iga 10.03.2009 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 gdy rozum śpi, budzą się demony..wrrrrrrrrrrrrrr i szturmują ludzki umysł. Gdy ten zaczyna notorycznie drzemać, przestają opuszczać głowę nieszczęśnika, zasiedlają ją niczym pasożyty, żywiąc się strzępami rozwagi, poukładanych, dotąd przydatnych myśli, spostrzeżeń i usłużnych doświadczeń. Sekunduje im wiernie pokraczne licho zniczulicy, dojadające ostatki uczuć: współczucia, zrozumienia... Zapomnienie łapczywie pochłania resztki pamięci o miłości, odpowiedzialności i konsekwencji. Wielu ludzi bezwolnie poddaje się takiej ingerencji. W jakimś momencie nie ma dla nich ratunku.... detykuję to Tobie pluszku i wielu osobom wypowiadającym się w tym wątku tak przedświątecznie i w ogole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewuniamiii 10.03.2009 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewuniamiii 10.03.2009 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewuniamiii 10.03.2009 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zaki 10.03.2009 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 Ale rodzice o których mowa chyba nie wypuścili dzieci w "samych gaciach", każdemu zapewnili dach nad głową po załozeniu rodziny, Pluszku sam pisze, ze korzystali z obiadków u mamy, z pomocy. Dla mnie jest własnie normalna sprawa takie pomaganie dziecku, sama taka pomoc otrzymałam od mojej mamy i pomoge moim dzieciom, choć wolałabym - dla ich dobra- aby były samodzielne. Ale tu widać totalny brak wdzieczności, wystarczy poczytac jak Pluszku pisze, że niewiele więcej kosztuje ugotowanie 2 ziemniaków więcej. Ja moge coś na ten temat powiedzieć i wiem, że jest różnica w ugotowaniu ubiadu dla 2, 3 czy 5 osób. I finansowa i w nakładzie pracy. A Pluszku tego nie docenia, zrozumiałabym gdyby był małolatem, którego zycie jeszcze nauczy,a le to razcej facet w srednim wieku z dwójką dzieci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewuniamiii 10.03.2009 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 10.03.2009 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 ale ciąża to chyba 9 miechów, a Pluszku dwoje dzieci ma....cos mi te rachunki nie grają a ...i jeśli Twoje wyliczenia sa ok, to wiesz jak się to ma do mieszkania ? To wartość ok 1/2 2-pokojowego mieszkania w w naszej okolicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewuniamiii 10.03.2009 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 10.03.2009 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 a w Stolicy to se można kupic pokój - jakieś mniej więcej 8-9 m2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 10.03.2009 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 ale ciąża to chyba 9 miechów, a Pluszku dwoje dzieci ma....cos mi te rachunki nie grają a ...i jeśli Twoje wyliczenia sa ok, to wiesz jak się to ma do mieszkania ? To wartość ok 1/2 2-pokojowego mieszkania w w naszej okolicy. naciagnelam okres do dwoch lat aby mi nie zarzucono ze przesadzam na korzysc pluszka ....mowisz polowa wartosci mieszkania w twojej okolicy ....ale brat dostal rowniez samochod ...hmmmmm.. W mojej okolicy za 72 tys kawalerki nie kupisz...... nawet w wielkiej plycie Mieszkam z Pluszkiem po sąsiedzku, wiiem jakie są ceny w okolicy, za 30 -32 m2 (dwa pokoje , widna kuchnia) chcą ok 75 tyś. i nie w wielkiej płycie, lecz w bloku 3 piętrowym z cegły. Samochód ? może 20 letniego fiata 126 p ? to żart ja jestem zwolenniczką , jeśli dawać to wg. zasług , a nie dla zasady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 10.03.2009 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 a w Stolicy to se można kupic pokój - jakieś mniej więcej 8-9 m2 a ja na zadupiu mieszkam i sobie chwalę, mam powyżej dziurek w nosie duzych miast. 20 lat wystarczy i...nigdy wiecej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 10.03.2009 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 a w Stolicy to se można kupic pokój - jakieś mniej więcej 8-9 m2 a ja na zadupiu mieszkam i sobie chwalę, mam powyżej dziurek w nosie duzych miast. 20 lat wystarczy i...nigdy wiecej a u mnie jest odwrotnie... ja pochodzę z może nie zadupia - bo to kiedyś miasto wojewódzkie było, ale teraz jestem w Warszawie i dobrze mi tu tam nie miałabym domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewuniamiii 10.03.2009 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 10.03.2009 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 [ hahahah a ja znam pewne bardzo madre powiedzonko....i hołduje temu stweirdzeniu w swoim zyciu...WSZYSTKO JEST WARTE TYLE ILE KTOS JEST W STANIE ZA TO ZAPLACIC..... i kierujac sie ta zasada ...jak sprzedawlaam wlasne mieszkanie to je wypicowalam jak z katalogu ..jakby nikt w nim nie mieszkal jakby bylo ekspozycja w sklepie ...nawet kapa na sofie byla celowo rozrzucona aby zakryc plame na dywanie ..byl listopad a ja przywiozlam choinke ubralam ja i balkon bo mieszkanie w swieta wygladalo bajecznie ....1 kupiec ...sprzedane ...cena ...bez negocjacji taka jaka chcialam....wystarczy kogos przekonac ze cos jest warte swojej ceny ...hahahha alez oczywiście - masz rację, jeśli ktoś znajdzie desperata, który kupi zapałkę za 100 zł - niech sprzedaje, co w tym dziwnego ? Idiotą będzie ten kto nie sprzeda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 10.03.2009 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 Idiotą będzie ten kto nie sprzeda. i ten kto kupi ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 10.03.2009 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 Idiotą będzie ten kto nie sprzeda. i ten kto kupi ... nie koniecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pluszku 10.03.2009 17:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 Mieszkanie o 5 rzutów kamieniem od Małki. Wystawione za 115.000 zl, moze pojdzie za 110.000 zl bo dosc dobrze zlokalizowane: 1 pietro, blok ok 30 letni 4 pietrowy w dobrym stanie, wszedzie blisko i cicho, duzy balkon, widna kuchnia.Niewazne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 10.03.2009 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 ewuniamiii,jak czytam twoje posty to wiem tylko, że nie chciałbym być ani twoim Rodzicem, ani bratem, ani dzieckiem,na wymioty mnie zbiera, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.03.2009 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 Dlaczego szklanka jest ciagle w polowie pusta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewuniamiii 10.03.2009 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts