7tonik 14.02.2011 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2011 Ja mam poziomy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mundi73 31.12.2018 17:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2018 Witam serdecznie po wielu latach. Założyłem ten wwątek i niestety życie napisało inny scenariusz . Jednak po 8 latach pragnę wrócić do tematu. Wszystkie te lata grzalem kotłem na paliwo stałe,niezbyt czysta robota. Teraz wracam do tematu. Przez te lata PC uległy zmianie i modernizacji. Wlasnie wysłałem zapytanie podając aktualne parametry zamieszkania ,jakie mozliwosci lub ich brak widzi firma która miała montować PC 8 lat temu.Czytałem cały wątek i po części jesteście zadowoleni a po części załamani.Jeżeli jeszcze dostajecie powiadomienia to bardzo prosze po tych kilku latach o podzieleniu się uwagami i oczywiście kosztami lub zużyciem prądu.Czytałem cały inny wątek na którym użytkownik clarnet pomaga ustawić i zrozumieć PC od wielu lat. Kluczem jest serwis i właściwe ustawienia. Jedni płacą rachunki w normie a inni kosmiczne. Jednym sprężarka włącza sie 3 do 5 razy na dobę inni po 150 co skutkuje po 3 latach wymiana bardzo drogiego urządzenia jakim jest PC. Mam nadzieje na dalsza dyskusje .Szampańskiej zabawy oraz szczęśliwego 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Konsultant marki Junkers 16.01.2019 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2019 Witam, Przez ostanie kilka lat zmieniły się technologie wykonania pompy ciepła, dzięki czemu takie rozwiązanie pracuje z jeszcze większą sprawnością. Jeżeli jest Pan zainteresowany uzyskaniem parametrów technicznych pomp ciepła, zachęcam do sprawdzenia oferty pomp ciepła Junkers-Bosch z rodziny Bosch Compress. W celu doboru oraz montażu odpowiedniego typy pompy ciepła warto skontaktować się z jednym z Autoryzowanych Instalatorów, których wyszukiwarkę można znaleźć na stronie http://www.junkers.pl. Możliwy jest również kontakt telefoniczny pod infolinią o numerze: 801 900 810. Wybrany instalator doradzi wybór najbardziej korzystnego rozwiązania. Więcej informacji o naszych pompach ciepła znajduje się na stronie http://www.junkers.pl/produkty/. Pozdrawiam, ________________________________ Konsultant Junkers-Bosch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luk.czarnogorski 16.01.2019 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2019 Czy jest ktoś z gminy Łochów, Węgrów, Wyszków lub sąsiednich kto ma pompę ciepła powietrze/woda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts