piterazim 06.03.2009 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 Zrozumiałem autora, że chodzi o elektronikę użytkową. Procesor raczej do niej nie należy, a komputery chyba też nie staniały o ponad 50%. Notabene w załączonym linku też nie ma takiej różnicy jak przytacza autor. pytanie czy porównywała ceny telewizora w tym samym sklepie? możliwe że kupiła w jednym, a po 2 miesiącach widziała go w innym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 06.03.2009 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 Ech zawsze można poczekać. Kupowałam laptop ze 3 lata temu. Kupiłam go za 3000. Pół roku później ten sam model był za 2000 a za kolejne pół roku już wypadł z rynku a za 2000 był taki generację lepszy. I co , miałam czekać? To mogłam czekać do dziś, bo teraz za 2000 zł są 3 generacje lepsze. a za pół roku to będą jeszcze nowsze. Tylko że ja komputer potrzebowałam wtedy. telewizory - wujo kupił przed świętami HDready. Po świętach ruszyły wyprzedaże, standardem staje się pełne HD, HDready są teraz za śmieszne pieniądze. Wujo postanowił nie czytać ulotek sklepów. Skąd miał wiedzieć, że zechcą właśnie przechodzić na nowy system? Z piecoem CO gorzej. Nie zauważyłam znaczących zmian cen. Po prostu zapłaciłaś drogo, czasem bywa, ze się przepłaca. Boli ale trudno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZaKontyK 09.03.2009 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 wiedza gdzie puknąć Ja nazywam to: trzeba wiedzieć gdzie dmuchnąć Kolega chciał pojechać do dziewczyny. Nie miał własnego środka lokomocji. Pożyczył od innego kolegi stary skuter - dodam - nie mając o technice motoryzacyjnej zielonego pojęcia. Skuter zatrzymał się w środku lasu. Znikąd pomocy. Sporo drogi przepchnął. Załamany, już bez wiary napotkał starego chłopa - zarośniętego, w walonkach i kufajce. No z całym szacunkiem dla ludzi mieszkających na wsi - dziad ostatni. Kumpel w desperacji zdradził mu swój problem. Chłop długo nie mędrkując wykręcił świecę, dmuchnął w nią i ... odpalił skuterek. Trzeba wiedzieć gdzie dmuchnąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
listek 09.03.2009 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 Chłop długo nie mędrkując wykręcił świecę, dmuchnął w nią i ... odpalił skuterek. Trzeba wiedzieć gdzie dmuchnąć. Kto miał "komarka", "WSK", itp to chleb powszedni. "Zalało" świecę Żeby nie całkiem offtop. Do poziomu SSO dzwoniłem i szukałem gdzie taniej. Teraz musze sie jeszcze bardziej zmobilizować przy wykończeniówce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts