Na Tolę trafiłam przypadkiem - w wyszukiwarce wpisuję DOM TOLI i przeglądam stronę po stronie, bo linki nie działają, ale myślę, że warto. Pozdrawiam, Joanna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoannaMariusz 31.07.2010 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2010 Oooooo, zdjęcia z budowy - SUPER! Życzę miłych zakupów.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoannaMariusz 04.08.2010 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2010 Pierwsza myśl jest lepsza, kup te, które lepiej wyglądają w Twojej koncepcji.Może jakieś zdjęcia??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Archi100 04.08.2010 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2010 Witajcie, Piękny dom Mam pytanko, jak wyglądają koszty na poszczególnych etapach budowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts