Lidernr1 06.08.2010 07:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2010 dzięki Archi, odpisałam w twoich komentarzach ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lilan 08.08.2010 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2010 Widzę, że u Ciebie zakupowe szaleństwo:) My też wybraliśmy Arkesię, ale jednak grafitową. Mam nadzieję, że nie będzie bardzo ciemno... Tutaj jednak głos decydujący miała moja druga połówka:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Archi100 08.08.2010 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2010 Lidernr1, a jaką dachówkę macie? Jaka firma i cena? Ile płaciliście za robotę-pokrycie dachu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lidernr1 08.08.2010 20:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2010 lilan, na pewno będzię piękna , widziałam szarą na forum , my zawsze chcieliśmy mieć w kolorze capuccino zobaczymy jak wyjdzie Archi100, dachówka Roben Flaming koszt wraz z położeniem i oknami (wybraliśmy z 3 szybami) miał wynieść 43 tysiące , ze względu na spartaczenie dachu przez majstra który budował dom wyszło 44 800 bez ocieplenia. pozdrawiam Magda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika i lukasz 13.08.2010 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2010 Witam, dom piękny. My dopiero mamy strop, ale i to cieszy Chciałam dopytać dokładnie o dachówkę. jaki to jest kolor? bardzo mi się podoba roben monza plus, nigdy nie widziałam fleminga. Dopiero tutaj. I też jest super. Będę wdzieczna za więcej informacji. pozdraiwam, Monika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lidernr1 15.08.2010 19:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2010 Witam, dom piękny. My dopiero mamy strop, ale i to cieszy Chciałam dopytać dokładnie o dachówkę. jaki to jest kolor? bardzo mi się podoba roben monza plus, nigdy nie widziałam fleminga. Dopiero tutaj. I też jest super. Będę wdzieczna za więcej informacji. pozdraiwam, Monika monika i lukasz, dziękujemy - kolor dachówki czarny wpadający w brąz szczególnie w słońcu mieni się przepięknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoannaMariusz 18.08.2010 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2010 Już nie mogę się doczekać efektów;)Pozdrawiam, Joanna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoannaMariusz 19.08.2010 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2010 Jeśli chodzi o sprzęt to sprawdzaj ceny w sklepie internetowym ELECTRO,mają dobre ceny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lidernr1 19.08.2010 19:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2010 Jeśli chodzi o sprzęt to sprawdzaj ceny w sklepie internetowym ELECTRO, mają dobre ceny. dzięki , bardziej by mi zależyało na informacji jakie firmy preferujecie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lilan 20.08.2010 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2010 Cześć Lidernr1. Arkesię układacie w karo czy tradycyjnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lidernr1 21.08.2010 12:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2010 Cześć Lidernr1. Arkesię układacie w karo czy tradycyjnie? Lilian, zdecydowanie w caro, wydaje nam się że efekt jest fajniejszy. Z resztą wieczorkiem wkleje zdjęcia to sama zobaczysz pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lidernr1 22.08.2010 20:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2010 zdjęcia dodane tak więc zapraszam do albumu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoannaMariusz 22.08.2010 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2010 Lidernr1, jak pięknie w Waszym domku się robi:)Pozdrawiam, Joanna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lidernr1 25.08.2010 20:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2010 dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lilan 27.08.2010 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2010 Pięknie wyszła ta podłoga z Arkesii:) Utwierdziłam się w przekonaniu, że karo to jest to, co się tygryskom podoba:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
m-nick 28.08.2010 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2010 Cześć, Mam pytanie odnośnie trochę wcześniejszego etapu budowy - jaką szerokość ma garaż w wersji 1 stanowiskowej? Zastanawiam się nad tym projektem... U kogo zamawialiście projekt? Czy przed zakupem był dostępny jakiś poglądowy rysunek szczegółowy? Pewnie do któregoś sprzedawcy zadzwonię w poniedziałek, ale będę wdzięczny za wcześniejszą odpowiedź "z pierwszej ręki" Dzięki, pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoannaMariusz 29.08.2010 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2010 Lidernr1, polecałam Ci zakupy w sklepie internetowym ELEKTRO, ale zanim podejmiesz decyzję gdzie kupowac, poczytaj http://forum.muratordom.pl/showthread.php?125001-Electro.pl-przestrzegamPozdrawiam, Joanna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lidernr1 30.08.2010 18:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2010 Cześć, Mam pytanie odnośnie trochę wcześniejszego etapu budowy - jaką szerokość ma garaż w wersji 1 stanowiskowej? Zastanawiam się nad tym projektem... U kogo zamawialiście projekt? Czy przed zakupem był dostępny jakiś poglądowy rysunek szczegółowy? Pewnie do któregoś sprzedawcy zadzwonię w poniedziałek, ale będę wdzięczny za wcześniejszą odpowiedź "z pierwszej ręki" Dzięki, pozdrawiam. witaj, projekt wyczailiśmy na stronie ing domy jednorodzinne , a zamawialiśmy na Bartyckiej w W-wie rzut parteru poniżej http://1.1.1.2/bmi/www.projekty.ign.com.pl/pliki/rzuty/rzut_alabaster_1.gif nie mamy w tej chwili projekty , ale postarmy się sprawdzić szerkośc i odpisać pozdrawiam Magda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lidernr1 30.08.2010 18:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2010 Lidernr1, polecałam Ci zakupy w sklepie internetowym ELEKTRO, ale zanim podejmiesz decyzję gdzie kupowac, poczytaj http://forum.muratordom.pl/showthread.php?125001-Electro.pl-przestrzegam Pozdrawiam, Joanna dzięki przeczytałam , myślałam o maximedia, ale jeszcze poszukam bo nie ma u nich już rabatu pomimo iż zamawiałabym pełny zestaw AGD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lidernr1 30.08.2010 18:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2010 Joanna&Mariusz ,ja płytki zamawiałam z lazienki24.pl i jesli chodzi o rabat to zamawiając arkesie na dół dostałam ładny rabat płytki było po 75 zł za m2 a faktura została wystawiona na nie całe 72 zl, ale co do reklamacji i dostawy to 2 opakowania Alabastrino były zbite i kurierowi nie chciało się wrócić aby spisać protokół, (dziś się okazało że mąż nie zauważył że trzecie też zbite ), zajęło mi kilka dni ponaglania o odpowiedź na reklamacje , ale dzięki temu że jeszcze dobierałam płytki i akurat mąż po drodze z delegacji odebrał je w Opocznie dostałam te 2 opakowania z domówionym towarem, w każdym razie trzeba wszystkiego pilnować w szczególności przy zakupach przez Internet gdzie ceny są atrakcyjne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts