JoannaMariusz 30.08.2010 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2010 Oj tak, wszystkiego trzeba dopilnowac, inaczej możemy przepłacic i nerwy stracic:bash:Życzę udanych zakupów:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lilan 03.09.2010 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2010 Kurcze, a ja myślałam, że znalazłam fajną cenę, no i okazało się, że przepłaciłam całe 10 zł. Wniosek na przyszłość - w tym samym sklepie internetowym jedne rzeczy są tańsze, a inne droższe...Kabiny Ci szczerze zazdroszczę, moją wybierał małż i jestem zła, bo ja wolę szkło transparentne i brak profili poziomych. On z kolei twierdzi, że szkło grafitowe jest ciekawsze, a profile powodują, że kabina jest bardziej stabilna. Niech ją sobie ma, trudno:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lidernr1 06.09.2010 08:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2010 Lilian, trzeba im czasami ustąpić ja tez myślałam nad grafitowym szkłem ale ta dolna łazienka u nas jest dość mała i będzie mi zasłaniała Alabastrino w których jestem zakochana i kształ strasznie mi się podoba.... znalezliśmy w TTW OPEX na Targówku identyczą firmy Kadras za 2000 zł obydwie z Chin więc się nie zastanawiałam i zamówiłam Diamond http://www.lazienka-rea.pl/kabiny-kabina-prysznicowa-diamond-j-z9038d-o_l_1_263.html mam nadzieję że nie będę żałować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lilan 17.09.2010 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2010 Możesz napisać ile płaciliście za grzejniki i ile ich macie oraz gdzie kupujecie? My też z kominkiem musimy się wstrzymać, przynajmniej do momentu, gdy skończymy CO, wodę, ocieplimy dom i zapłacimy za robociznę (płytkowanie). Dopiero wtedy będę wiedziała na co nas jeszcze stać w tym roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lidernr1 20.09.2010 07:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2010 Lilian, znajomy hydraulik zamówił z hurtowni hydraulicznej z której się zaopatruje , nie znam dokładnej wyceny - dam znać jak dostanę fakturę , ale około 6k za 11 kaloryferów purmo + drabinkę do dolnej łazienki i jakieś tam dodatki do nich. Co do kominka to wkład już zamówiłam ma przyjść pod koniec miesiąca a niestety z robocizną sie przedłuży właśnie wzgledu na kaskę.Trzeba gdzies pożyć bo na samym gazie zbankrutujemy , no i oczywiście jeszcze trzeba ocieplić i zaciągnąc klejem żeby ciepło nie uciekało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoannaMariusz 27.09.2010 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2010 Lidernr1, co tak cichutko siedzisz?Pochwal się poczynaniami w swoim domku - umieramy z ciekawości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lidernr1 29.09.2010 10:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2010 cześć, cichutko....... bo tak jakoś mało się dzieje (kasy brak). Zamontowaliśmy kaloryfery i piec ale wciąż czekamy na gaz: ( . Zamówiłam też sprzety AGD ale ze względu na brak w magazynie musiałam przesunąć stolarza . Z dobrych waidomości w sobote kupujemy gniazdka/światełka i bedziemy je montować. Kominek dotrał w całości , a kominkarze mają być w przyszłym tegodniu więc będzie można wreszcie przepalić i sprawdzić ciepło i to by było na tyle , nie mam jeszcze zdjęć bo ostatnio nie byłam w domku pozdrawiam i nie życze takich problemów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoannaMariusz 29.09.2010 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2010 Ldernr1, jesteś już na takim etapie, że chyba nic nie może popsuć Ci chumoru - wszystko się poukłada i nim się obejrzysz będziesz pić kawę na swoim tarasie i wspominać perypetie z budowy My dopiero co wygrzebujemy się z ziemi, ale chodzimy po fundamentach, robimy fotki i wyobrażamy sobie, jak to będzie, gdy już tam zamieszkamy:bye: Pozdrawiam i życzę wytrwałości na finiszu, Joanna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lidernr1 01.10.2010 18:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2010 Joanna&Mariusz, dziękuje , potrzebowałam takich słów otuchy . Pamietam jak byliśmy na Waszym etapie chumor dopisywał bo człowiek nie był świdomy jak wiele przed nim pracy, o papierologii nie wspomnę, ale mimo wszystko było warto!! pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoannaMariusz 01.10.2010 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lilan 04.10.2010 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2010 Podzielam w całej rozciągłości Wasze refleksje budowlane. Jak mówią niektórzy moi znajomi: "wyżej wała nie przeskoczysz..."My na kominek jeszcze chwilę poczekamy, centralne też czeka na dokończenie, a docieplenie miało być zaczęte w tym tygodniu, ale ciągle czekamy na materiał. Jednym słowem nie ma chętnych na kasę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoannaMariusz 10.10.2010 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2010 No i pięknie wzystko idzie do przodu - POWODZENIA!Kominek z płaszczem wodnym, czy zwykły? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lidernr1 10.10.2010 18:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2010 nie dziękuję kominek z DPD mąż się uparł miejmy nadzieje że nie będziemy załować !!! pozdrawiam m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lilan 11.10.2010 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2010 Sporo się u Was dzieje:) Chyba Boże Narodzenie spędzicie w nowym domku:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lidernr1 12.10.2010 17:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2010 chcielibyśmy, ale sama wiesz że nie zawsze się układa jak byśmy sobie tego życzyli , więc narazie bez konkretnej daty wykańczamy póki są jeszcze siły i końcówka kasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoannaMariusz 13.10.2010 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2010 Głowa do góry Lidernr, będzie dobrze - trzymam kciuki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoannaMariusz 14.10.2010 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2010 ...i wracaj szybko do zdrowia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lidernr1 19.10.2010 06:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2010 Joanna&Mariusz, dziękuję już powróciłam do pracy choć nie jestem jeszcze zdrowa w 100% , ale wiadomo kasa potrzebna więc trzeba ................. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoannaMariusz 25.10.2010 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2010 Lidernr, kuchnia bardzo ładna, płyta gazowa - suuuperrr (napisz coś o niej, proszę), a kominek zapowiada się pokaźny - ciekawość mnie zżera...Jaka wilgoć, skąd? Mam nadzieję, że to nic groźnego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lidernr1 26.10.2010 13:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2010 Joanna&Mariusz, dziękuję , płyta to Płyta gazowa BOSCH POP 616B10E szklana. co do kominka też nie mogę się doczekać a wilogoć pojawiła sie po pierwszym rozpaleniu kominka , podobno tak może być jeszcze przez długi czas aż mury wyschną http://lh3.ggpht.com/_NImDa5F2q0M/TMbAxhJ6z2I/AAAAAAAABbg/Di3ATDchaKw/s512/20101024110.jpg ściana przy samym kominku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts