mike01 06.03.2009 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 Czy ktos z Was spotkal sie z lodowkami Side-by-Side do zabudowy?Ja sie spotkalem ale w USA a w Polsce nie.Jesli nie ma, to moze sa jakies sposoby aby taka lodowke zabudowac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mike01 06.03.2009 20:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 up Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kris2222 06.03.2009 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 też ostatnio szukam lodówki takich gabarytów, ale niestety jeszcze do zabudowy nie spotkałem jednak stolarz powiedział że zabudować sie da każdą lodówkę , tylko problem z tym podajnikiem wody i lodu przy lodowce nie do zabudowy , bo nie za fajnie wygląda taka dziura w drzwiczkach kuchni bede miał normalną side-by-side ,wszystko wskazuje że Boscha , a ty co wybrałeś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mike01 06.03.2009 21:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 Ja jeszce nie wiem co bede mial ale wiem ze napewno bez zadnych drzwiczek i kostkarki do lodow.Bede mial peln drzwi i wtedy moze faktycznie da sie to zabudowac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PaniGdżi1719504772 07.03.2009 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2009 Czy ktos z Was spotkal sie z lodowkami Side-by-Side do zabudowy? Ja sie spotkalem ale w USA a w Polsce nie. Jesli nie ma, to moze sa jakies sposoby aby taka lodowke zabudowac? Ejże!Może i to nie AMERYKA,ale takie cudeńka to już są od dawna,pierwsze lepsze: http://www.123agd.pl/Katalog/AGD-do-zabudowy/Lodowki-do-zabudowy/Lodowki-Side-by-Side-do-zabudowy.html A tu pod koniec strony(mojej ulubionej firmy)są takie lodóweczki z rys.zabudowy: http://www.dombianco.com.pl/pdf/smeg_katalog_2008.pdf Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts