Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nasze komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 110
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

lilan,

na pewno będzię piękna :), widziałam szarą na forum , my zawsze chcieliśmy mieć w kolorze capuccino :) zobaczymy jak wyjdzie

Archi100,

dachówka Roben Flaming koszt wraz z położeniem i oknami (wybraliśmy z 3 szybami) miał wynieść 43 tysiące , ze względu na spartaczenie dachu przez majstra :( który budował dom wyszło 44 800 bez ocieplenia.

pozdrawiam Magda

Witam,

dom piękny. My dopiero mamy strop, ale i to cieszy :) Chciałam dopytać dokładnie o dachówkę. jaki to jest kolor? bardzo mi się podoba roben monza plus, nigdy nie widziałam fleminga. Dopiero tutaj. I też jest super. Będę wdzieczna za więcej informacji.

pozdraiwam,

Monika

Witam,

dom piękny. My dopiero mamy strop, ale i to cieszy :) Chciałam dopytać dokładnie o dachówkę. jaki to jest kolor? bardzo mi się podoba roben monza plus, nigdy nie widziałam fleminga. Dopiero tutaj. I też jest super. Będę wdzieczna za więcej informacji.

pozdraiwam,

Monika

monika i lukasz,

dziękujemy - kolor dachówki czarny wpadający w brąz szczególnie w słońcu mieni się przepięknie :)

Cześć,

Mam pytanie odnośnie trochę wcześniejszego etapu budowy - jaką szerokość ma garaż w wersji 1 stanowiskowej? Zastanawiam się nad tym projektem... U kogo zamawialiście projekt? Czy przed zakupem był dostępny jakiś poglądowy rysunek szczegółowy? Pewnie do któregoś sprzedawcy zadzwonię w poniedziałek, ale będę wdzięczny za wcześniejszą odpowiedź "z pierwszej ręki" :) Dzięki, pozdrawiam.

Cześć,

Mam pytanie odnośnie trochę wcześniejszego etapu budowy - jaką szerokość ma garaż w wersji 1 stanowiskowej? Zastanawiam się nad tym projektem... U kogo zamawialiście projekt? Czy przed zakupem był dostępny jakiś poglądowy rysunek szczegółowy? Pewnie do któregoś sprzedawcy zadzwonię w poniedziałek, ale będę wdzięczny za wcześniejszą odpowiedź "z pierwszej ręki" :) Dzięki, pozdrawiam.

witaj,

projekt wyczailiśmy na stronie ing domy jednorodzinne , a zamawialiśmy na Bartyckiej w W-wie rzut parteru poniżej

http://1.1.1.2/bmi/www.projekty.ign.com.pl/pliki/rzuty/rzut_alabaster_1.gif

nie mamy w tej chwili projekty , ale postarmy się sprawdzić szerkośc i odpisać

pozdrawiam Magda

Lidernr1, polecałam Ci zakupy w sklepie internetowym ELEKTRO, ale zanim podejmiesz decyzję gdzie kupowac,

poczytaj http://forum.muratordom.pl/showthread.php?125001-Electro.pl-przestrzegam

Pozdrawiam, Joanna

dzięki przeczytałam :) , myślałam o maximedia, ale jeszcze poszukam bo nie ma u nich już rabatu pomimo iż zamawiałabym pełny zestaw AGD :(

Joanna&Mariusz ,

ja płytki zamawiałam z lazienki24.pl i jesli chodzi o rabat to zamawiając arkesie na dół dostałam ładny rabat płytki było po 75 zł za m2 a faktura została wystawiona na nie całe 72 zl, ale co do reklamacji i dostawy to 2 opakowania Alabastrino były zbite i kurierowi nie chciało się wrócić aby spisać protokół, (dziś się okazało że mąż nie zauważył że trzecie też zbite ), zajęło mi kilka dni ponaglania o odpowiedź na reklamacje , ale dzięki temu że jeszcze dobierałam płytki i akurat mąż po drodze z delegacji odebrał je w Opocznie dostałam te 2 opakowania z domówionym towarem, w każdym razie trzeba wszystkiego pilnować w szczególności przy zakupach przez Internet gdzie ceny są atrakcyjne