gringogringo 06.03.2009 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 Witam z Poznania. Znalazłam forum przypadkiem...u mnie dom z ogrodem w dalekich planach, może nawet tylko marzeniach. Póki co znalazłam coś związanego z moim zawodem...dział ogrodniczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 09.03.2009 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 witam serdecznie od czegoś trzeba zacząć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 24.03.2009 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 Witaj!Moje marzenia prawie zaczęły się realizować a też pozostanie mi ... dział ogrodniczy. Jest działka,jest pozwolenie na budowę, stoczona walka z urzędami i papierologią i ... przyszedł czas na strach, bo nastał nam "miłościwie panujący" kryzys i wielka niewiadoma jak będzie wyglądał ten rok.Więc buszuj sobie po dziale ogrodniczym i śpij spokojnie. Podobno na budowę domu nigdy nie jest za późno (tak się pocieszam). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arek_sp 24.03.2009 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 Witam Ja też kiedyś tylko marzyłem a teraz budowa jest rzeczywistością Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts