Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nasze komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 110
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• 1 month później...
Widzę, że szukasz pomysłu na kuchnię i zabudowę z k-g. Moi fachowcy załatwili ten etap za mnie - bez mojej wiedzy obniżyli obydwie kondygnacje o jeden pustak i tym samym wykluczyli potencjalne podwieszanie sufitów. Tak więc, niestety - żadnych wymyślnych k-g nie będzie ani w kuchni, ani nigdzie indziej.

• 2 weeks później...
  • 2 weeks później...
dziś wybieramy się oglądać płytki , może trafimy na coś zachwycającego co nas urzeknie ........

i co ? nie urzekło ...... Arkesia była ale grafitowa więc znów nie zobaczyliśmy brązowej :((, napewno kupimy beż , ale chcieliśmy oddzielić kuchnię od salonu innym kolorem, będzie ciężko po pracy dotrzeć na Bartycką

ale za to widzieliśmy ułożoną Alabastrino i jest naprawdę piękna , u nas prawdopodobnie zostanie położona w dolnej łazience

Też tak sobie myślę cichutko, że będzie nas stac na Alabastrino chociaż do małej łazienki, ale to odległe czasy, może mnie urzeknie coś tańszego :-/

też tak myślę :) , szczerze to nawet nie patrzyłam na jej cenę ...ha ha , ale dolna łazienka jest malutka więc mysle że damy radę.

Na żywo wygląda przepięknie, co prawda od razu po wejściu na forum http://forum.muratordom.pl/showthread.php?95439-Alabastrino-Tub%C4%85dzin mnie urzekła , ale na żywo ma to coś tym bardziej że do małych łazienek lepiej się sprawdzają jasne płytki aby ją optymalnie powiększyć